.jednoducho počkám, kým to vyschne.. pomohlo to už aj minule..
A poistky sú všetky o.k., takže predpokladám, že prebieha samoopravovacia funkcia..

Moderátor: Miky_CZ
som velmi rad ze si sa konecne naucil zit s land roverom a neuroticky neopravujes kazdu prkotinu co sa ti zazda ze pocujesRišoKE píše:Cyklovač mal aj premenlivú frekvenciu stierania...![]()
.jednoducho počkám, kým to vyschne.. pomohlo to už aj minule..
A poistky sú všetky o.k., takže predpokladám, že prebieha samoopravovacia funkcia..
na svoju obranu mozem povedat ze to trvalo rok a necele 2 mesiaceRišoKE píše:Teda ak to hovorí niekto, kto strávil rok vyváraním starej disco..
..to znamená u teba cca 700 km..to ja každú potenciálnu poruchu "skúšam" aspoň 1000 km, či to myslí vážne..gibson píše:ale dosiel som z huciacim diferakom do mohelnic a nazad a huci dodnesRišoKE píše:Teda ak to hovorí niekto, kto strávil rok vyváraním starej disco..
no mozno uz aj 1000km so znamou chybou - loziska na hruske uz maju medzi sebou voluRišoKE píše:..to znamená u teba cca 700 km..to ja každú potenciálnu poruchu "skúšam" aspoň 1000 km, či to myslí vážne..
noooo to mas tak, uz viac ako mesiac marodim a velmi nechcem chodit po vonku nech sa doliecim ale som neposedny tak potrebujem aspon do niecoho sprtkatkupec18 píše:Teda ja se ti teším až muj poslední problem bude reprák
no blbo vidno co ostalo pod defomRišoKE píše:Nevidím tam blato..
..Jáj, veď ty do terénu nejazdíš..
necudoval som sa casti na tyci riadenia ale tej na sasoch...discovery1liptov píše:Sa cudujes??? Treba z D2 urobit:)