Vlastne by to slo pridat i na ten natrubek samotny (pridat dalsi diru) - na nem uz je to existujici cidlo.

Moderátor: Miky_CZ
Dá se koupit i nová BMW číslo je 17111712641. Měla by být v modelech E30, E36, Z3Míra27 píše: 01 lis 2022 19:52 O té expanzní nádobce jsem četl na UK fórech, ale model který by šel jen zaměnit jsem už nenašel. Starší kusy mají trochu jinou konstrukci, na vrchu mají venkovní závit na tohle čidlo: https://www.c3bmw.co.uk/coolant-level-s ... itch/p/557
Což tam utěsnit přes šroubení půjde. Mě šlo ale přímo o hlídání teploty vody ve stupních...?
PS: je to 10P
Mám pro tebe dobrou zprávu. Dřív se v autech používaly teploměry s kapilárou , a dá se to sehnat .Míra27 píše: 02 lis 2022 09:28 Co k tomu potřebuji, kromě návštěvy Olomouce? : ) Mechaniku zvládnu, ale elektro, to jsem úplně mimo...
Zkontroluj hadice co jsou pod turbem jsou většinou teplem dost zkřehlé tedy více plastové než gumové a sákne to tudy. Může rosit i vodní pumpa.JulieZvire píše:Dá se koupit i nová BMW číslo je 17111712641. Měla by být v modelech E30, E36, Z3Míra27 píše: 01 lis 2022 19:52 O té expanzní nádobce jsem četl na UK fórech, ale model který by šel jen zaměnit jsem už nenašel. Starší kusy mají trochu jinou konstrukci, na vrchu mají venkovní závit na tohle čidlo: https://www.c3bmw.co.uk/coolant-level-s ... itch/p/557
Což tam utěsnit přes šroubení půjde. Mě šlo ale přímo o hlídání teploty vody ve stupních...?
PS: je to 10P
Taky to budu řešit protože mi jednou za čas najednou zmizne 1 cm kapaliny. Divné je že, za 1000 km vůbec nic, pak ujedu třeba 50km a ten 1 cm najednou zmizne.
Kapky nikde nedělá, asi se to někde stihne odpařit.
Jan
Hadice a chladič jsem měl komplet venku když jsem měnil vodní pumpu po té co se mi rozsypala hydraulická pumpa řízení. Všechny byly v pohodě. Zadělal jsem konce a tlakoval je.habakuk píše: 02 lis 2022 18:24
Zkontroluj hadice co jsou pod turbem jsou většinou teplem dost zkřehlé tedy více plastové než gumové a sákne to tudy. Může rosit i vodní pumpa.