Ja byl v non stop mycce na nakladaky a tam mi rekli za 15 minut myti motoru 430kc

A jak se vlastne cisti 120litru blata z polstrovani,sedacek a topeni?

Honza
Moderátor: Miky_CZ
Jenda píše:Cyrdo kdo ti to meje ,ze bych prijel![]()
Ja byl v non stop mycce na nakladaky a tam mi rekli za 15 minut myti motoru 430kc![]()
A jak se vlastne cisti 120litru blata z polstrovani,sedacek a topeni?![]()
Honza
Až budeš měnit třetí hardynu na zvedlým autě během roku tak do toho křížku stejně půjdeš.shimi píše:Cyrile dík za tvoje vyjádření to sem potřeboval slišetchci tam dávat dvojkovej lift takže tu hardynu tam mužu v klidu nechat jo? chci tam taky raději dát novou nevim kolik má tamoje zasebou,nic na ní vydět neni ale je to jen guma která stárne a tak ji tam chci raději pro klid novou a tu starou na dojetí,koukal semna to je to práce fakt na chviličku,je to pár štoubů,to je vpoho,jen sem právě někde čet že při zvedání je lepší tam dát kříž a ta sada na ten kříž se mi zdála už docela drahá,tak sem rád že hardy něco vydrží
PavelU píše:Rudo a kde bereš tu jistotu, že prdne právě ten křížek...A nalisovat křížek někde na cestách, nevím, ale asi tak jednoduché to nebude...
PavelU píše:Tím hůř, protože rupne něco ještě dál a to ti ani ten svěrák nepomůže...
Nefunguje, máte tam heslo na stránkách...Stavros píše: