Mirko
Mirko píše:Záleží na tom jak komu vyhovuje atmosféra. "U tři volů" má atmosféru designového hotelu, "Porčův mlýn" u jezírka má romatickou atmosféru, Lidový dům zas má prvorepublikovou atmosféru a kdo má ještě víc atmosfér, tak ten může spát i v autě nebo v té garsonce, kterou jsem nabízel![]()
Mirko
Mirko píše: Komu nevadí spacák a karimatka, tomu mohu nabídnout spaní ve vytápěné, momentálně prázdné, garsonce 100 metru od zámku zdarma. Je tam místo pro cca. 6 lidí. Pro nenáročnéMirko
Old Black píše:Budete ještě někdo spát u tří volů, aby nás tam bylo víc?
Mirko píše:Olin myslí ten penzion, ne pořadatele - teda doufám![]()
Mirko píše:Malej appetizer na to co nás v sobotu čeká:
http://www.youtube.com/watch?v=gzUxLu-eUZ4" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirko
Sice nejsem brňák,ale klidně se přidám.A není to už pozdě ,když je nástup na značkách v 11. 00 v Lysicích v restauračce .Wolfee píše:Brnaci co tak spolecny odjezd? v 10:30 od Globusu?
Sem tam o ní uvažuju .....Mirko píše:Pán je znalec: Byl to GoPro Hero s přísavkou
Sice nejsem brňák,ale klidně se přidám.A není to už pozdě ,když je nástup na značkách v 11. 00 v Lysicích v restauračce .RudaK píše:Wolfee píše:Brnaci co tak spolecny odjezd? v 10:30 od Globusu?
Otifant píše:.......tak a ted uz mne urcite nikdo nevezme do auta...
Mirko píše: "U tři volů" má atmosféru designového hotelu, "Porčův mlýn" u jezírka má romatickou atmosféru, Lidový dům zas má prvorepublikovou atmosféru a kdo má ještě víc atmosfér, tak ten může spát i v autě nebo v té garsonce, kterou jsem nabízel![]()
Mirko
tak na to rychle zapomen! ty tam budes jako jedna z nejdulezitejsich osob. protoze pokud pojede i jirka ve svem novem modrem voze...tak nemame zajistenou technicko-navijakovo-taznou podporu. a nevim jestli bude ve skupine nejakej nazbrojenej rrc.RudaK píše:Kdyby vás už bylo moc,tak neva.Podívám se na zámek a do restaurace u těch Tří volů ( abych viděl do čeho de OldBlack)