VŘSR aneb Plnou parou back ...

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
OME

#101 Příspěvek od OME » 29 říj 2008 11:49

Neříkám,že má někdo držet hubu.Říkám jen,že tyhle kecy ničemu nepomůžou.Jít k volbám je důležité,ale nestačí to.

Jan Ikl
tel.: 608859665
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Jan Ikl » 29 říj 2008 14:00

To ALF -naprosto s Tebou souhlasím,byl jsem ve Švédsku 2x,sice jen krátce,ale stačilo mi...počínaje stavem vozovek,čistotou na odpočívadlech atd,ale co mně fakt šokovalo,byly neuzamčené bicykly neb motocykly u domů či restaurace a nakonec i neuzamčený dům jednoho dotyčného,jež jsem s kamarádem hledal..(mluvím o malých obcích).takže už netoužím po dovolené někde u moře,ale slíbil jsem své drahé,že ji jednou vezmu do Skandinávie...

DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od DjALF » 29 říj 2008 14:24

Skandinavie je vazne supermuzu doporucit. - Svedsko,Finsko,Norsko :lol:
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

Rover
tel.: 736173373

#104 Příspěvek od Rover » 29 říj 2008 14:39

A to je ve Skandinávii velmi silná levice a to je to o čem jsem několikrát mluvil, levicové strany jsou standardní součástí demokratického politického spektra, prostě do politiky patří, což i odpůrce levice musí uznat, ale jde o to, aby ty levicové strany byly demokratické a nebyly zatížené minulostí. U nás tomu je bohužel jinak, u nás jsou obě levicové strany totalitního typu, včetně diktátorského vedení a doslova stále mají na rukou krev lidí s kterými si to tak nějak po soudružsku a bolševicku vyříkali... To je u nás obrovský problém... (samozřejmě vím, že převelečení kariérističtí bolševici se u nás vyskytují i v jiných politických stranách než v těch dvou o kterých jsem psal)

Jinak co se týče vzniku politické strany o které se tady psalo - ono je to především o penězích, tedy mít sumu v řádech desítek milionů na efektivní reklamní a PR kampaň, k tomu dát dohromady lidi nezatížené minulostí, odborníky, kteří by dokázali "řídit stát" na všech úrovních a to manažerským stylem, lidi čerstvé, ale i lidi zkušené z politiky, ale s čistým morálním profilem, kteří by dávali přednost službě republice před vlastním prospěchem. To samozřejmě není jednoduché, ale jde to, těch lidí není moc, ale jsou...
Country boy...

ALF
Kontaktovat uživatele:

Re: ome

#105 Příspěvek od ALF » 29 říj 2008 16:07

OME píše:Nejhorší jsou tyhle dřív hospodský a teď internetový kecy.Jediná možnost je dát se do politiky a změnit to.Každej jsme hrozně chytrej,ale jediný co děláme pro zlepšení jsou kecy. :!: To platí i pro mě.
Proto se to tady na netu jmenuje fórum.

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od motohanz » 29 říj 2008 16:26

Rover píše:A to je ve Skandinávii velmi silná levice a to je to o čem jsem několikrát mluvil, levicové strany jsou standardní součástí demokratického politického spektra, prostě do politiky patří, což i odpůrce levice musí uznat, ale jde o to, aby ty levicové strany byly demokratické a nebyly zatížené minulostí. U nás tomu je bohužel jinak, u nás jsou obě levicové strany totalitního typu, včetně diktátorského vedení a doslova stále mají na rukou krev lidí s kterými si to tak nějak po soudružsku a bolševicku vyříkali... To je u nás obrovský problém... (samozřejmě vím, že převelečení kariérističtí bolševici se u nás vyskytují i v jiných politických stranách než v těch dvou o kterých jsem psal)

Jinak co se týče vzniku politické strany o které se tady psalo - ono je to především o penězích, tedy mít sumu v řádech desítek milionů na efektivní reklamní a PR kampaň, k tomu dát dohromady lidi nezatížené minulostí, odborníky, kteří by dokázali "řídit stát" na všech úrovních a to manažerským stylem, lidi čerstvé, ale i lidi zkušené z politiky, ale s čistým morálním profilem, kteří by dávali přednost službě republice před vlastním prospěchem. To samozřejmě není jednoduché, ale jde to, těch lidí není moc, ale jsou...
naprosto souhlasim....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

ALF
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od ALF » 29 říj 2008 16:36

