Co kdo dělá, čím se živí
Moderátor: Miky_CZ
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Díky všem kdo se mi snaží pomoct. Vypadá to, že návěsy už asi mám to je super.
Díky De Lite.
Neklanovi taky dík uvidíme jak to bude a ještě dík Honzovi Kučerovi, Zanzibarovi a Samovi za typy. Zkusím to prověřit.
Díky Vám chlapi K
Díky De Lite.
Neklanovi taky dík uvidíme jak to bude a ještě dík Honzovi Kučerovi, Zanzibarovi a Samovi za typy. Zkusím to prověřit.
Díky Vám chlapi K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Dík za zájem. Ať to nemusím číst všechno, když jsem to já blbec napsal na tolik míst (jsem nevěděl kam to patří), tak to přesměruju sem:
http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=5122
K
http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=5122
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Jenda píše:Hosi nedela tu nekdo do drevaPotrebuju udelat knihovnu a shanim nejake fosny a prkna.Nejspis smrk.Nejlip Pragl a stredni cechy.
Dik, Honza
Mam sikovnyho na Melniku, nepatri k nejlevnejsim, ale je dobrej...
delal pro nas i v Praze. Standa Burda -> 777 340 857 odkaz se na mne -> Honza Tuma
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Posli nabidku , mame sice nejakou dopravu ( cargo ) nejakou vlastni , ale clovek nikdy nevi ... juric@monin.czStavros píše:Ja se zabyvam prepravou, dopravou vseho zbozi po tuzemsku a po Evrope. Kamiony i kusove zasilky, dokladky atd. Doprava osob devitimistnym autobusem atd. Kdyby nekdo vedel o nejake praci, tak bych byl rad a byl bych dlužníkem.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- JohnSullivan
- Kontaktovat uživatele:
www.estranky.cz nic jednodužšího neníJarys píše:Neumíte chlapy někdo vytvořit internetové stránky? Kam bych já laik jenom nasypal hromady fotek z cest...

Koncesovaný majetkový poradce. Chcete zhodnotit majetek? Já vím jak...
Mob. 608608919
Mob. 608608919
JohnSullivan píše:www.estranky.cz nic jednodužšího neníJarys píše:Neumíte chlapy někdo vytvořit internetové stránky? Kam bych já laik jenom nasypal hromady fotek z cest...naše stránky vypadají takhle www.saspraha.estranky.cz a není to nic těžkého.
II PARA z Brna zdravi SAS z Prahy.

- Přílohy
-
- 2_PARA_Banner.JPG (2.93 KiB) Zobrazeno 4559 x
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
jsem architekt v jednom brněnském ateliéru. Děláme hlavně interiéry (hotely, kina, restaurace...) a výstavnictví (stánky na veletrzích pro nejmenované automobilové značky - bohužel ne z Anglie
- a jinou tématikou po celé Evropě).
Zrovna hledáme někoho kdo by nám vytvořil flashové webovky, kdyby se tady někdo takový našel.
Mirko
jsem architekt v jednom brněnském ateliéru. Děláme hlavně interiéry (hotely, kina, restaurace...) a výstavnictví (stánky na veletrzích pro nejmenované automobilové značky - bohužel ne z Anglie

Zrovna hledáme někoho kdo by nám vytvořil flashové webovky, kdyby se tady někdo takový našel.
Mirko
- JohnSullivan
- Kontaktovat uživatele:
Také zdravíme, ale SAS už je 2 roky pasé, jen jsme si nechali stejnou adresu, jukni na web.brudr píše:JohnSullivan píše: www.estranky.cz nic jednodužšího nenínaše stránky vypadají takhle www.saspraha.estranky.cz a není to nic těžkého.
II PARA z Brna zdravi SAS z Prahy.
Koncesovaný majetkový poradce. Chcete zhodnotit majetek? Já vím jak...
Mob. 608608919
Mob. 608608919
Zajimavy tema, koukam na tu rozmanitost. Ja se zivim vymyslenim novych veci. Posledni dobou to slovo nepouzivam moc rad, ale mame takove male design studio kamaradem z vs. Delame navrhy vsech mozny prumyslovych vyrobku. Ted nas ale nejvic zamestnavaji pop produkty (reklamni stojany a podobny blbiny, ktery se porad musi vymyslet novy, coz je pro lidstvo spatne ale pro nas dobre
.

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D