Zkurveny lendrouvry :-(

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

Re: Zkurveny lendrouvry :-(

#101 Příspěvek od Sláma Karel » 13 lis 2009 13:17

Luboši to jsi vystihl. Nevím kolik toho Low najezdil po expedicích ve všech prdelích světa, ale bylo toho určitě dost. Vždycky se vrátil. Škoda, že ho ten zkurvenej Lendrouvr nenechal někde v nějaký pořádný díře v Africe aby ho tam domorodci mohli oslavovat.
Že jezdí na expedice a neumí si vyměnit ani nějakou prasklou hadičku za to nemůže zkurvenej Lendrouvr, ale spíš někdo jinej.
Kdo chce ať si koupít Toy a může vjet do stejný díry jako Jarys, přidat plyn a jít si koupit jinej diff, kterej bude stát minimálně dvakrát tolik. Low dělá, jako kdyby to na Aro show neviděl na vlastní oči.
Nebo si můžete koupit nezničitelný patroly a vozit sebou dvě hlavy a těsnění a deset homokyneťáků aby jste se svezli. Vlastně když tam bude mít ten skvěl Patrolí motor tak nemusíte vozit nic, kromě těch hlav, protože s tím výkonem co má na něm nikdy nic nepraskne.

Sorry už jsem to nemohl vydržet. :Ja blb: :Ja blb: :Ja blb:
A to že na LR bývám taky hodně nasraný.
Vlastně jo zkurvený Lowrouvry

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od low » 13 lis 2009 13:37

ja bych to z dovolenim trosku doupresnil. Tu toy bych porizoval hlavne kvuli pohodli a komfortu, ne jakozto etalon spolehlivosti!! jen to v kontextu vyplynulo jinak.

ano vzdycky jsem dojel, ale kolik to stalo nervu (a penez za doruceni nahradnich dilu).

a jeste bych mel ted dodat ze zkurvenej Britpart, bo jejich nova hadice od turba (olejova) vydrzela presne 3100km :-((((

PS: na expedice nejezdim, na to jsou tady jini kofri :-)
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#103 Příspěvek od pablo.gs » 13 lis 2009 13:48

Moje řeč!!!
Stejně tohle vlákno založil jeden chorobomyslný člověk(LOW), který je navíc ještě rozpolcená osobnost a to mě rozhohně nerozhodí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Dyk jo, Low jednou chlastá jenom rum, pak zas jenom kolu. Kolu s rumem vyjímečně. Takže jednou je na šrot a musíš si dávat majzla aby tě nesešrotoval taky, podruhý je trapně střízlivej což je ještě horší pohled. Typická abstinentně/alkoholická schíza na Ukrajině je pod jménem Molokosos obávanej skoro jako Olgoj Chorchoj. Navíc je to profláknutej pedofil, přátelé. :mrgreen: :mrgreen:
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

low
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od low » 13 lis 2009 13:52

no vono taky aby jsi ty zeleny ovaly nekdy nahodou nemel rad co, kdyz mas v podpisu tohle
Sláma Karel píše:jsem drahý a dělám jenom občas.
Mám totiž vrakoviště na Land Rovery
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz

Sláma Karel

#105 Příspěvek od Sláma Karel » 13 lis 2009 14:09

low píše:no vono taky aby jsi ty zeleny ovaly nekdy nahodou nemel rad co, kdyz mas v podpisu tohle
Sláma Karel píše:jsem drahý a dělám jenom občas.
Mám totiž vrakoviště na Land Rovery

a jeste bych mel ted dodat ze zkurvenej Britpart, bo jejich nova hadice od turba (olejova) vydrzela presne 3100km :-((((

Tohle už je lepší řeč. Možná proto mají ty Lendrouvry tolik problémů

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od MOPADŽI » 13 lis 2009 14:30

Tak pohodlí a konfort, to chce asi Lexuse, Infinity, ty jsou od rejžáků a nebo od našich novodobých vykořisťovatelů to může být Mercedes (do "G" bych nešel, je málo komfortní a zřejmně ho trošku otesali podle Defa), Potom ještě zbývají ty štyry kruhy s "Q" který má u nás kdekdo, kdo si myslí že něco v čechách dokázal, potom VW Tuareg (tam si sebou tech difů je třeba vozit alespoň pět, protože se mění tak po 10tis.Km atd.

