Koupě nového vozu
Moderátor: Miky_CZ
Re: Koupě nového vozu
Ta spotřeba je moc pěkná, ale už to tak vypadá, že to budu muset vydržet a počkat na ten trojlitr.

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
ten motor bude super, bude tam jeste vic elektronickejch hovadin, cidel a hlidacu splodin, vsech moznejch vysokotlakejch sbernejch list, holt pokrok se zastavit neda.
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
complexcargo@razdva.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Stavros píše:ten motor bude super, bude tam jeste vic elektronickejch hovadin, cidel a hlidacu splodin, vsech moznejch vysokotlakejch sbernejch list, holt pokrok se zastavit neda.
To víš stejnej svět.....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
ty mi asi nezavolas, vid? ty na me proste kasles.
Ja chci slyset nejaky novy drby a ty proste nezavolas.

Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
complexcargo@razdva.cz
complexcargo@razdva.cz
Tak co Rudo, už jsi zkoušel něco takového? http://www.youtube.com/watch?v=STt7DmJe ... re=related
Tu IV už testovali: http://news.auto.cz/suv-terenni/rover-d ... nosti.html
Tu IV už testovali: http://news.auto.cz/suv-terenni/rover-d ... nosti.html
- RudaK
Mě se D IV líbí,ale už jen použité pneu 19" a za příplatek 20" ji předurčuje na silnici.
Omlazovací kůru ( prodej a nákup nového ) neplánuju
No a ten známý kopec bych asi nemoh v důsledku slabé nervové soustavy

Omlazovací kůru ( prodej a nákup nového ) neplánuju

No a ten známý kopec bych asi nemoh v důsledku slabé nervové soustavy

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- RudaK
Já ten zákon ( a né jen já
) předběh a ta přepážka vyfičela během prvního 1/2 roku. Tak za týden pomine přetypování z N1 na osobní.Zas ušetřený nějaký chechtáky.....
aspoň zbyde na nějaký ptákoviny na auto
( fakt sem o tom přetypování uvažoval koncem roku
)

- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Sem ji vyhodil kvuli letosni dovci a jak se na to divám tak už ji tam asi ani nedám
.

Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- RudaK
vizos píše:Sem ji vyhodil kvuli letosni dovci a jak se na to divám tak už ji tam asi ani nedám.
A děláš dobře. Mě se taky z kraje líbila ( falešná G4 ) a pak mě to přešlo

- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Já ji tam měl hlavně kvůli psovi aby nám nelezl do předu. Ale určitě bude mít taky radost že toho víc vidí
.

Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
No, podle zákona: "Při přepravě živých zvířat nesmí být ohrožena bezpečnost řidiče, přepravovaných osob ani zvířat a ani bezpečnost provozu na pozemních komunikacích."
Takže je povinnost zajistit psa tak, aby neohrožoval cestující v autě (třeba i při nehodě, aby neproletěl dopředu a nezlomil ti vaz) a aby nezpůsobil nehodu. Zákon už neukládá, jak má být zajištěn, ale mříž nebo síť je asi nejlepší řešení.
Takže je povinnost zajistit psa tak, aby neohrožoval cestující v autě (třeba i při nehodě, aby neproletěl dopředu a nezlomil ti vaz) a aby nezpůsobil nehodu. Zákon už neukládá, jak má být zajištěn, ale mříž nebo síť je asi nejlepší řešení.
Discovery I, 300TDi, r.v.1997
- RudaK
Pavel C píše:No, podle zákona: "Při přepravě živých zvířat nesmí být ohrožena bezpečnost řidiče, přepravovaných osob ani zvířat a ani bezpečnost provozu na pozemních komunikacích."
Já bych mu zapnul bezpečnostní pás,diť tam je vod toho

