nie je to ziadna divocina, ale ked je clovek slusny a spyta sa, tak sa da prespat aj na divoko... samozrejme, aj trochu offroadu sa najde;-)
rozhodne odporucam!
Moderátor: Miky_CZ
Trajektenka se da koupit tady je ohramny rozdil koupit to mesic dopredu,rozdil je mezi dny(petek+week mnohem drazsi) a dale je rozdil v obdobi......prazdnony nejdrazsi.......takze ideal cerven odjezd ctvrtek napr....MadTom píše:A jak s dopravou - trajekt odkud, jaké zkušenosti?
ja som siel moby, cesta tam stala na stredu 80e s autom do 2,3m (vysku nikto nekontroloval) a cesta spat v piatok stala 120e s autom do 2,3m (o vyske sme chvilu diskutovali;-)). kupoval som cca dva tyzdne dopredu. ak si to vies naplanovat, tak usetris este viac. ak nie, tak zaplatis kludne 200-300e za jednu cestuMadTom píše:A jak s dopravou - trajekt odkud, jaké zkušenosti?
vsetko zalezi od toho, ako budes casto jest v restauraciach a ake budu kvalitne. v zasade rataj trajekt (200e), palivo (2000km do livorna a spat, plus 1000km na korzike) a nejake kempy (od 10e na noc az po 30e). potraviny stoja tolko ako u nas, pivo trochu drahsie a vino je skoro zadarmo;-)iYary píše:Jaký je rozpočet na takový výlet ???? (cca) Moc hezké.