Moderátor: Miky_CZ
... no mna zas stve, ze som nevidel tvoju jazdu a jazdu Patrikovu.diesel píše:kurnik, strasne ma stve...
ahoj, ved je to autenticke, myslim ze to nikto inac neprezezival pocas tej jazdyRybar píše:cau,peto hovoril si ze tam das nejaku hudbu a nie origos zvuk![]()
sproste slova si nevsimajte
prvy krat som bol v terene.vilovi velke dik.ja som chcel iba dojst do ciela,ale vilo ma hnal na cas
inac parada.akcia na jednicku
patrikovi velke dik
z tej webky to vyzeralo celkom jednoduche,ale tie vyjazdy a zjazdy boli v skutocnosti strmsie.este raz dik a sory za slovnik
![]()
![]()
mna tiez neskutocne serie ze som si zabudol zapnut kameru pocas svojej casovkydiesel píše:kurnik, strasne ma stve ze som si tú časosvku nenatočil aj ja!...pritom som si skusal natacanie jak sme prichadzali do altanku na gulas a na tej casovke ma to nenapadlo!...celkom rád by som to porovnal...jazda za 5.42 min vs jazda za 7.50...resp či by vobec bolo vidno nejaký rozdiel.
no veru lietali triesky, škrabance, flaše v kufri...jak sa povie...bolo to na "na ostrie noža"!DanoDEF píše:... no mna zas stve, ze som nevidel tvoju jazdu a jazdu Patrikovu.diesel píše:kurnik, strasne ma stve...