ked vysiel evoque tak som si myslel ze hnusnejsie auto uz nespravia ale posunuli to do takeho levelu ze vsetko "zevoqovatelo" a uz ani nerozoznavam tie auta preto ze vsetky vylzeraju na jedno kopyto...
tu je zvyšok textov...bobo7 píše: 02 pro 2017 12:21 Zo všetkých tých doteraz publikovaných štúdií je táto náhodou celkom dobrá. Aspoň ja to tak vidím. Ak nedodrbú zadok ako pri D5ke, tak tá bočná kockatosť by mohla pomôcť prekusnúť ten predok. Tam sa nič iné čakať nedalo.
V článku chýba dosť textu. Aká bude teda tá platforma? Pochopil som že monokok nie je variabilný a tak sa očakáva asi nejaký rám. Ale nápravy nespomínajú, či prehliadol som niečo?
Protoze USA neni v EU pokud dobre vim...jareku píše:Jeśte jedna taková "poznámka" k "novému" Defovi: proč se Američanům daří držet "design" Wranglera i v 21 století přes všechny "požadavky" na ochranu chodců apod. stále charakteristický a na první pohled jasně "poznatelný"? Proč LR dělá pravý opak a snaží se "splynout" s davem? Že by moc kari v jídle v závodní jídelně? Už aby dali "práva" na starého Defa Jimovi Ratcliffovi...
Badus píše: 03 pro 2017 20:54Protoze USA neni v EU pokud dobre vim...jareku píše:Jeśte jedna taková "poznámka" k "novému" Defovi: proč se Američanům daří držet "design" Wranglera i v 21 století přes všechny "požadavky" na ochranu chodců apod. stále charakteristický a na první pohled jasně "poznatelný"? Proč LR dělá pravý opak a snaží se "splynout" s davem? Že by moc kari v jídle v závodní jídelně? Už aby dali "práva" na starého Defa Jimovi Ratcliffovi...
Wrangler se prodává i v EU a proto musí slpňovat všechny požadavky, certifikace, TÜV a další "věci", které EU požaduje - lepe informováni mně možná opraví - a proto "Made in USA" ,dle mého, není argument proto, že je stale "stejný". Prostě ví, co je "proslavilo" a udělalo Jeep tím, co je a tradici zatim stále drží - i když si myslím, že do roka a do dne se Wrangler nebude smět v EU prodávat. Stejně jako byl zakázán prodej Defenderu v USA.Badus píše: 03 pro 2017 20:54Protoze USA neni v EU pokud dobre vim...jareku píše:Jeśte jedna taková "poznámka" k "novému" Defovi: proč se Američanům daří držet "design" Wranglera i v 21 století přes všechny "požadavky" na ochranu chodců apod. stále charakteristický a na první pohled jasně "poznatelný"? Proč LR dělá pravý opak a snaží se "splynout" s davem? Že by moc kari v jídle v závodní jídelně? Už aby dali "práva" na starého Defa Jimovi Ratcliffovi...