Ja ked muchu, tak na zubáče si sem tam vyrazím.Ale fakt velmi spodadicky

To patrý asi medzi moje najslabšie disciplíny

Moderátor: Miky_CZ
Ja na sumáka najradšej používam Hornet 9cm od Salma..milan.ke píše: 08 zář 2020 10:21 riadny vajcak, parada! aky vobler? a to kluckovanie medzi lodami, to musel byt tiez zazitok![]()
Díky! Na tuhle řeku je to top ryba (průtok cca 8-10m^3/s). Já právě začal jezdit vždy jen na odpoledne kdykoli v týdnu a vyplácí se to. Nástražky se většinou podaří, ale taky se mi stalo, že jsem nachytal 30 kaprů ale ani jednu nástražku [emoji23]PEPO píše:Pekná ryba![]()
![]()
.
Gratulujem...![]()
![]()
Ja takú tento rok ešte nemám....
Ja zasa len na víkendy, lebo nič bližšie ako 90 km do domu nemám.
A j chytanie nástrahoviek je niekdy aj na 5-6 hodín..Teda na Dunaji.A niekdy aj viac a aj tak sa stane že sa vhodná nepodarí chytiť![]()
Štika váží o 10kg méně a je o 44 cm kratší, než sumec [emoji16]hrochado píše:Tak nevím, jestli je na té fotce lepčí ten sumec, nebo ta štika
Každý si vyberie to čo chce
IdeálAddnye píše: 10 zář 2020 19:58Štika váží o 10kg méně a je o 44 cm kratší, než sumec [emoji16]hrochado píše:Tak nevím, jestli je na té fotce lepčí ten sumec, nebo ta štika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gratulace velikáAddnye píše: 10 zář 2020 12:55 Štika i candát ti vezmou wobler 16cm jak nic, to by ses diviljá si minulý víkend posunul na malé řece osobáček, jezdím takhle vždy třeba na 17 hodinu, nachytat nástražky, pak zavézt a o půlnoci stahovat - skoro každý den alespoň záběr, většinou ryba, nejhezčí záběr měl ale tenhle - necelých 60kg a 207 cm
Tohle doufám životní neMira 101 píše:Gratulace velikáAddnye píše: 10 zář 2020 12:55 Štika i candát ti vezmou wobler 16cm jak nic, to by ses diviljá si minulý víkend posunul na malé řece osobáček, jezdím takhle vždy třeba na 17 hodinu, nachytat nástražky, pak zavézt a o půlnoci stahovat - skoro každý den alespoň záběr, většinou ryba, nejhezčí záběr měl ale tenhle - necelých 60kg a 207 cm
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
,životní ulovek
.
Nestěžuju si, kdybyste viděli, jak ho páčila, čuměl jsem jak puk, jak ho lámala z vody!hrochado píše:IdeálAddnye píše: 10 zář 2020 19:58 Štika váží o 10kg méně a je o 44 cm kratší, než sumec [emoji16]
Copak to že ji někdo vypustí, ale ta pravděpodobnost že nasaje zrovna tvůj háček je neskutečně malá. GratulujiPEPO píše: 23 lis 2020 12:23 Konečne som si domov odniesol od vody prvého kapra ktorý za to stál![]()
Spravil mi neskutočnú radosť a od včera je jeho domovom moje jazierko a nie zväzová voda![]()
![]()
Nepochopím ako niekto takúto rybu pustí do volnej prírody![]()
A na vode ktorá má cez 1000 hektárovfugín píše: 23 lis 2020 17:25Copak to že ji někdo vypustí, ale ta pravděpodobnost že nasaje zrovna tvůj háček je neskutečně malá. GratulujiPEPO píše: 23 lis 2020 12:23 Konečne som si domov odniesol od vody prvého kapra ktorý za to stál![]()
Spravil mi neskutočnú radosť a od včera je jeho domovom moje jazierko a nie zväzová voda![]()
![]()
Nepochopím ako niekto takúto rybu pustí do volnej prírody![]()
![]()