Výkresy podložek pod pružiny Disco 1
Moderátor: Miky_CZ
Výkresy podložek pod pružiny Disco 1
Čau, nemá někdo prosím výkresy podložek pod pružiny na D1, popř. v okolí Brna jednu podložku na půjčení abych to mohl nechat vytvořit na soustruhu ? Pokud tohle téma někde je, omlouvám se ale nenašel jsem ho a nebaví mě 2 hodiny procházet články. Díky 

- faethor
- tel.: 607140385
- auto: Discovery1,Defender
Re: Výkresy podložek pod pružiny Disco 1
Mám zadní podložky pod zadní pružiny na defenderu 90. Akorát je budu sundávat a můžu je prodat.
Disco I, se kterým jezdí táta.
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci
Defender 110
Potřebuji 30mm, všude je na prodej 50mm a nebo Dural 30mm za 5,5 tis. Pro to pro mě bude asi nejlehčí nechat je udělat na tom soustruhu, pokud teda nemáš ty 30mmfaethor píše:Mám zadní podložky pod zadní pružiny na defenderu 90. Akorát je budu sundávat a můžu je prodat.

- faethor
- tel.: 607140385
- auto: Discovery1,Defender
Musel bych to oměřit, takhle z hlavy opravdu Nevím kolik to má.
Disco I, se kterým jezdí táta.
Defender 110
Defender 110
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
dyš vydržíš tak týden, namaluju ti to, měl bych mít podložky co chceš v poště směrem ke mě, jak dorazej mužu ti vytvořit výkres.
Jde o to že auto už je zvedlé a za dobu co tahá pevnosťák s navijákem a další vymoženosti tak si trochu sedl, a kdybych to přizvedlo o těch pět, bylo by na zváženou nebo nutností hodit tam dvojkříž, ramena atd... atd...faethor píše:Musel bych to oměřit, takhle z hlavy opravdu Nevím kolik to má.
Ok, kdyby to šlo bylo by to superHanys_a_Kaca píše:dyš vydržíš tak týden, namaluju ti to, měl bych mít podložky co chceš v poště směrem ke mě, jak dorazej mužu ti vytvořit výkres.

Ja si koupil trubku asi 55mm stěna kolem 4mm, k tomu plochač, trubku uřizl na 50mm(popřípadě o kolik chceš zvednout),
Trubku zespod přivařil do te origo misky,druhy konec trubky zavařil tim plocháčem, vyvrtal díry a dal šrouby skrz.
Ještě by se možna daly dat 2 trubky jen jako rozpěra pro ty šrouby aby seto nevymačkávalo.
Když tak ofotím.
Trubku zespod přivařil do te origo misky,druhy konec trubky zavařil tim plocháčem, vyvrtal díry a dal šrouby skrz.
Ještě by se možna daly dat 2 trubky jen jako rozpěra pro ty šrouby aby seto nevymačkávalo.
Když tak ofotím.
Zkus vyfotit a uvidíme, spíš bych ale spolíhal na ten výkres, nákres.kupec18 píše:Ja si koupil trubku asi 55mm stěna kolem 4mm, k tomu plochač, trubku uřizl na 50mm(popřípadě o kolik chceš zvednout),
Když tak ofotím.
Já koupil jenom silon o průměru 100mm. Upíchnul na potřebnou výšku a vyvrtal dvě díry pro
ty dva šrouby. Na předek plus ještě díra na tlumič. Na to nepotřebuješ žádnej nákres...
ty dva šrouby. Na předek plus ještě díra na tlumič. Na to nepotřebuješ žádnej nákres...
Už radši na nic...
-
- tel.: 777667094
- auto: D1 300Tdi
Mužu Ti pujčit přední i zadní,mám to tady na ponku,cca 35 od Brna. telefon by měl být v podpisu,jinak na tom opravdu nic není,pruměr,výška,rozteč šroubu,přední vybrany na tlumič,jednoduše změřitelné na autě,
.

- Hanys_a_Kaca
ta co mi leží na stole je z 5 mm tlusteho matroše, a vnitřní pásovina má tloušku tak 5 mm a šířku 20 mm, takže podložka má celkem 30 mm a výkres - no řekněme obrázek:-)
- Hanys_a_Kaca
A eště mi s těma podložkama, který jsou 4 stejný dorazily 4 divnoplechy, viz následující obrázek. Lušťovkáři, k čemu to? Rozteč těch dvoudir je shodná s těma na podložkách?