Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Cyrile, ty tam zakládáš pěkné hnízděčko L.R. pacientů v tom Prostějověcyril píše:Tak do Prostějova dneska přibyla další...a v Praze jedna ubyla..

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
No všechny asi ne...ale už jsem jich pár inspiroval...
No a aby měli LR všichni, to by asi stejně nedělalo dobrotu. Jeden kámoš chtěl defa, ale teď v sobotu to dementoval. Že ho skoro stejná průchodnost terénem a neskonale menší hluk v kabině spolu s pohodlnými sedačkami discovery od koupě dražšího defíka odradily. Navíc za menší peníze bude mít klimu a automat...(jestli se podaří něco dovézt..)
No a Jirkovi asi přistavět moc nepomůže
. Ruce bude mít stále jenom jedny a den má bohužel pouze 24 hodin. No a zaměstnanci, to je problém...
Zítra si k němu jedu pro tu svoji...
Už se těším... 

No a Jirkovi asi přistavět moc nepomůže

- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Vše co jsi napsal je pravda a nic než pravdacyril píše:No všechny asi ne...ale už jsem jich pár inspiroval...No a aby měli LR všichni, to by asi stejně nedělalo dobrotu. Jeden kámoš chtěl defa, ale teď v sobotu to dementoval. Že ho skoro stejná průchodnost terénem a neskonale menší hluk v kabině spolu s pohodlnými sedačkami discovery od koupě dražšího defíka odradily. Navíc za menší peníze bude mít klimu a automat...(jestli se podaří něco dovézt..)
No a Jirkovi asi přistavět moc nepomůže. Ruce bude mít stále jenom jedny a den má bohužel pouze 24 hodin. No a zaměstnanci, to je problém...
Zítra si k němu jedu pro tu svoji...
Už se těším...

Ale Defík, je prostě srdcovka

Je to stejný, jako jezdit na "výpravy" na tom BMW boxeru co jezdíš, nebo na té šílenosti s kabinou, co na tu motorku v BMW udělali (neznám z hlavy ty typy). Na tom bys taky na akci nejel a jedeš na "stylovce". Je to prostě stejné, a jde jenom o TO pohodlí

Toť vše. D1 je ale D1 a VY tam v Prostějově, jste správní pacienti a tak to má být. Třebas časem někdo od vás Defa pořídí a způsobí tak druhou vlnu

- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš v tý zakrytovaný motorce ? Jel...sic kousek ze Svitav do Březové a zpět a vůbec mně to nenadchlo. Je to ale zas, jako s tím Defíkem, ten nenadchnul a nenadchne, taky spoustu lidí a přece má své kouzlo. Stejně jako ta motorka se střechoulow píše:mopadzi: nemuze to byt nesebekriticnost??? jel jsi v tom?

Lowe, to by de Feek nebyl stále jak novýlow píše:ALFe jsem zvedav, zda se ukazes v jihlave a ze nam konecne ukazes jak jezdis s terenakem i do terenu

Land Cruiser 80 Moby Dick 96
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Na co ti je defík, když ani nevíš jak jezdí v terénu. Nemyslím tím, nějaké brodění v tekutém blátíčku, ale husté bláto přece pneumatikám a blatníkům neuškodí. V tvém případě ho stejně umeješ.ALF píše:Lowe, to by de Feek nebyl stále jak novýlow píše:ALFe jsem zvedav, zda se ukazes v jihlave a ze nam konecne ukazes jak jezdis s terenakem i do terenuMladší spermie má ve stejnou dobu jako je Jihlava v tanečních kolonu a absenci by mi neodpoustil. Ale nafotím nějaký lyžování de Feeka na horách, kde budeme víc než doma. de Feek bude takový můj lední medvídek nejen barvou plechového kožíšku
![]()
![]()
Zatím nechystám předělávku na Jožina z bažin.
Na to mám HiHiHilux

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.