Webasto, Ateso - nezavislá topení
Moderátor: Acon
Spaní + zástavba topení, které jsem nakonec po zralé úvaze přestěhoval na podlahu místo zadního 1/3 sedadla a 2/3 sedadlo jsem rovněž vyndal a udělal další prostor pro uložení věci, tak jak to má většina z vás.Výměna za sedadla je samozřejmě vratná při zachování zadní části za sedadly.V prostoru vedle topení je umístěna i další baterka, na kterou se časem napojí i zadní naviják.
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Karle máme stejné myšlenkové pochody,akořát já ty sedadla tam po tvém vzoru vrátil.Nicméně sem taky došel k tomu,že to 1/3 sedadlo zas vyhodím a ty 2/3 tam zkusím nechat.Uvidíme jak to dopadne.Já to budu montit až na jaře bo to má studený odchov vedle baráku. 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Karle, to jsou ofuky jak krava, vzdyt se v tom aute upeces, ne?
Poradte, dalo by se nejake male topeni, napr. Ateso, namontovat jako "prenosne" tak, aby se pouzivalo jen na podzim a v zime a na leto vyndat z auta? Mam 7 mist a obcas je pouzivam, proto nechci topeni napevno. Kdybych vedel jak na to, tak jsem do toho uz sel. Inspiroval me Milos II a Stavros. Perfektni prace. Ty to mas Karle, dle meho, lepsi v tom, ze si to soupnes kam chces a muzes to na leto vyndat. Skoda, ze neni mensi. S

Poradte, dalo by se nejake male topeni, napr. Ateso, namontovat jako "prenosne" tak, aby se pouzivalo jen na podzim a v zime a na leto vyndat z auta? Mam 7 mist a obcas je pouzivam, proto nechci topeni napevno. Kdybych vedel jak na to, tak jsem do toho uz sel. Inspiroval me Milos II a Stavros. Perfektni prace. Ty to mas Karle, dle meho, lepsi v tom, ze si to soupnes kam chces a muzes to na leto vyndat. Skoda, ze neni mensi. S
Neboj, topení má regulaci od 1,4 do 4 kw, na rozjezd dám plný knedlík a přes noc uberu na minimum.Jinak máš pravdu, že jsem vše řešil tak aby bylo snadno demontovatelné, takže si bere benzín ne z hlavní nádrže, ale z malého kanystru a demontáž je otázkou možná 15 minut.Nevím jak přesně to mají kluci, ale i u nich by neměla být demontáž nijak složitá 

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
discover píše:Jo ne, koukni jak to delal MilosII. Ten tam natahal asi 10m roury pro rozvod tepla.![]()
![]()
Stando,ten rozvod není třeba,akorát díry do podlahy,nebo využít nejaký co tam sou.(žádný tam na dobrým místě nebudou

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
discover píše:Jo ne, koukni jak to delal MilosII. Ten tam natahal asi 10m roury pro rozvod tepla.![]()
![]()
Pánové jenom dva metry

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, co jsi použil za trubku. Díval jsem se v OBI na takovou drenážní, co má po dokola dírky, takže by šlo teplo i po celém obvodu, ne jenom na koncích. Je ale taková "tvrdá".Miloš II píše:discover píše:Jo ne, koukni jak to delal MilosII. Ten tam natahal asi 10m roury pro rozvod tepla.![]()
![]()
Pánové jenom dva metryMiloš II
Potřebuji to "natáhnout" ze středu auta, ke dveřím. Tam je totiž v Defíkovi největší zima...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Je to klasická elektro pod názvem COPEX, ale je nutno vnitřní papírovou vrstvu "vypálit". Mám to na čtyři vývody páč jeden byl jako vlasovej fén. Miloš IIMOPADŽI píše:Miloši, co jsi použil za trubku. Díval jsem se v OBI na takovou drenážní, co má po dokola dírky, takže by šlo teplo i po celém obvodu, ne jenom na koncích. Je ale taková "tvrdá".Miloš II píše:
Pánové jenom dva metryMiloš II
Potřebuji to "natáhnout" ze středu auta, ke dveřím. Tam je totiž v Defíkovi největší zima...
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Chlapek co dela servis webasta ale na sebe prodava origo rouru na horkovzduch a vse ostatni za dobry peniz.Kdyz jsem potreboval kus roury,nechal mi ji za 30kc.
Zitra na nej schrastim telefen.
Honza
Zitra na nej schrastim telefen.
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Příslušenství náhr. díly
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Díkas za typy chapáci. Počkám nejdříve, na telefon od Jendy na toho servisáka, a uvidíme.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Jakej ma prumer vystup z Atesa/Webasta? U nas tady v jednom ksefte s naradim maji hlinikovou hadico-trubku, je to docela ohebny, je to jen cistej hlinik, zadny plasty, ani papir a stoji toho 2 metry kolem tri stovek... maji tam ruzny prumery, treba nejakej to na Ateso, pripadne Webasto bude pasovat... Ja budu topeni resit asi pristi tyden Atesem, premyslim nad tim, jestli by neslo dat do motorovyho prostoru a teplo hnat nejakou takovou trubkou do kabiny.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Mno mam takovy dotaz.Pokud si nastavim budik na hodinkach webasta ,pohyb vzduchu mi vzdy autak rozhouka.Takze dotaz zni,staci jen odpojit vnitrni cidlo(infra)nebo se to da nejak precurat.
Mam defa.Dik Honza
Mam defa.Dik Honza
It´s not broken, it´s british !