Granátník
Re: Granátník
Stejně tam skončí 8°ZF automat což je super převodovka tak na co manuál.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
mne to pride ako idealne kombo - r6 motor od bmw, zf 8st. viac krat som na tom jazdil a maloco co je lepsie...
a navyse to vyhrava dakary;-)
tak já s tím problém na normální ježdění také nemám, ale někteří si mysleli že to bude piksla bez výbavy jako starý def a to už nebude
pokud by někdo něco takového chtěl, tak je možnost leda toyota lc7 a nebo nějaký uaz, nic jednoduššího už nikdy nebude a ta nabídka bude během několika příštích let ještě omezenější
2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175
Pre mna je zakladny problem Grenadieru ze mozno pride neskoro...
Ak uz bude musiet mat tie najnovsie p...y nanutene EU (obzvlast speed limiter a lane keeper) tak si ho nekupim.
Ak uz bude musiet mat tie najnovsie p...y nanutene EU (obzvlast speed limiter a lane keeper) tak si ho nekupim.
https://www.autocar.co.uk/car-review/ineos/grenadier
a tu aj ostatné technické údaje - rázvor, nájazdové uhly,...
a tu aj ostatné technické údaje - rázvor, nájazdové uhly,...
Vyzera že to bude jednoduche a strohe , čo je fajn .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
jj ty stop tlačítka jsou super v terénu nebude problém je trefit
Akorát zatím mi tam nějak chybí budíky. Ale udajne prej to ma vse byt na stredu. Ale kdo vi
300TDI---The Legend begins
- kaligula
- auto: Def110, F150, ex D3
nekde jsem koukal na video ze zahajeni prodeje se posouva o rok, a aktualne maji registrovanych 17 tis zajemcu, tak se fakt bojim ze se dockam na duchod
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
A vy si fakt myslíte, že se někdy spustí sériová výroba? Armády nyní nakupují již jiná auta. Zemědělci a spol. přešli na pick-upy...a 17.000 před-objednávek fakt není moc... si ani nedovedou představit kolik se musí prodat kusů aby se výroba a vývoj vůbec zaplatily... dle mého je to slepá cesta - jo kdyby to byl elektromobil či full-hybrid tak to by asi bylo něco jiného...
Live long and prosper.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem optimista.
Všude není Evropa.
Ineos je gigantická petrochemická firma, tak snad ví co dělá a jestli se to vyplatí...
Koncern Ineos někde psal, že sám kupuje tisíce nových terénních aut ročně, tak bude v budoucnu nakupovat svůj výrobek.
Všude není Evropa.
Ineos je gigantická petrochemická firma, tak snad ví co dělá a jestli se to vyplatí...
Koncern Ineos někde psal, že sám kupuje tisíce nových terénních aut ročně, tak bude v budoucnu nakupovat svůj výrobek.

Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Já bych se nebál i ten Hybrid určitě bude. Pokud budou chtít na Evropský trh bez něj to v budoucnu nepůjde.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Mě učili, že nejlepší výroba je ta, která nenastala. Přeloženo do češtiny - pokud se to dá koupit, tak to prostě koupíme. Takže jestli jim podobné auto na trhu chybí - tedy offroad co není pickup, tak si ho vyrobí. A 17 000 předobjednávek na něco, co ještě svět pořádně neviděl, to také o něčem svědčí. Spíš bych měl obavy, aby to auto vůbec mohli v Evropě prodávat, protože to bude minimálně další balík peněz na splnění různých evropských "ekologických" požadavků, a aby auto po takového kůře ještě bylo funkční alespoň jako pracovní terénní auto - tedy něco co v práci mimo silnice funguje a nekazí se kvůli přílišné komplikovanosti a nedoladění všech drobností kvůli malosériovosti. Podívejme se na Teslu, jako zářný příklad toho, jak pěkný nápad jde zprasit nekvalitou při výrobě, a kolik let to trvá, nějak auto dotáhnout na běžný standard kvality.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Podívej se na Jeep Wrangler ultimátí offroad ze staré školy rám, tuhé nápravy moderní motory. Není problém jej prodávat v Evropě tak proč by to neuměli i ostatní. Pokud chtějí prodávat musí prodávat globálně.
No tak moc nevím co říct taková kombinace dobré myšlenky a takového jako husto tuning leteckého stylu. Už jsem tam čekal jenom na přepínač s Nitrem.