Moderátor: Miky_CZ
prečo možno. Keď už sa hlásiť k Slovákom na LR fóre tak by som to dokonca chápal ako povinnosťboss.30 píše:ja zo západu SK - Senica. Zatiaľ som bez offroadu, možno budem mať nakoniec LR Discovery II.... uvidím
Sa nam tu v Senici tie Diskotresky nejak zacinaju mnozit. Este chvilku a bude to obcajne auto ako nejake Pajeroboss.30 píše:ja zo západu SK - Senica. Zatiaľ som bez offroadu, možno budem mať nakoniec LR Discovery II.... uvidím
Ja zatiaľ iba študujem offr.fóra a vyberám nejakého offa. Nad Pajerom tiež uvažujem, ale viac ma láka D II.Filip píše:Sa nam tu v Senici tie Diskotresky nejak zacinaju mnozit. Este chvilku a bude to obcajne auto ako nejake Pajeroboss.30 píše:ja zo západu SK - Senica. Zatiaľ som bez offroadu, možno budem mať nakoniec LR Discovery II.... uvidím
Ja som bol rozhodnuty pre pajero, lebo som ho mal aj predtym. Ale potom som sa previezol v Disco I a uz nebolo navratuboss.30 píše:[
Ja zatiaľ iba študujem offr.fóra a vyberám nejakého offa. Nad Pajerom tiež uvažujem, ale viac ma láka D II.
Tak dúfam že keď vás budem otravovať nejakými otázkami, ochotne mi odpoviete...
ešče že mám Dorealku moju malú zelenéFilip píše:Sa nam tu v Senici tie Diskotresky nejak zacinaju mnozit. Este chvilku a bude to obcajne auto ako nejake Pajeroboss.30 píše:ja zo západu SK - Senica. Zatiaľ som bez offroadu, možno budem mať nakoniec LR Discovery II.... uvidím
Tak sorry. Disko nikdy nebude taká obyčajná plechovica ako PajeroFilip píše:.... Este chvilku a bude to obcajne auto ako nejake Pajero
Nemaj strachu Acon, disko je horúci favorit. Nad tvojou bývalou leštenkou na moje.auto.cz som neraz "slintal". Vyzerala nádherne. Keď si ju predával, bohužiaľ neboli financie. Inak by parkovala u mňa.Acon píše:prečo možno. Keď už sa hlásiť k Slovákom na LR fóre tak by som to dokonca chápal ako povinnosťboss.30 píše:ja zo západu SK - Senica. Zatiaľ som bez offroadu, možno budem mať nakoniec LR Discovery II.... uvidím
Myslel som to na mnozstvo, nie na spracovanie. Lebo 80% offov co tu jazdi su 3dv pajera.Acon píše: Tak sorry. Disko nikdy nebude taká obyčajná plechovica ako Pajero
AJ JA SOM TAM BÝVAL DO SVOJICH 30 ROKOV...Robert M píše:ja som Zilincan