Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Lanďáci zdravíte se?
V pátek okolo půl šesté večer jsem jel za oranžovozlatým RR z Napajedel do Otrokovic, kde odbočil na sídliště. Okres "T"? Už nevím, 8414?
Discovery je životní styl.
- Michal M.
- tel.: +420723918888
- auto: Defender 90 200 Tdi
Jsem tě po hlase nepoznal a Discoveru jsem zahlídl ze zadupidibi píše:ja
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 23:18, celkem upraveno 1 x.
- Michal M.
- tel.: +420723918888
- auto: Defender 90 200 Tdi
Bylo mě lenošno sundávat mikrofon, tak jsem do něho huhlal přes půl auta
Kola jsem si nevšim, ale na pátých dveřích bylo něco jako Land Rover

...
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Jsem dnes kolem 14.00hod v OL zdravil DI " Že by to byl MIKI?" akorát já jsem jel v Patrolu 

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Já se přiznám že když jsem si free koupil a mával na mě chlapík s diskoškou zíral jsem jak puk a tímto se omlouvám... Problém je jinde. Teď samo zdravim všecky a toho že s disco 3 mi nikdo neodpoví si ani neberu k srdci, ale ti Defíci... Ti snad ani neřadí Freelandera mezi Land Rover!?! Potkal jsem jich dejme tomu 15-20 ale pozdravili tak 4!!! Já vim že proti nim mam mrzáka... Teda moje přítelkyně řiká že je to velká kráva, tak nevim jak by tancovala kdybych přijel Defem
Mam pocit že by jí to převrátilo 

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- WOYTA
- tel.: +420 606 854 519
- auto: Discovery ll td5
Dnes v Limuzké kolen 11:40 nádherné nastrojená DII(ARB nárazník,expediční zahrádka) stál jsem na Shellce,ale daleko od auta,tak jsem nemával. Odpoledne kolem 14h jsme se zdravili s Discovery II u Aska ve Štěrboholích.
Na cestě domů 2x DIII a nic
holt zdravěj většinou majitelé starších aut....... leštěnkáři nic moc 

- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
Tim píše:Já se přiznám že když jsem si free koupil a mával na mě chlapík s diskoškou zíral jsem jak puk a tímto se omlouvám... Problém je jinde. Teď samo zdravim všecky a toho že s disco 3 mi nikdo neodpoví si ani neberu k srdci, ale ti Defíci... Ti snad ani neřadí Freelandera mezi Land Rover!?! Potkal jsem jich dejme tomu 15-20 ale pozdravili tak 4!!! Já vim že proti nim mam mrzáka... Teda moje přítelkyně řiká že je to velká kráva, tak nevim jak by tancovala kdybych přijel DefemMam pocit že by jí to převrátilo
Z toho si nic nedělej,já mam Defíka a zdraví mě víc Free než Defender,zrovna dneska jsem se míjel ze stříbrnym Defíkem a byl duležitej jak.....ani ruku nezvedl.

...
nebyl nekdo z Vas s Defikem vcera v Kruhu v Podbezdězí? Chtěl jsem ho pozvat na kavu nebo 

Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
jeee a ja odkud mi byl ten v tom trolu povedomy a tos byl ty:-D tak timto dodatecne zdravim:-)DjALF píše:Jsem dnes kolem 14.00hod v OL zdravil DI " Že by to byl MIKI?" akorát já jsem jel v Patrolu
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Dnes jsem chtěl mávat na černého Friťáka s modrým vlekem pro koně v Napajedlích, ale pak jsem si uvědomil, že jdu pěšky.... 

Discovery je životní styl.
...predevcirem u zidencikych kasaren v Brne jsme zahlidl dva zeleny Defy 110, jak se predjizdi (jeden tahl vozik se sterkem a prikladne se pozdravili
Ja jel naproti v Mazde, tak jsem se do toho radsi nemichal 

LR SIII
V nedeľu 11.7.2010 som absolvoval cestu Žilina - Katusice pri Mladej Boleslavi (800km) a späť. Cestou tam 1xdisco1 neodzdravil a 1xdefík to samé a ešte čumel ako puk
. Cestou späť 1xRR vínovej farby - neodzdravil, 2x disko - neodzdravil. Niekoľko free asi 7ks ale jeden na moje obrovske prekvapenie pozdravil a dokonca ako prvý
. Čiže celkovo veľké sklamanie
. Asi nikto z nich nebol z fóra
alebo všetci za volantom
.

Ono to asi nebude tím že za volantem spali.Zrovna jsem se vrátil z menšího toulání po Rak. Alpách,n.p.Slovinska a Chorvatska.Potkal jsem dost LR a protože zdravím doma,zdravím samozřemě i venku,tak mi to rodiče učili.Tolik odpovědí nemám za celej rok v Česku jako za tuhke dovču.Pozdraví tě záchranáři ze Švýcarska v červeném Defu,Pozdraví holanďan s přívěsem....... a nejsou tady na foru.Mi jsme holt trochu "zaprcnutý",jak říkala moje bába.Holt se bojíme že když na nás někdo blikne a mává,moh by taky něco chtít a to radši nevidět!A z toho že nezdraví v RR si nic nedělej,nemůžou za to,každej jsme nějak postiženej.Ale až mi jednou RR odpoví,dám vědět,slibuju!!
PS:V Rakousích jsem viděl na dáldici (Salzburg-Villach)
v protisměru v hodně blbým místě Free s otevřenou haubnou.Doufám že to nebyl nikdo odsaď!

v protisměru v hodně blbým místě Free s otevřenou haubnou.Doufám že to nebyl nikdo odsaď!
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
vcera jsem v MB poustel z vedlejsi ulice nadhernyho cernyho defika, snorchl ... atd. Ani neblik na podekovani.
Ackoliv mam dojem, ze spis defika vyfasovala nejaka kocena na rodinnej nakup.
luque: mam dojem, ze jsem te zahlid v tu nedeli. