No bude jich vícDjALF píše:Tak nejak jsem to prosel a jestli jsem dobre pocital tak se prihlasilo nebo prislibilo ucast 24 LR pacientu. Vypada to na hojnou ucast
Sosnová víkend 27-29.6.2008
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Pacoši
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Pacoši
Miloši přijedou i tajemníci ? A kteří z olympijského výboru ?Miloš II píše:No bude jich vícDjALF píše:Tak nejak jsem to prosel a jestli jsem dobre pocital tak se prihlasilo nebo prislibilo ucast 24 LR pacientu. Vypada to na hojnou ucastvím o pár pacoších co přijedou, ale ještě se tu neohlásili
Miloš II
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Průběžný seznam účastníků srazu v Sosnové:
Kolda O
MilošII
Low
Maldama
Honza
Kangaroo
RudaK
Jenda?
Karolcom
DJAlf
Marek
buri
Alf pouze s Camelkou
RadekD3
Radim
Koci
Vizos
Svíťa
Jarys?
radek-free
Mešky udělena vyjímka na Pajero
rover word
jantanen
milošovi pacoši ani nevím kolik?
a moje maličkost
tedy +- 25 aut, takže se dá říct, pokud vezmu v úvahu průměrné obsazení auta dvěma účastníky mohlo by nás být okolo 50 lidí, což je slušné a pro velikost areálu únosné množství.
Kolda O
MilošII
Low
Maldama
Honza
Kangaroo
RudaK
Jenda?
Karolcom
DJAlf
Marek
buri
Alf pouze s Camelkou
RadekD3
Radim
Koci
Vizos
Svíťa
Jarys?
radek-free
Mešky udělena vyjímka na Pajero
rover word
jantanen
milošovi pacoši ani nevím kolik?
a moje maličkost
tedy +- 25 aut, takže se dá říct, pokud vezmu v úvahu průměrné obsazení auta dvěma účastníky mohlo by nás být okolo 50 lidí, což je slušné a pro velikost areálu únosné množství.
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Výrobce věděl proč " limitovaná série ".ALF píše:to Karel
Pokud se mi bude Camelka pomočovat, budu mít spolehlivou japonskou Máňu. Alespoň gejši od Meškyho nebude smutno. Snažím se ale zajistit odstranění závad a dnes budu volat Pešlíkovi do Valašského království, jestli mi Camelku opraví.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
-
erik DISCOVERY ES
Budu se snažit, těším se na všechna individua, co znám akorát z příspěvků. Camelka tam bude i s filtrem (tedy nebude chybět ani rám ani žebřík ani zahrádka ani nic) Jednoduše, ta nejhezčí.jantanen píše:To ALF
držim palce ať to máš spravené nedávno sem koukal na Camel Trophy 94 a poslintal sem si klávesnici na Sosnové nesmí Camel chybět
- Přílohy
-
- P4090604.JPG (73.34 KiB) Zobrazeno 3957 x
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Old Black píše:Nic neumím, ale rád bych se přijel pobavit, jde to?
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Už mám trochu odpito, ale když je to jen na dva dny, tak to snad přežiju!Miloš II píše:Old Black píše:Nic neumím, ale rád bych se přijel pobavit, jde to?Možná zapadneš do pijáckého kroužku
tam se vedou dlouhé nesouvislé hovory kde má Ruda vždy navrch a jako lahůdku dává historku o pertimaxu
![]()
![]()
Miloš II
Už mám trochu odpito, ale když je to jen na dva dny, tak to snad přežiju!
Cigarety nekouřím, alkohol nepiju, ale možná, když budete na C mol, tak Vám budu bavit Vaše holki.