Jan Ikl píše:To ALF -naprosto s Tebou souhlasím,byl jsem ve Švédsku 2x,sice jen krátce,ale stačilo mi...počínaje stavem vozovek,čistotou na odpočívadlech atd,ale co mně fakt šokovalo,byly neuzamčené bicykly neb motocykly u domů či restaurace a nakonec i neuzamčený dům jednoho dotyčného,jež jsem s kamarádem hledal..(mluvím o malých obcích).takže už netoužím po dovolené někde u moře,ale slíbil jsem své drahé,že ji jednou vezmu do Skandinávie...
Už to s kriminalitou dohnali přisídlenci z Polska, Ukrajiny atd. a taky narkomani. Na menší obce to ještě nedorazilo, ale je to jen otázka času. Mně neukradli kolo v ČR,ale právě ve Skoghallu. Zmizelo po týdnu, co jsem se u strýce zabydlil. Asi proto, že jsem snad jediný měl na kole zámek. S policajtama, jsem pak lítal po sklepích a narkomanských doupatech, ale nenašlo se nic. Policajt mi říkal perličku, co se stala kolegovi ve Stockholmu, snad aby mne uklidnil. Švédovi ukradli kolo, nenašlo se a on za 2 roky jel do Řecka a v Athenách svoje kolo poznal. Zavolal místní police a po doložení dokladů, mu kolo z Řecka poslali zpět. Jak je ten svět malý.

OME

#108 Příspěvek od OME » 29 říj 2008 16:51

ALF píše:
OME píše:Nejhorší jsou tyhle dřív hospodský a teď internetový kecy.Jediná možnost je dát se do politiky a změnit to.Každej jsme hrozně chytrej,ale jediný co děláme pro zlepšení jsou kecy. :!: To platí i pro mě.
Proto se to tady na netu jmenuje fórum.
Ale tady se to jmenuje Landroverforum :!:

ALF
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od ALF » 29 říj 2008 16:56

OME píše:
ALF píše: Proto se to tady na netu jmenuje fórum.
Ale tady se to jmenuje Landroverforum :!:
Tak si přečti, do jakého tématu píšeš. V tématu VŘSR a plnou Parou back máme psát o britské královně a Range Roveru? :lol: :lol:

Rover
tel.: 736173373

#110 Příspěvek od Rover » 29 říj 2008 16:58

Land Rover Forum, rubrika " Pokec, zábava, srazy, expedice, zážitky, ...", myslím, že to sem patří, vlastnictví Land Rovera je i určitý životní postoj a názor, nevidím důvod proč si tady nepopovídat i o tom politickém hnusu okolo, tím spíš, že v tom žijeme...
Country boy...

OME

#111 Příspěvek od OME » 29 říj 2008 17:51

No jo.Kdo chce brečet,vždycky si hrob najde. :D

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od eliott » 29 říj 2008 21:25

No taky znám jedno o psu a holi :mrgreen:
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od low » 29 říj 2008 23:45

jaris pise:

Někde jsem se tady dočetl, že to chce v politice nejen kecat, ale.......předložím vám svůj, resp. mého táty (58let,ing ekonomie) příběh...

Po návratu z toho Norska jsem měl chuť něco změnit a můj táta taky, začal tedy kandidovat v regionální politice za nestraníky jako starosta obce poblíž Prahy s počtem cca. 10000 obyvatel. Byl zvolen, protože ho lidi znají a to byla první a poslední věc, která byla spojena se slušností. Je to člověk, který je zvyklý celý život makat, vydělat nějaký kačky a jen tak z něčeho se neposere, ale v politice to vydržel měsíc. Po měsíci kdy mu bylo vyhrožováno, byl sledován a místo práce pro obec a region byl otrokem koalic "klausobolševiků" k nám s bráchou přijel a řekl, že končí, že není prase a protože se ze sebe nechce poblejt a také proto,že poslední kapkou byla výhružka týkající se jeho dětí...nás s bráchou na českou politiku kašle!

A to je jen regionální politika...

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od MOPADŽI » 30 říj 2008 17:28

Politika = virtuální svět moci, stejně jako měnový fond, akciové burzy a podobné globalizační ksidnly, co vytvářeji pouze virtuální a smyšlené hodnoty něčeho. A když se to posere, jako teď, jezdíme držkama po zemi :twisted: Už to tu padlo, defenestrace, jiná cesta už snad ani není...
Jinak politik, statní zaměstnanec, nemají žádnou, vůbec žádnou zodpovědnost a dokud to tak bude, rozkrádat a nechat se korumpovat bez trestu a postihu, nic se nezmění. Fuj, zpět k L.R.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

brudr

#115 Příspěvek od brudr » 14 pro 2008 12:44

Zanzibar
tel.: +420602286657
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od Zanzibar » 14 pro 2008 13:10

