Ja se chystam na rakousky alpy a posleze na italsky dolomity ted v pondeli pul minus 10dni. Ale at nezakladam dalsi vlakno hodim to sem, snad to neva. Nejaky zajimavy tip. po ceste Viden - Zell Am See - CortinaD'Ampezz - Lado Di Garda ?
Moderátor: Miky_CZ
Jak už napsal Ruda - příště... Se teda taky hlásímKen píše:Bohužel jsme toho stihli projet tak třetinu z toho, co jsem měl naplánováno, takže...
Sem si myslel...Kangaroo píše:Hádanka: Vypadá jako Drahošek, ale není to Drahošek.erik píše:a a a ten cerveny Def? je kdo?![]()
Ken ti to určitě prozradí.
Mne uz je to jasne.... dostal jsem SZlow píše:klokan te mate. spravne by to melo byt: je to drahosovo auto, neni to drahosovo auto))
Lomikare,lomikare do roka a do dne ( to někdo někdy vyslovil a já mlčela rok ?)........., na soutěžích jsme za těch pár let zažila své , v lese ani nemluvě a ve službě jako hasič kolegové ? téma do rvačky. Ale abych po nehodě nechala kolegu z expedice bez pomoci v dešti na dálnici, zařadila 5 a uháněla domů, to je téma(byls první- když svišti tak i nehoda)Ken píše:Jinak tedy letos byl nadprůměrný výskyt svišťů![]()