Dalkove ovladani
Moderátor: Safraporte
Dalkove ovladani
Je mozne naprogramovat novy dalkovy ovladac v domacich podminkach nebo je nutne navstivit dealera?Kdyz jsem auto koupil tak remote chybel.Freelander 2003 s alarmem.Diky za pripominky
Dalkove ovladani
dalsi moznosti by mohlo byt vymontovat stavajici ovladani a namontovat jiny dalkac s alarmem.Predpokladam ze by mohl byt i lepsi nez original dodavany vyrobcem.Co rikas Admine?
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu, že by určitě bylo lepší než origo. Jenže nejlevnější je asi Jablotron cca 1800,- a zdatnýho elektrikáře. Jenže toho musíš taky zaplatit.
Osobně bych investoval do origo dálkovýho ovladaní. Záleží na frekvenci použité na tvém autě.
433MHz je cca 1700,- a 315 MHz je cca 3400,- a naprogramování ovladače cca 380,-
Osobně bych investoval do origo dálkovýho ovladaní. Záleží na frekvenci použité na tvém autě.
433MHz je cca 1700,- a 315 MHz je cca 3400,- a naprogramování ovladače cca 380,-
Dalkove ovladani
Jenze ja mam Landyho v Kalifornii.Mam jen jeden klic a jeden ovladac.Byl jsem u dealera a tam mi rekli ze to delaji jen v paru a ze si musim objednat druhy klic a jeste jedno ovladani.Klic cca $150 ovladani cca $70 +naprogramovani cca $150.Takze me asi vyjde lepe si koupit uz celkem kvalitni alarm okolo $100 a myslim ze jsem schopen si ho zapojit sam.
Jen bych se chtel zeptat ... Jake klice a ovladac se daval k poslednim Freelanderum? Je mozne poridit nejaky pohlednejsi klic s integrovanym ovladacem ?
Mam takovy nijaky, vypada jak od schranky na dopisy, bez loga
+ samostatny ovladac ... tragedii o ktere se tady jiz psalo ...
Neco podobneho jsem pachal na sve Octavce, musel jsem vsak menit jednotku komfortni elektriky a par dalsi drobnosti ... mam vsak uhledny "vystrelovak" klic s ovladacem.
Originál pohlednejší existuje pouze u TD4, ale taky má ovladač extra, a není vystřelovací, ale má logo.
Mam takovy nijaky, vypada jak od schranky na dopisy, bez loga

Neco podobneho jsem pachal na sve Octavce, musel jsem vsak menit jednotku komfortni elektriky a par dalsi drobnosti ... mam vsak uhledny "vystrelovak" klic s ovladacem.
Originál pohlednejší existuje pouze u TD4, ale taky má ovladač extra, a není vystřelovací, ale má logo.
Freelander 2.0 DI · 20TN2 · 72 kW
Škoda Octavia 1.9TDI · AGR · 66 kW
Volvo C70 2.4T · B5244T · 142 kW
jiny klicek na Freelandera
Ahoj Admine, jak je to s tim klickem, da se poridit nejaky novejsi model?
Diky za zpravu

Diky za zpravu
- Admin
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuješ pouze řídící jednotku - příjmač a dva ovladače. Elektrikář už zapojí jednotku tak, aby dávala signál do motorku centrálu.pitivier píše:Ahoj Adminku , takže stačí koupit jenom příjmač a je hotovo anebo musím koupit celej komplet i s motorkama?
http://jablotron.inshop.cz/inshop/scrip ... p?Level=27
- Admin
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: jiny klicek na Freelandera
Na tvůj model bohužel žádný hezký klíč objednat nejde. Myslím, že by tam měl pasovat z té TD4. Ale jak jsem psal, ovladač budeš mít stejně extra.vlabar píše:Ahoj Admine, jak je to s tim klickem, da se poridit nejaky novejsi model?![]()
Diky za zpravu
Re: jiny klicek na Freelandera
Nemas tam foto toho klice? A cenu, please 
Ten muj je takovy noname, tedy Valeo bez loga LR ale ohybaci ...
. navic mam jen jedno pare klicu, potreboval bych tedy "dorobit" zalohu vcetne ovladace ... kolik to cca vyjde ????
Diky

Ten muj je takovy noname, tedy Valeo bez loga LR ale ohybaci ...

Diky
Admin píše:Na tvůj model bohužel žádný hezký klíč objednat nejde. Myslím, že by tam měl pasovat z té TD4. Ale jak jsem psal, ovladač budeš mít stejně extra.vlabar píše:Ahoj Admine, jak je to s tim klickem, da se poridit nejaky novejsi model?![]()
Diky za zpravu
take by me to zajimalo ... Mimochodem, hodte sem nekdo foto klice z TD4
Colombo píše:to zni jako hard-core ... nechces to sem
vyfotit ... docela by me zejimalo, jak to dopadlo ... a jak to vypada po nejake dobe pouzivani![]()