Kterého defa pořídit
Re: Kterého defa pořídit
Ano klima tam je, ale podle mně u Defa je dost na nic..., spíš bych jí tam nechtěl..., ale to auto nemusí být špatný, ale z těch fotek nic důležitého poznat není, snad jen že zadní X-member vypadá slušně, motor je čistý, dveře jsou různě pobouchané, uvnitře nějaký červený štětkotuning. Jestli motor používal Slick tak je otázka proč a jestli to není spíš nevýhoda, než že by to někdo myslel dobře, to je otázka. Toho zeleného prodává někdo kdo LR rozumí, ten červený nevim, bazarista? Osobně bych chtěl vidět oba, ale asi vede ten zelený.
Country boy...
Hodně pěkný mašiny,kdybych ted měl čtvrt mega navíc hned do toho jdu.....jaká by mohla být cca investice z nečeho takového jako je v těch inzerátech udělat něco takového?
- Přílohy
-
- IMG_8686-700x467.jpg (104.06 KiB) Zobrazeno 9586 x
Takže Ty jsi teď vlastně napsal že na toho Defa co sháníš a na co jsi založil téma tak vlastně nemáš peníze? Rozumím tomu dobře?Milik607 píše:Hodně pěkný mašiny,kdybych ted měl čtvrt mega navíc hned do toho jdu.....jaká by mohla být cca investice z nečeho takového jako je v těch inzerátech udělat něco takového?
Country boy...
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Rover píše:Takže Ty jsi teď vlastně napsal že na toho Defa co sháníš a na co jsi založil téma tak vlastně nemáš peníze? Rozumím tomu dobře?Milik607 píše:Hodně pěkný mašiny,kdybych ted měl čtvrt mega navíc hned do toho jdu.....jaká by mohla být cca investice z nečeho takového jako je v těch inzerátech udělat něco takového?

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
-
- tel.: 777667094
- auto: D1 300Tdi
Rover píše:Ano klima tam je, ale podle mně u Defa je dost na nic..., spíš bych jí tam nechtěl..., ale to auto nemusí být špatný, ale z těch fotek nic důležitého poznat není, snad jen že zadní X-member vypadá slušně, motor je čistý, dveře jsou různě pobouchané, uvnitře nějaký červený štětkotuning. Jestli motor používal Slick tak je otázka proč a jestli to není spíš nevýhoda, než že by to někdo myslel dobře, to je otázka. Toho zeleného prodává někdo kdo LR rozumí, ten červený nevim, bazarista? Osobně bych chtěl vidět oba, ale asi vede ten zelený.

- kodl80
- tel.: 722948212
- auto: Def a RR L322
Nic mi do toho neni, ale doufam, ze mas alespon ctvrt mega na ten zacatek. Proste jednoho koupit a postupne si ho delat dle svych predstav. Vzdyt to neni auto na jeden rok...Milik607 píše:Hodně pěkný mašiny,kdybych ted měl čtvrt mega navíc hned do toho jdu.....jaká by mohla být cca investice z nečeho takového jako je v těch inzerátech udělat něco takového?
Jakej mas strop? Podle toho muzeme doporucovat...
Tohle tema me bavi cist, tak uvidime jak dlouho to jeste vydrzi

Doma je: LR Defender 110 300tdi / RR L322 3.0
Ex. auta: Free1 / Free2 / D3 / RRS / RRC / RR L322 4.4
Ex. auta: Free1 / Free2 / D3 / RRS / RRC / RR L322 4.4
plus mínus autobus:Milik607 píše:Hodně pěkný mašiny,kdybych ted měl čtvrt mega navíc hned do toho jdu.....jaká by mohla být cca investice z nečeho takového jako je v těch inzerátech udělat něco takového?
klec 60
nárazník 15
naviják 15
gumy 20
poloosy a klouby 35
špéry a kompresor 60
držák rezervy 5
nádrž na vodu 15
přídavná nádrž nafty 15
světla 10
šuplík do kufru 20
a to tady není ani zmíňka o motoru, podvozku (pružiny,tlumiče,ramena,tyče řízení atd..), opravě dveří, snorchel, jiný sedačky, volant,lak, vysílačka, lednička atd atd...plus práce samozřejmně

PS: A jestli nemáš, nebo nechceš dát těch 250 za auto, tak nedáš ani ty další dvě kila za úpravy, takže o čem se tady vlastně bavíme?

Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
- Adam P.
- tel.: 777241654
- auto: defík 130 TD5 2001
ty vole to je nářez!Milik607 píše:Hodně pěkný mašiny,kdybych ted měl čtvrt mega navíc hned do toho jdu.....jaká by mohla být cca investice z nečeho takového jako je v těch inzerátech udělat něco takového?

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
- jirka116
- tel.: 776670047
- auto: Defender 300a130 TD5
Re: Podkarpatská Rus 2012
Náhodou toho defika znám [emoji7]
Úpravy jsou jedna věc a druhá věc je udržovat to funkční.
Jestli to chceš na kraveni tak potřebuješ jen pár věcí nejlépe jak psal Hanys nejdříve s tím začni jezdit znič co se dá zajezdi si a pak upravuj , protože až to upravis už ti toho bude líto.
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Úpravy jsou jedna věc a druhá věc je udržovat to funkční.
Jestli to chceš na kraveni tak potřebuješ jen pár věcí nejlépe jak psal Hanys nejdříve s tím začni jezdit znič co se dá zajezdi si a pak upravuj , protože až to upravis už ti toho bude líto.
Milik607 píše:Hodně pěkný mašiny,kdybych ted měl čtvrt mega navíc hned do toho jdu.....jaká by mohla být cca investice z nečeho takového jako je v těch inzerátech udělat něco takového?
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Defender 110 300tdi, 130 td5
Ano nemám,proto budu řešit financování tak jako spousta dalších lidí,myslím že v dnešní době pro hodně lidí je problém mít nasušeno 400tisíc jen tak bokem.....proto to budu řešit formou půjčky a koupě auta za hotové od majitele.....leasing nechci!
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
vis jak to je z tou opici a bananama tady to plati vic než kde jinde 

