Navijáky
Moderátor: Acon
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
UK Ebay
Tak ten jsem koupil minulej týden na ebay za dvěstovky i s poštovným. ale pouze v UK na místo doručení London. Mám ho do zadního pevnostňáku a je i s dálkovým ovládání. Jsem zvědavej jak dlouho vydrží. Miloš II
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Naviják
Ale já jsem nikde nepsal, že to má bejt Ramsey, akurát píšou, že má taky 12000lib Miloš IIkarel píše:Tvou inzerovaný Ramsey je jiný Miloši, myslím, že ty máš planetovou převodovku narozdíl od Kudrnáče.
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Naviják
Asi výroba nějakej Tajvan tak jako Come nebo Noel. Sám sem zvědaj. Ale nekup to za ty prachy MIloš IIkarel píše:Tak co je to zač?
Performance
12V DC
Rated line pull
12000lb(5443kg)
Motor 5.5p
Gearing 3
Stage Planetary
Gear ratio
265:1
Wire rope
3/8" x 94'(9.2mm x 28m)
Dimensions
L x W x H (562 x 160 x 218mm)
Drum Diameter
2.48"x9"(64mm x 224mm)
NW/GW
38Kgs/43Kgs
Electric winch with Series Wound Motor
Capacity Power Steel cable Size (L X W X H) NW
12000LB DC12V Dia 9.3mm X 28m 562 x 160 x218mm
ano ano kazdopadne...cca pred mesiacom som mal taku skusenost ked sa dva Patroly..."mierne" upravene tahali. Jeden patrol bol po dvere v srackach a ten druhy ho tahla zadnym navijakom do kopecka....tahal tahal az lano stalo a tahany Patrol sa nehybal....tak mu vravim...posun sa a budeme tahat dvaja...posunul sa a tahali sme...teda tahal som...jeho lano bolo cely cas na zemi a nestihalo dovijat.... tak len taka mala prihoda.karel píše:U těchto řekněme neznačkových navijáků je vždy lepší brát vyšší tažnou sílu a za ty prachy jako zadní je to dobrý kauf.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Tak prez dnesni problemy s Defikem je to zprava, ktera mi dela radost...DanoDEF píše:ano ano kazdopadne...cca pred mesiacom som mal taku skusenost ked sa dva Patroly..."mierne" upravene tahali. Jeden patrol bol po dvere v srackach a ten druhy ho tahla zadnym navijakom do kopecka....tahal tahal az lano stalo a tahany Patrol sa nehybal....tak mu vravim...posun sa a budeme tahat dvaja...posunul sa a tahali sme...teda tahal som...jeho lano bolo cely cas na zemi a nestihalo dovijat.... tak len taka mala prihoda.karel píše:U těchto řekněme neznačkových navijáků je vždy lepší brát vyšší tažnou sílu a za ty prachy jako zadní je to dobrý kauf.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Defika uz mas u Drahosa ??? alebo nikto o nom nepocul nikto nevie kde je ?erik píše:Tak prez dnesni problemy s Defikem je to zprava, ktera mi dela radost...DanoDEF píše: ano ano kazdopadne...cca pred mesiacom som mal taku skusenost ked sa dva Patroly..."mierne" upravene tahali. Jeden patrol bol po dvere v srackach a ten druhy ho tahla zadnym navijakom do kopecka....tahal tahal az lano stalo a tahany Patrol sa nehybal....tak mu vravim...posun sa a budeme tahat dvaja...posunul sa a tahali sme...teda tahal som...jeho lano bolo cely cas na zemi a nestihalo dovijat.... tak len taka mala prihoda.
o sneku sa nepolemizuje...je to OK a hlavne ten brzdny ucinok...ziadna obava visiet na takom navijaku...popripade SW Husky 8 alebo 10Potapěč píše:Ten šnekový Ramsey taky není žádný rychlík, ale co do spolehlivosti bude díky šnekové převodofce o několik světelných let napřed.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Je na chalupe . Drahos si pro nej prijede. A snad i ten navijak? Nebo to pocka, aZ bude mit Rado cas?Anonymous píše:Defika uz mas u Drahosa ??? alebo nikto o nom nepocul nikto nevie kde je ?erik píše: Tak prez dnesni problemy s Defikem je to zprava, ktera mi dela radost...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- erik
- Kontaktovat uživatele:
To je uz Ramseymanie. Z 8 clenu LandRoverClubu si uz treti poridil Ramsey 12000. Tak jsem nasel vylepseni na Warn 8274, ktere je silnejsi nez Ramsey...DanoDEF píše:...no ano niekde na chalupe u Erika...Ramsey taha Defikykudrnac píše:No jo ale já nepočkám můj defík se už těší na naviják, že jo Dano.
http://www.gigglepin4x4.net/8274/twinmotor.htm