No bude jich vícDjALF píše:Tak nejak jsem to prosel a jestli jsem dobre pocital tak se prihlasilo nebo prislibilo ucast 24 LR pacientu. Vypada to na hojnou ucast

Moderátor: Miky_CZ
No bude jich vícDjALF píše:Tak nejak jsem to prosel a jestli jsem dobre pocital tak se prihlasilo nebo prislibilo ucast 24 LR pacientu. Vypada to na hojnou ucast
Miloši přijedou i tajemníci ? A kteří z olympijského výboru ?Miloš II píše:No bude jich vícDjALF píše:Tak nejak jsem to prosel a jestli jsem dobre pocital tak se prihlasilo nebo prislibilo ucast 24 LR pacientu. Vypada to na hojnou ucastvím o pár pacoších co přijedou, ale ještě se tu neohlásili
Miloš II
Výrobce věděl proč " limitovaná série ".ALF píše:to Karel
Pokud se mi bude Camelka pomočovat, budu mít spolehlivou japonskou Máňu. Alespoň gejši od Meškyho nebude smutno. Snažím se ale zajistit odstranění závad a dnes budu volat Pešlíkovi do Valašského království, jestli mi Camelku opraví.
Budu se snažit, těším se na všechna individua, co znám akorát z příspěvků. Camelka tam bude i s filtrem (tedy nebude chybět ani rám ani žebřík ani zahrádka ani nic) Jednoduše, ta nejhezčí.jantanen píše:To ALF
držim palce ať to máš spravené nedávno sem koukal na Camel Trophy 94 a poslintal sem si klávesnici na Sosnové nesmí Camel chybět
Old Black píše:Nic neumím, ale rád bych se přijel pobavit, jde to?
Už mám trochu odpito, ale když je to jen na dva dny, tak to snad přežiju!Miloš II píše:Old Black píše:Nic neumím, ale rád bych se přijel pobavit, jde to?Možná zapadneš do pijáckého kroužku
tam se vedou dlouhé nesouvislé hovory kde má Ruda vždy navrch a jako lahůdku dává historku o pertimaxu
![]()
![]()
Miloš II