Kdyby ne, stavíme se pro něj. Je to 2 km.macejky1 píše:Teď jsem si uvědomil že jestli se ti to nějak vejde do auta tak mi tam můžeš vzít ten šrot-memberOld Black píše:Já asi kolem 11.
Land Rover Experience
Moderátor: Miky_CZ
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Re: Land Rover Experience
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
To se bavite o okruhu zitra?
Snad tam budu mit jak dojet
Disco ceka na doktora.

Jestli potřebuješ můžu tě vzítmajkro píše:Snad tam budu mit jak dojetDisco ceka na doktora.

Dnes jsem se dozvěděl, že nebude využita jedna registrace na Brno. Bohužel pracovní povinnosti, Berserk má smůlu.
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Lowe, jestli máš, pošli mi prosím souřadnice té zítřejší opičárny. Jak jsme se včera bavili telefonem.....buď vezmu dědka, defa nebo nevím co....a dorazíme s rodinou. POkud nebude úplně hnusně. Díky. C.
To Uska: diky, Peta vezme starecka
Al ebude tam otec, tak bys mu mohl ukazat auto 
Kazdej tu resite registrace, to tam uz bude vratnej? Vloni kdo prisel, ten prisel a stejne nas tam od 15 do 17 jezdilo na cele draze asi 5, takze jsme z tech RR ani nemuseli vysedat

Kazdej tu resite registrace, to tam uz bude vratnej? Vloni kdo prisel, ten prisel a stejne nas tam od 15 do 17 jezdilo na cele draze asi 5, takze jsme z tech RR ani nemuseli vysedat

Autem se může otec i povozit.majkro píše:To Uska: diky, Peta vezme stareckaAl ebude tam otec, tak bys mu mohl ukazat auto
Nebylo to vloni spíš tak, že tě z toho RR nemohli dostat ?

Zatím jsem nevyčetl, kdy je začátek... ale když dorazím mezi 9-10 tak se snad nic neděje.
Jen teda nevím, kam jet na okruhu a ani kde parkovat
Jen teda nevím, kam jet na okruhu a ani kde parkovat

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Je to od 9ti do 17ti. Prijezd na autodrom smer paddock. Vjet do arealu. Parkovani primo pred boxama, kde se Vas ujme slicna slecna.
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
No...Uska píše:Autem se může otec i povozit.majkro píše:To Uska: diky, Peta vezme stareckaAl ebude tam otec, tak bys mu mohl ukazat auto
Nebylo to vloni spíš tak, že tě z toho RR nemohli dostat ?![]()

- cyril
Díky, ale nikdy jsem na autodromu nebyl.....mám deprese z dobytka hrnoucího se na jedno místo...low píše:Je to od 9ti do 17ti. Prijezd na autodrom smer paddock. Vjet do arealu. Parkovani primo pred boxama, kde se Vas ujme slicna slecna.

tady mas odkaz kudy tam, http://www.mapy.cz/s/3CJ9cyril píše:Díky, ale nikdy jsem na autodromu nebyl.....mám deprese z dobytka hrnoucího se na jedno místo...low píše:Je to od 9ti do 17ti. Prijezd na autodrom smer paddock. Vjet do arealu. Parkovani primo pred boxama, kde se Vas ujme slicna slecna.Tak to snad najdeme.....
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Kua Cyrilecyril píše: Díky, ale nikdy jsem na autodromu nebyl.....mám deprese z dobytka hrnoucího se na jedno místo...![]()

A pamětníci ví,že okolo nového okruhu se jezdil i starý původní Masarykův okruh,když se ještě jezdilo přes Ostrovačice ....
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- cyril
Nejsem motorkář, ale motocyklista!
A silničáky ani plochá dráha mne nikdy moc nezajímaly....
Nebo ne tak moc, abych z východních čech vážil cestu až do Brna. Z masy lidí mám kopřivku......blééé

Tak je to jasny, budu doma vysávat a tak...

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
No a nějaké masy lidí tam nebyli,tak dobrý a Evoqe byl zas furt obsazený
,já si fakt koupím až ten elektronkový Defík - Nedefík co sjede s výrobnního pásu v r. 2014
Ale vejlet to byl parádní .... ujeto 61 km - tak jsem spokojený. 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.