No to jsi přehnalvisby píše: edit: ale dodam, dosiel by si v tejto zime vobec do rumunska na defiku? sak by si zmrzol cestou:-)

Já se dobře oblékám

Moderátor: Miky_CZ
No to jsi přehnalvisby píše: edit: ale dodam, dosiel by si v tejto zime vobec do rumunska na defiku? sak by si zmrzol cestou:-)
visby píše:
uz ladim TGV, splatim dlhy a idem do toho!
edit: ale dodam, dosiel by si v tejto zime vobec do rumunska na defiku? sak by si zmrzol cestou:-)
sem to myslel letos trochu jinak:visby píše:naplanujeme do itineraru aj tu ponorkovu zakladnu pri zelencoch?
Co takhle Vladivostok?horo píše:Já jsem z Prahy , ale přijedu kamkoli
14.3.2011 v 16:30 místního času, u tohoto kostelíkahoro píše:stačí se dohodnout na datu a čase![]()
fidzi píše:Kluci, dost o tom začínám uvažovat
Kolik odhadujete náklady? Já to cca počítal na 50000 pro dva lidi v autě. Ale jelikož mi to vázne na tom, že zatím bych jel asi sám, tak bych to neutáhnul.
Tý jo, a to jako pro oba dohromady? Já jen když si to vemu. Nafta: 8500km to je při spotřebě 15l tak cca. 1300l nafty. Nevím jak vycházejí ty cenovky v Rusku a pobaltí. Ještě kolik vyjde vízum?pajam píše:fidzi píše:Kluci, dost o tom začínám uvažovat
Kolik odhadujete náklady? Já to cca počítal na 50000 pro dva lidi v autě. Ale jelikož mi to vázne na tom, že zatím bych jel asi sám, tak bych to neutáhnul.
No minulý rok to stálo tak 25 pro 2 lidi.
Nemám to spočítané, kolik to bude na dálku, ale jak mám 33x12,5x15 gumy a přidáno na čerpadle, tak to žere docela dost.pajam píše:Nafta při spotřebě do 12 litrů. Teda nevím čím chce jet, ale mě 300 def papá mezi 9 až 12 litry, ale horní hranice v opravdu terénu. Cena nafty v rusku 15 Kč, jinak stejná jako u nás. Vízum pro dva s dodáním domů za 5000kč. No možná jsem nepočítal Naftu natankovanou v čechách takže +1 nádrž. Jídlo stejně drahé jako u nás. Nejvíce nás stál výlet lodí na Solovky a ten teď neplánujeme.