No jestli bys ho potom pravidelně neohýbal ....vizos píše:Opět je moc pěknej. Tak bych pak poradil zkus se pustit do zadního bo ten celkem pravidelně vyškubávám.

Moderátor: Miky_CZ
No jestli bys ho potom pravidelně neohýbal ....vizos píše:Opět je moc pěknej. Tak bych pak poradil zkus se pustit do zadního bo ten celkem pravidelně vyškubávám.
Naviják by se tam vešel, cena je tady http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 8&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;Kubas38 píše:Vypadá to dobře popřemýšlím až sem hodíš cenu
![]()
je tam místo pro naviják?
No tak hlavně že to dopadlo celkem dobře, podle toho začátku jsem čekal o dost horší výsledek, hlavně když jsem četl o tom svahu.Acon píše:Dnes som nechtiac vyskúšal, do akej miery je pevnostňák od Eliotta naozaj pevnostný. Hneď na začiatku musím podotknúť, že je to lepšia investícia ako do havar. poistky. Bol som na Orave v Zázrivej, zaviezť bratovy 3m3 dreva na chalupu. Cestou späť som dostal šmyk a príves, aj keď prázdny, mi jeho zrovnanie vôbec neulahčoval a každé zrovnanie vyvolalo ešte väčší šmyk na opačnú stranu. Najprv som vyletel z cesty cez jarok do prudkého svahu, tam sa mi to podarilo vrátiť späť, inak by sme šli na strechu, no na cestu som sa vrátil v takom uhle, že som praskol do zvodiel na opačnej strane asi v 45st. uhle. Bol som presvedčený, že celý roh je v prdeli, vrátane závesu kolesa... A výsledok? Prasknuté svetlo a ulomené úchyty. Nárazník sa nepohol ani o mm. Zvodilo? Vyvrátený stĺpik a ohnuté asi 40cm. Nárazník je samozrejme oškretý.
Taky je mám a taky se druzí divíluque píše: mám 3 sady kolies (čomu sa kde kto čuduje, že na čo) zimné, letné, a OFF
![]()
.
Ahoj Eliotte, ten ocelový nárazník na D3 vyrábíš stále?eliott píše: 27 lis 2010 20:48No tak hlavně že to dopadlo celkem dobře, podle toho začátku jsem čekal o dost horší výsledek, hlavně když jsem četl o tom svahu.Acon píše:Dnes som nechtiac vyskúšal, do akej miery je pevnostňák od Eliotta naozaj pevnostný. Hneď na začiatku musím podotknúť, že je to lepšia investícia ako do havar. poistky. Bol som na Orave v Zázrivej, zaviezť bratovy 3m3 dreva na chalupu. Cestou späť som dostal šmyk a príves, aj keď prázdny, mi jeho zrovnanie vôbec neulahčoval a každé zrovnanie vyvolalo ešte väčší šmyk na opačnú stranu. Najprv som vyletel z cesty cez jarok do prudkého svahu, tam sa mi to podarilo vrátiť späť, inak by sme šli na strechu, no na cestu som sa vrátil v takom uhle, že som praskol do zvodiel na opačnej strane asi v 45st. uhle. Bol som presvedčený, že celý roh je v prdeli, vrátane závesu kolesa... A výsledok? Prasknuté svetlo a ulomené úchyty. Nárazník sa nepohol ani o mm. Zvodilo? Vyvrátený stĺpik a ohnuté asi 40cm. Nárazník je samozrejme oškretý.