-
- tel.: 604704422
- auto: D3 2,7TDV6SE
Všechny vás zdravím, před čtrnácti dny jsem se stal majitelem nové D3. Nechal jsem si ji dovézt firmou z Belgie. Mám trošku problém se zárukou. To, že momentálně v Česku není dealer jsem věděl předem. Ale disco nemá vyplněnou servisku, údajně ten dealer v Belgii skrachoval a vůz koupil nějaký velkosklad odkud ho mám já. Prý ale je zaregistrované v centrální databázi LR, takže by záruka měla platit v celé unii... Rozhodně však ne v Brně. V Cartecu mi řekli, ať si ho servisuju tam, kde jsem ho koupil a v staronovém AMT, tedy v tom "londýnským domě" nebyli o nic vstřícnější. Jestli vás můžu poprosit, zda mi můžete k tomuto někdo něco poradit, budu moc rád, díky.
Jinak zatím velká spokojenost, motor není slyšet, na D1 nedrkotám zubama a spotřeba za první 1000 neuvěřitelných 7,4. Jen bych ke své výšce uvítal možnost posunout sedadlo ještě tak o deset cenťáků dozadu...
Jinak zatím velká spokojenost, motor není slyšet, na D1 nedrkotám zubama a spotřeba za první 1000 neuvěřitelných 7,4. Jen bych ke své výšce uvítal možnost posunout sedadlo ještě tak o deset cenťáků dozadu...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Nevím jak u LR dneska, když není oficiální zástupce, ale kamarád si před pár lety dovezl nové Volvo ze Švédska a měl stejný problém - servisujte si to tam, kde jste si to koupil, nějaká mezinárodní záruka je vůbec nezajímala. Tak se obrátil přímo na automobilku a za pár měsíců místní autorizovaný servis velmi rád obrátil - automobilka udělala bububu, co že si to dovolují, když jim to stejně zaplatí.
Když ale není oficiální zastoupení, tak to bude o kousek horší. Nejdřív bych zkusil slušný dotaz na ostatní servisy v ČR a potom na automobilku, jak je to s tou mezinárodní zárukou s poznámkou že ČR je také v Unii.
Když ale není oficiální zastoupení, tak to bude o kousek horší. Nejdřív bych zkusil slušný dotaz na ostatní servisy v ČR a potom na automobilku, jak je to s tou mezinárodní zárukou s poznámkou že ČR je také v Unii.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- tel.: 604704422
- auto: D3 2,7TDV6SE
Už jsem nějaké servisy zkoušel a našel jeden na Vysočině, kde mi za 10.000,- peněz nabídli, že mi dají razítko, znovu aktivují cosi, co už ale aktivoval prodejce v Belgii letos v červnu... tak nevím... 

- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vládneš cizím jazykem, zkusil bych nejbližšího dealera v zahraničí. Nejspíš tedy Horní Rakousy. Ti alespoň tuší, že ČR je v unii. Všichni moji známí ( ne kamarádi ) kladenští hokejisté, jezdí se svými German vozítky na servis do Chamu. 50%- ní ceny, super přístup a espresso zdarma
České servisy LR se bojí, a není divu, že jim tu garanci nikdo nezaplatí.
A pak, že ta unie je dobrá jen na to, že na letišti nemusíš ukazovat pas
, ona je dobrá i na to, aby si Čech vzpomněl, že je z Evropy ! 

České servisy LR se bojí, a není divu, že jim tu garanci nikdo nezaplatí.
A pak, že ta unie je dobrá jen na to, že na letišti nemusíš ukazovat pas

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Problém bude, pokud v servisní knížce (nebo databázi) není záznam o provedení PDI (předprodejní prohlídka), pak reálně hrozí neuznání záruky. Každopádně bych zajel do Rakouskaexxekutor píše:Všechny vás zdravím, před čtrnácti dny jsem se stal majitelem nové D3. Nechal jsem si ji dovézt firmou z Belgie. Mám trošku problém se zárukou. To, že momentálně v Česku není dealer jsem věděl předem. Ale disco nemá vyplněnou servisku, údajně ten dealer v Belgii skrachoval a vůz koupil nějaký velkosklad odkud ho mám já. Prý ale je zaregistrované v centrální databázi LR, takže by záruka měla platit v celé unii... Rozhodně však ne v Brně. V Cartecu mi řekli, ať si ho servisuju tam, kde jsem ho koupil a v staronovém AMT, tedy v tom "londýnským domě" nebyli o nic vstřícnější. Jestli vás můžu poprosit, zda mi můžete k tomuto někdo něco poradit, budu moc rád, díky.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com