tak kolegové, kdo mi poradí...mam asi rok 2.0 Td4 rok 2005, zpočátku bez problémů, postupně se začalo stávat že po startu se motor zadusí a zhasne, musím startovat dvakrát někdy i třikrát. Chytne vždy, ale nejde do otáček, párkrát se protočí a zadusí. Jinak když chytí, jede bez problémů, neškytá, necuká, naprosto bez závády.
Byl jsem už 3x u Hose v Jihlavě, diagnostika nic neukáže, čidlo vačky ok, palivové čerpadlo ok, váha vzduchu je trochu horší ale s novou se to nijak nezměnilo, žhavičky nové, vstřiky ok...prostě na to nepřijdem!
Co mělo trochu jiné hodnoty tak odpory na plynovém pedálu, čeká se až jim přijede něco na servis a porovnají hodnoty s druhým autem.
Pak ještě že by to mohl dělat plovák v nádrži nebo nějaké usazeniny, nechám ji vyčistit a pak už jedině řídící jednotka, jinak jsme zkoušeli úplně všechno....
Napadlo mě, kdybych nechal Frrečko přečipovat, měli nahrát znovu jednotku, je to tak?
Mockrát vám děkuji za tipy a rady!!
F1 startuje napodruhé, napotřetí - servis HOS nic nenašel
Moderátor: Safraporte
Re: FREELANDER I startuje napodruhé, napotřetí - servis HOS nic nenašel
Měnil jsi palivovy filtr? Není ucpaný, nebo nepřisává vzduch. Tlačí ti čerpadla jak mají?
Palivový filtr je nový, vzduchový taky, žádná změna. Palivové čerpadlo tvrdí že tlakovali a je v pohodě, dost podezřele se u toho tvářili, ale tak snad by mi nelhali 
Asi nejvíce se u Hose přiklánějí k těm odporům na plynovém pedálu a jako poslední možnost si nechávají řídící jednotku.

Asi nejvíce se u Hose přiklánějí k těm odporům na plynovém pedálu a jako poslední možnost si nechávají řídící jednotku.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Co tak zkusit p. Kučeru z Prahy ( objíždí všechny servisy LR a ne jen ty ) aby se na to podíval ... osobní zkušenost a je fakt dobrej na Land Roverykarlx1 píše: Asi nejvíce se u Hose přiklánějí k těm odporům na plynovém pedálu a jako poslední možnost si nechávají řídící jednotku.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "