Moderátor: Miky_CZ
...byla cista a seriofkapidibi píše:taborska / gajdosova se bezne pohybuju ja, ale cerna, teda spinava disco II td5 by mohl byt muj bracha,jestli to bylo zvednuty, melo to snorchl a vepredu navijakRostaO píše:...vcera (23.6. chvili po 16te hodine) jsem mel takovy rychly druzny rozhovor na cervene na krizovatce Gajdosova / Taborska v Brne. Pan mel velmi peknou cernou Discovery II, tusim TD5. Ja byl v Mazde pošmudlané od barvy, co se mi vylila do kufru, což bylo i námětem rozhovoru.
Je to někdo odtud?
To byla asi ta z Prachatic...Ha-nes píše:Včera u MC´Donalds v ČB camelka..nepostřehl jsem rychlý odjezd majitele
jsme....pidibi píše:ste nekdo z prostejova? onehda jsem projizdel na plumlov a v jedne bocni ulici stala vyladena diskoska
12 členů? To počítáš svoje auta jako členy ne?cyril píše: jsme....jenom základní skupina kolem stolu v hospodě která jezdí s LR čítá na 12 členů....
díky ale už jsem dojelkubaacze píše:nj, v HR je velmi ochotny chlapik z LR servisu na mobilu +385 981658413 - Zelimir, umi dobre anglicky