knedlousek píše:Nebo tak, dle gusta každého soudruha.RudaK píše: Spíš " Sváteční ležák od Bernarda "nepasterizovaný a nefiltrovaný mok

Moderátor: Acon
knedlousek píše:Nebo tak, dle gusta každého soudruha.RudaK píše: Spíš " Sváteční ležák od Bernarda "nepasterizovaný a nefiltrovaný mok
OK, s tím se počítá a chystám se na to už dlouhoMiky_CZ píše:knedlousek: jak vidim tu fotku tak me jimaji mdloby jeste ted, precti si prosim tohle
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =14&t=7844" onclick="window.open(this.href);return false;
sundej ten za...ny ramecek, ktery ti jeste couha pod naraznik a spz si poradne prisroubuj, jinak budes v lepsim pripade hodinu hledat spz v jihlave jako ja na vresine a v horsim pripade pojedes na magistrat pro nove jako will po minule jihlave
ps ber to jenom jako radu, usetris si tim spoustu casu a penez
ja sem se taky na to chystal dlouho a jak to dopadlo se muzes docist v tom odkaze, urcite to zvladni jeste pred jihlavouknedlousek píše:OK, s tím se počítá a chystám se na to už dlouhoMiky_CZ píše:knedlousek: jak vidim tu fotku tak me jimaji mdloby jeste ted, precti si prosim tohle
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =14&t=7844" onclick="window.open(this.href);return false;
sundej ten za...ny ramecek, ktery ti jeste couha pod naraznik a spz si poradne prisroubuj, jinak budes v lepsim pripade hodinu hledat spz v jihlave jako ja na vresine a v horsim pripade pojedes na magistrat pro nove jako will po minule jihlave
ps ber to jenom jako radu, usetris si tim spoustu casu a penez
No já taky. Říkal sem si, ale co ten rám tamhrabe píše:No už jsem se lekl že je to ta Tvoje nová zahrada......
Nie, nie. Moja je o nejaké detaily vylepšená a hlavne je viac posadená na strechu, takže nezvyšuje tak ťažisko.hrabe píše:No už jsem se lekl že je to ta Tvoje nová zahrada......
Tak šup foto Kubrte, jsem zvědavýKubrtos píše:Tak jsem byl včera na testech, zahrádka je svařená, pěkně na střechu sedla..
Zatím to byly jen testy "na sucho" dnes se tam ještě dodělávaly drobnosti jako držáky na světla a šla na komaxit ať mi na autě nesvítí cosik stříbrnýho. Odpoledne pro ni jedu a pak budou fotky.Benjamin píše:Tak šup foto Kubrte, jsem zvědavýKubrtos píše:Tak jsem byl včera na testech, zahrádka je svařená, pěkně na střechu sedla..
Tak to už se těšímKubrtos píše:Zatím to byly jen testy "na sucho" dnes se tam ještě dodělávaly drobnosti jako držáky na světla a šla na komaxit ať mi na autě nesvítí cosik stříbrnýho. Odpoledne pro ni jedu a pak budou fotky.