Anebo, jezdit na výlety klimatizovaným busem....

Myslím, že toto fórum, jak je uvedeno v popisu je pro majitele L.R. tedy Anglických aut a všeho s nimi spojeného. Rád bych tady dále diskutoval o L.R. se stejně postiženými lidmi tedy -pacoši, jak se tady začalo říkat.
Kdo chce diskutovat o něčem jiném, ať chodí na fóra s všeobecnou tématikou teréních vozů, tedy 4x4 názory, nebo offroad fórum a nebo ať si založí své fórum. Tam se může s přítomnými hádat a sprostě nadávat až do alelůja. Tady, to je zatím tohoto dění ušetřeno, což světší o inteligenční vyspělosti, většiny sem příchozivších lidí a neméně o tom a to jednoznačně, kdo právě a proč, tuto značku auta vlastní !
Já jsem si koupil Ledroura Defendra, právě pro jeho charakter a proto, že jsem o něm od dětství snil, což jsem si tedy po letech splnil. Pravda, řeším také to, aby mně při delších výletech nebolela záda (oni mně ale boleli i v Laguně, megánovi, clio, kangů, mastrovi, maxity,traficovi i v pajeru), ale právě proto mně bere, že to je Lendrovr a také to, že někteří lidé nechápou, jaké dálky se s tím dají ujet. Pro mně je to ale doopravdy relax ...90-100 a kochat. Lítat po dálnici 200, už mně tak nebere (dříve ano), stejně ty, kteří tou 200 v těch komfortních autech na dálnici lítají, zpravidla dojedu před prvním omezením kde se opravuje, nebo na prvních světlech, po výjezdu z dálnice. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

low
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od low » 13 lis 2009 14:33

tak sem nejak nepochopil mopadzi co jsi tim chtel ve vysledku rict

KRANG

#108 Příspěvek od KRANG » 13 lis 2009 14:37

..lanďáky to chce alespoň dva a pak klasickej dvoupolní systém, jeden leží ladem (servis) a na druhým se oře :mrgreen: :mrgreen: ..to už bylo ale vymyšlený hodně dávno :idea:
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od MOPADŽI » 13 lis 2009 15:56

low píše:tak sem nejak nepochopil mopadzi co jsi tim chtel ve vysledku rict
Míněno všeobecně, ne jenom vůči jedinci - tedy, já chápu toto fórum, že vzniklo a je určeno především pro "srdcaře" značky a samozřejmě, také pro běžné uživatele, kteří tato auta vlastní a zajímají se o souvislosti atd. ve spojení s nimi.
Jinak, mně mrzí to, že právě ty, jakožto Admin, který by měl jít v tomto příkladem, takto haníš zelený oválek. Proč vlastně děláš toho admina na L.R. fóru, když tě vlastně L.R. nezajímá a je to tvůj omyl ? Máš ho přece jenom na přemístění z bodu A do bodu B...
No, a jestliže je takto uvažováno, patří to jiná fóra - všeobecná, tak jak jsme psal a ne na fórum, pro příznivce jedné konkrétní značky. Toť můj názor.

