Moderátor: Safraporte
taky to řeším,mechanik co se nám stará o auta tak nemá zkušenosti s LR ale myslím že se do toho dostane(ono mu nic jiného nezbývá)chose píše:No ja nejsem sice z OV ale docela se tam casto ukazuju i s Free, zajímalo by mě kam jezdí Ostraváci servisovat??? A nějaké postřehy k tomu. Dík
asi budeš brblat ale co se týče místa tak jsem měl předtím citrona berlingo a ten prostor v kabině byl užasný i celkově na tak vysoké auto se s tím jezdilo skvěle ale co naplat když chytneš zakeřnou infekci LR,projevuje se tím zpusobem že přestáváš chlastat a furt máš nutkání sedět za volantem a jedna zásadní věc:bohužel je to nelečitelné,učinky se dají tlumit léky např: free,disco,delf a RRAllan píše:Ahoj jsem zde nový,Frečko mám tak dva měsíce a jsem nadmíru spokojen.Konečně auto v kterém mé rodině není špatně a já se nemusím s těma svýma 196 cm soukat do osobáku.Jinak jsem dost šikovnejspoustu práce si dokážu na autě udělat sám ,ale motory nejsou mojí parketou.
známy se mě ptal co je na tom autě tak skvělé a ja mu řekl že je to těžkopádné,hučí to ,špatně se s tím zatačí,celkem žere ,drahé díly a servis ale to je prostě to co jsem chtěl,dodnes mě nechápe a ja sebe taky né ale sů šťastné jak blecha takže asi tak a vo tom to jeMahatma píše:Přesně tak, prostornost bych zrovna u Freelandera moc kladně nehodnotil. U toho auta jde spíš o pocit. Střídám služebně několik aut a prostor je srovnatelný s Yarisem (kromě šířky, samozřejmě), ale pocitově se Freelanderu jiná auta nevyrovnají. Není to jen můj názor, ale i kolegů z práce. Není pro to žádné praktické vysvětlení. Upřímně. Palubka tvrdá, nepřesně slícovaná, grafika budíků a zelené lcd displaye zastaralé, motor TD4 hlučný a na dnešní dobu málo výkonný atd. Snad jen slušná sedadla a perfektní výhled to zachraňují. Přesto je to moje nejmilejší služební auto. (Jen pro zajímavost z čím mohu srovnávat: Touran, Passat, Octavia4x4, LandCruiser90, Yaris, Kangoo, Vitara).
Presne ako u mna, zvazujem kupit DII.Bulldoger píše: U toho Auta je jediný problém a to kdo ho bude řídit já nebo moje žena POKAŽDÉ !!!!!!!
neboj to samé co tyvladob8 píše:will.26 a ake mas vlastne auto co popisujes?![]()