Tak jsem našel toto téma a musím říci , že to není vůbec jednoduché . Já a moji společníci jsme 10 let aktivními členy pravicové strany a poslední dobou někteří z nás uvažují o ukončení členství , tak nějak nám to ti mocipáni neujednodušují a po posledním kongresu strany se nedá čekat žádná změna. Díky našim vazbám na dodavatele z rodné země našich 4 kolových miláčků , taky vím ,že se to tam trochu hroutí . Británie míří do recese a vláda na lidi kašle , vždycky pro mě byl jejich dvoukomorový systém vzorem , jak sněmovna lordů , tak to , že jakýkoliv prohřešek vrcholného politika vede k jeho okamžité abdikaci ( tam by Čunek dlouho nevydržel ) , ale poslední rok se to prý velmi změnilo , taky si pamatuju , když u vstupu do ulice v Londýně , kde bydlí Britský premiér nebyl ten třímetrový grill a 50 "Bobies" na stráži . Brown to má spočítaný , Angličani jsou naštvaný za ekonomiku , války , banky , hypotéky , ceny atd. A královna s tím fakt nic dělat nemůže.
Když jsem se kamaráda Darrila ptal , jestli je štve , že rodinné stříbro LR a Jaguar koupil Ind , tak mi řekl , že je to lepší než Ford .... Co na to říci . Většina Indů se cítí býti více Brity , než Britové samotní . A tak mi příde , že se ty naše nátury čím dále , tím více sbližují .
Záver je jednoduchý : důležitá je práce těch starostů a zastupitelů na té "basic" úrovni , starostové a zastupitelé vesnic , obcí , měst atd. a nakonec je jedno , zda jsou z nějaké strany , hlavně když dělají práci pro lidi . V tomto případě bych ty , kteří to dělají dobře nenazýval politiky , mohlo by je to urazit.

Fanda Land Rover , podnikatel :cry: volič a občan obce s 320-ti obyvateli ... :lol: :lol:
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)

Zanzibar
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od Zanzibar » 14 pro 2008 13:26

Pořád ale ještě má člověk šanci tady všechno prodat a odstěhovat se pár stovek kilometrů na západ..., sever, jih, ..., pryč z téhle bolševické prdele a věřím, že šikovný člověk se chytne všude.[/quote]

Rovere , poraď kam ?? mám předky z Chorvatska ( dědu ) , když slavné referendum rozhodlo o přistoupení CZ k EU , celé rodině jsem oznámil : vše prodávám a mažu do HR , otevřu si malej bar na pláži a budu dělat od května do září :lol: :lol: a Chorvati nesolej , tak mi ten můj Landík vydrží do smrti smrťoucí .

A on ten pitomej Stjěpan Mesič podal "přihlášku" Chorvatska do unie . Co zbývá ? Albánie ? vždyť ty paka z Bruselu vezmou do unie i Turky , jen aby byly prachy do balíčku .

Mám obavy , že brzo nebude úniku . Už se na tohle vlákno NIKDY nepodívám :lol: :lol:

OC
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od OC » 14 pro 2008 15:24

V této zemi existuje alespoň jedna pravicová strana? Která to je? :(

Stran toho stěhování, znáš ten vousatý (a poněkud hořký) vtip, jehož pointa zní "A jinej glóbus by neměli?"

Británii jsem míval nesmírně rád, ale tam to jde mílovými kroky do úplné senkrovny již od doby, kdy odešla Margaret; v současnosti to tam vypadá tak, že už scházejí opravdu jen ty letáky "Síla skrze čistotu, čistota skrze víru", a byla by ta Mooreho dystopická fikce dokonalá :(
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html

Zanzibar
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od Zanzibar » 14 pro 2008 15:28

OK , trefa , pravicově orientovaná byla , když jsme do ni lezli . Nejvíc mě teď štve , že ať je to jak je to , tak se nový pan DRáth-hejtman začíná chlubit tím , co tady Bendl 8 let budoval .

Nicméně v Austrálii je taky fajn :lol: , spousty volnejch ploch , spousty LR , až na ty hady a pavouky , ale to si středoevropan asi zvykne :lol:

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od eliott » 14 pro 2008 20:44

Zanzibar píše: Nicméně v Austrálii je taky fajn :lol: , spousty volnejch ploch , spousty LR , až na ty hady a pavouky , ale to si středoevropan asi zvykne :lol:
A co teprve Zéland, tam je božsky...
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Odpovědět