Jinak by se to "další" fórum mohlo jmenovat např. "Jezděme v Land Roveru, který nám slouží, ale pomlouvejme ho" nebo Jezděme v Toyotě, Nissanu, Škodovce, který/á nám slouží atd. atd.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#110 Příspěvek od Jenda » 13 lis 2009 16:07

Notak hosiii,hosii.
Brzdeme,uz toho tu bylo napsano az az,hlavne si nikdo nebude nic brat osobne,nebudem se urazet a hanit si kary :wink:
Shodneme se na tom ze se neshodneme a jedem dal :arrow:
Mejme se radi :mrgreen: , Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#111 Příspěvek od RudaK » 15 lis 2009 08:50

KRANG píše:..lanďáky to chce alespoň dva a pak klasickej dvoupolní systém, jeden leží ladem (servis) a na druhým se oře :mrgreen: :mrgreen: ..to už bylo ale vymyšlený hodně dávno :idea:

tak tak konečně moudré slovo.Taky to tak dělám... :wink:

Jinak kdo byl v Mohelnici a viděl jak jezdí " Cyril " ( a to bez urážky :Sorry: ) a co LR vydrží ( a vyjede bez uzávěrek :wink: ) Tak mě to tak napadlo,že Cyril jezdí a já spravuju :mrgreen: . Ale vono se to srovná,jen vydržať :ty jeden...: LR zdar a Discoverám obzvlášť - ale to tu už taky bylo :P
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

moon13

#112 Příspěvek od moon13 » 15 lis 2009 09:54

RudaK píše: tak tak konečně moudré slovo.Taky to tak dělám... :wink:
Jinak kdo byl v Mohelnici a viděl jak jezdí " Cyril " ( a to bez urážky :Sorry: ) a co LR vydrží ( a vyjede bez uzávěrek :wink: ) Tak mě to tak napadlo,že Cyril jezdí a já spravuju :mrgreen: . Ale vono se to srovná,jen vydržať :ty jeden...: LR zdar a Discoverám obzvlášť - ale to tu už taky bylo :P
Cyril ukázal, co Disco vydrží... v Mohelnici to byl spíš Disco-potapěč :D
A pak tam byli i tací, co dokázali, co Defík nevydrží. Chudák auto!!! Pan řidič byl tak trochu magor :?
No a všechny ostatní auta jezdili moc hezky. Myslím, že ty LR nebudou zase tak špatný 8)
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

Sláma Karel

#113 Příspěvek od Sláma Karel » 15 lis 2009 11:39

Tak i JÁ jsem dojel z té mohelnice bez problémů. A to je co říct. Celejch 500km bez poruchy. Ty Lendrouvry asi nebudou tak špatný :lol: :Pohoda: K
28 let praxe

Oldman
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Oldman » 15 lis 2009 13:49

Maxsel píše:
Oldman píše:Mně teď nešlo auto otevřít dálkáčem nedaleko jedný hospody s wifi sítí. Myslíte, že by se to mohlo nějak rušit? Odtah o pár metrů dál to vyřešil, a zase to jede úplně bez problémů. Ale už jim tam nebudu jezdit na obědy :)
U nás na níměstí to dělá taky, ale na odemčení stačí několik pokusů hodně blízko auta. Jinak pokud máš od auta kód, jde auto otevřít, respektive vypnout alarm a deaktivovat imobilizér i pomocí klíče. Cvakáš zámkem vpravo a vlevo dle kódu a alarm vypneš.

Díky, to je pro mě po dvou letech, co mám to auto, novinka :) U mégana to bylo podobný, akorát jsem mačkal uvnitř auta odemykání/zamykání podle počtu bliknutí kontrolky na palubce. Kód mám, tak to ozkouším :)

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Miloš II » 16 lis 2009 08:14

Nevím proč, ale napadlo mě moudré lidové pořekadlo "Jakej pán takovej krám"MIlošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od eliott » 16 lis 2009 09:14