- iYary
- tel.: 6O2791O2O
- auto: ex. Defender 11O Td5
Jen si nemysli, že se ti někdo vysmívá, jen to opravdu vyznělo tak, že máš minimálně půl mega na stole a uvažuješ co s tím ...
Pokud si chceš na to půjčovat, tak mysli na to, že nákup je jedna věc a provoz druhá. Takže krom splácení budou i výdaje. Což je různé od kusu, ujetých km a stylu jízdy.
Klidně počítej minimum 30 - 50 tis za rok a tj opravdu spodní hranice (nafta, pojistka, sem tam nový díl ...). To se ti nesmí vysrat nic extra drahého. Raději kup za cca těch 250 t. a pomalu zjišťuj co auto potřebuje a zda ho doopravdy budeš chtít ty. Všechny ty drahé věci viz. klec atd určitě počkají .... Je to cesta trnitá
Pokud si chceš na to půjčovat, tak mysli na to, že nákup je jedna věc a provoz druhá. Takže krom splácení budou i výdaje. Což je různé od kusu, ujetých km a stylu jízdy.
Klidně počítej minimum 30 - 50 tis za rok a tj opravdu spodní hranice (nafta, pojistka, sem tam nový díl ...). To se ti nesmí vysrat nic extra drahého. Raději kup za cca těch 250 t. a pomalu zjišťuj co auto potřebuje a zda ho doopravdy budeš chtít ty. Všechny ty drahé věci viz. klec atd určitě počkají .... Je to cesta trnitá

DEFENDER !
http://www.foxcoffee.cz
http://www.foxcoffee.cz
- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel treba na sveho prvni Defa stesti. Koupil jsem ho a 3 roky nic nechtel, jen naftu a oleje. Tak mi zbejvalo dost na doplnky. Ale je to kus od kusu. Kuba
- Adam P.
přesně tak jak kluci píšou. taky jsem koupil a měl asi štěstí, že je celkem cajk, no i přesto jsou tam nutné určité servisní úkony a sem tam něco vyměnit a nezdá se to, ale i drobnosti se naskládají a pak je to celkem ranec. s tím je třeba počítat. def v tomto ohledu rozhodně není jako obyčejný osobák, kde když koupíš cajk auto, tak jen jezdíš, tankuješ a měníš olej. def je v tomto směru spíše blíže nějakému veteránu, kterého ošetřuješ a neustále mazlíš a udržuješ. buď svépomocí, nebo holt u někoho a to něco stojí. jasně, nemusíš taky dělat nic, snese toho dost, ale pak až se po nějakém roce dvou zastaví, tak se budeš teprv divit, co tě to bude stát...
defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Hele já mám cca 3 roky TD5 a jsem naprosto spokojen..... Hlavně jak to tady čtu tak muj Defík topí, nezatýká do něj a krom nafty a výměný oleju nic nechtěl. Vlastně kecám - měnila se přední ložiska. Nicméně narval jsem do něj docela ranec ale byly to vyfikundace navíc....nazvedání apod. které stejně moc nevyužiju bo kravit na nějakém tankáči mě moc nebaví.... raději výlety do zajímavých lokalit typu Albanie, černá Hora apod.... Mám metrák ale místa mi v něm připadá dost(alespon v terénu tam nelítám jak nudle v bandě). Nyní v něm jezdím každý den a jsem maximálně spokojen.......Siki
- Adam P.
ty jo, nemáš tam nějaké malé kolečka? nebo se mně to jen zdá?The Siki píše:Hele já mám cca 3 roky TD5 a jsem naprosto spokojen..... Hlavně jak to tady čtu tak muj Defík topí, nezatýká do něj a krom nafty a výměný oleju nic nechtěl. Vlastně kecám - měnila se přední ložiska. Nicméně narval jsem do něj docela ranec ale byly to vyfikundace navíc....nazvedání apod. které stejně moc nevyužiju bo kravit na nějakém tankáči mě moc nebaví.... raději výlety do zajímavých lokalit typu Albanie, černá Hora apod.... Mám metrák ale místa mi v něm připadá dost(alespon v terénu tam nelítám jak nudle v bandě). Nyní v něm jezdím každý den a jsem maximálně spokojen.......Siki

- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
nojo výhodný kup ...sou trochu menší....zase se mi do nej líp leze 

Ahoj,
chci si koupit Defendra TD4 110 a můj dotaz zní:
Je jedno jaký ročník (bavíme se o 2007-2011), nebo jsou všechny stejné.
Jde mi o to zda nedošlo k nějaké úpravě v průběhu výroby tohoto typu....,která by odstranila případné dětské nemoci ...
Díky
chci si koupit Defendra TD4 110 a můj dotaz zní:
Je jedno jaký ročník (bavíme se o 2007-2011), nebo jsou všechny stejné.
Jde mi o to zda nedošlo k nějaké úpravě v průběhu výroby tohoto typu....,která by odstranila případné dětské nemoci ...
Díky
O ničem nevím,ale zdá se mi že to bylo beze změny ....
Pokud tomu správně rozumím 2007 i 2011 jsou technicky(motorově) stejná auta.Milik607 píše:O ničem nevím,ale zdá se mi že to bylo beze změny ....
Takže je to jen o stavu a ceně?