P.
Moderátor: Miky_CZ
Ja ji uz take musel zaslepit. Nalepil jsem tam poradnej spunt aby nesel ven. Mam DO. Myslim, ze mi ale vypadl sam. Nebyly tam zadne stopy po nasili. Aspon doufam. U nas na vesnici.mr-tomas píše:Našel jsem po víkendu toto. Je možné že ta plastová zátka mohla vypadnout sama, nebo se mi chtěl někdo do defa podívat?
... jak jsem tady kdysi psal,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mr-tomas píše:Já tam taky neměl žádné stopy že by se v tom někdo šťoural. Tak tam udělám špunt z černýho silonu a ještě ho podlepim. Díkes za ulidnění.
mr-tomas píše:Pravda ta třístovka, když jsem jí koupil, tak na straně řidiče šla otevřít opravdu čímkoli, včetně špejle od nanuka. Tak jsem dal nové zámky a teď tedy už jenom jakýmkoli klíčem z třístovky?
Hanys_a_Kaca píše:Já bych z toho tady nedělal úplně detailní popis, jak se do těch aut dostat, ono do vyhledávače (gugl) stačí zadat pár slov a jste rovnou v tomto tématu...
ale moje jsi jeho klickem neotevrel tusimlow píše:[quote="erik"
Jo.
..to je ta známá storry s low em. Se chlubil jaké má superfolie na oknech a že zloději nemají šanci. Tak jsem si pújčil jeho klíček a otevřel kudrnáčovo auto...
... dolezite je tie zamky mazat aby tie planzety boli pohyblive potom to neotvoris hocicim.cyril píše:I když už s vyměněnými zámky.