Chcel si povedat rachot , traktorovy zvuk a dymu ako v Syriidiscovery1liptov píše: Pocuvaj jano ale ked budes pocut tenn zvuk holej rury....

Moderátor: Miky_CZ
Chcel si povedat rachot , traktorovy zvuk a dymu ako v Syriidiscovery1liptov píše: Pocuvaj jano ale ked budes pocut tenn zvuk holej rury....
Ja súhlasim. Prispôsobím sa.Acon píše:Chlapi z Juhu (Wojto, Marcel, LaciDII, Laci TD5,Disco70...) čo pojdu cez NR alebo okolo ZM, mohli by sme si dať zraz hore na OMW nad Tekovskými Nemcami tak aby sme o 8:30 pokračovali. Čo Vy na to?
predbezne sme dohodnuty Hr.Beňadik 8,30 hod.Laci DII píše:My skôr Hronský Beňadik ale opýtam sa Jura a zavoláme si. Pre Diska, Marcela,Jura a Braňa by to bola zachádzka...
Vy sa možete zraziť dolu pri Hrone pri Tekovskej kúrii a my keď vyrazíme, tak sa pripojíte. Máme to ku Vám cca 3min.Laci DII píše:My skôr Hronský Beňadik ale opýtam sa Jura a zavoláme si. Pre Diska, Marcela,Jura a Braňa by to bola zachádzka...
A s kym prides v aute ci na inom aute...nech ta tam pripisem.pojir píše:Tak ja se teda necham privezt taky, ale bez auta.
Super, vdaka ....pisem siondrush píše:jbizik: pojir sa zveze so mnou. takze to ze pridem sam uz neni pravda, klamal som.
Ivantodorov, Mato_srubka idu z KM a uz si nepametam kto dalsi + dalsi z CA sa mi zda.Patres píše:Inak chalani čo idete od Žiliny/cez Žilinu .. nedáme niekde v Žiline stretko a z tadiaľ spolu v kolóne by sa šlo na zraz?![]()
prípadne mám prázdny kufor a 3 miesta v aute
s Prievidžanmi sa stretnem v Slovenskom Pravne na namesti o 8:50 a vyražame dalej....oto666 píše:Ok a ide niekto cez BN? alebo viem sa k niekomu pripojit v PD? hadam sa prida konecne aj Petr pp![]()
Ja tiež pôjdem cez pravno zrejme v takom čase tak sa tam vidíme pravdepodobne.jbizik píše:s Prievidžanmi sa stretnem v Slovenskom Pravne na namesti o 8:50 a vyražame dalej....oto666 píše:Ok a ide niekto cez BN? alebo viem sa k niekomu pripojit v PD? hadam sa prida konecne aj Petr pp![]()
Ok pokusim sa to stihnut, ked nie, pridem s Petrom pp (ja ho prisam bohu dotiahnem22lukas277 píše:Ja tiež pôjdem cez pravno zrejme v takom čase tak sa tam vidíme pravdepodobne.jbizik píše: s Prievidžanmi sa stretnem v Slovenskom Pravne na namesti o 8:50 a vyražame dalej....