Miloš II píše:Nevím proč, ale napadlo mě moudré lidové pořekadlo "Jakej pán takovej krám"MIlošII
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#117 Příspěvek od cyril » 16 lis 2009 20:19

moon13 píše:
RudaK píše: tak tak konečně moudré slovo.Taky to tak dělám... :wink:
Cyril ukázal, co Disco vydrží... v Mohelnici to byl spíš Disco-potapěč :D
A pak tam byli i tací, co dokázali, co Defík nevydrží. Chudák auto!!! Pan řidič byl tak trochu magor :?
No a všechny ostatní auta jezdili moc hezky. Myslím, že ty LR nebudou zase tak špatný 8)
Když už je tady o mě řeč.... :idea:
Dojel jsem domů v pohodě, jenom budu muset (poprvé!!!!) vyměnit Laurel a Hardy :P spojku na kardanu, protože ta prostě není navěky. A hlavně při takovým zacházení, kterému se od nás naše auta někdy nevyhnou, jdou spotřební věci do kytek dřív... :? Zásadní věc, je myslím dodržovat pár základních pravidel, jako nehonit to studený, nenechat auto hodinu hrabat a poskakovat, když vím, že to stejně nevyjedu a samozřejmě když pod vodu, tak promazaný auto a utěsněný zvýšený sání. A pár dalších bodů který mě napadaj když jedu a dělám blbosti který bych si potom mohl vyčítat, hlavně, když jsem dost daleko od baráku.....Za pořádnou péči se auto zpravidla odmění tím, že vydrží déle. I když ta příprava stojí někdy fakt dost peněz, vyplatí se. Hned dneska dostala moje hodná D1 koupel zvenku i zevnitř. Jak bude čas, vymění se hardina a promaže spodek. Olej v motoru jsme měnili ve čtvrtek a na vodu v automatický převodovce mrkneme jak se pod tím budeme válet.
Takže kdo nemá vyloženě smůlu, většinou si za závady může sám odfláknutým, nebo nesprávným servisem. Toť můj názor.
Přílohy
diskokoupel1m.jpg
diskokoupel1m.jpg (66.85 KiB) Zobrazeno 4607 x

shimi
tel.: NOKIA vyšupovací :o)
auto: SAMEC
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od shimi » 16 lis 2009 21:07

a jak tammáš starou tu hardy spojku??je třeba dobrý ji nějak preventivně ,měnit?? a nebo tammísto ní nacpat ten kříž??zajímá mě prostě jestli je to nějakej spabej článek diskošky,jestli stim bude někde na dovolený problém,jestli třeba vozit raději jinou když jedu dál a nebo jestli to vydrží hodně?? předem dík za názor

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#119 Příspěvek od cyril » 16 lis 2009 23:12

shimi píše:a jak tammáš starou tu hardy spojku??je třeba dobrý ji nějak preventivně ,měnit?? a nebo tammísto ní nacpat ten kříž??zajímá mě prostě jestli je to nějakej spabej článek diskošky,jestli stim bude někde na dovolený problém,jestli třeba vozit raději jinou když jedu dál a nebo jestli to vydrží hodně?? předem dík za názor
Podle mě vydrží výrazně míň hlavně u zvedlýho auta. Kardan s křížem nechci, má přibližně stejnou výdrž, stojí násobky a vyměnit hardyspojku je snadnější-rychlejší a hlavně tedy levnější. A hardyna mi rovněž nezabere tolik místa v autě. Dále považuji tento gumový článek za dobrou pojistku. kKdyž něco poděláš, přebrzdíš na redukci a podobně....prostě povolí a zytek má šanci přežít. Když budeš mít kříž, může prasknout něco o kus dál... :Ale fuuj: A hlavně taky tlumí výkonové nárazy. Kříž ne. Takže mám sebou stále jednu starou na dojetí a novou jsem si dneska objednal u land Jirky.... :Pohoda:

Maxsel
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od Maxsel » 17 lis 2009 00:05

cyril píše:... Hned dneska dostala moje hodná D1 koupel zvenku i zevnitř.
Taky si to zaslouží, po tom co jste předváděli.
Discovery 4 TDV6 HSE
Discovery 2 TD5

http://www.youtube.com/maxselcz

Odpovědět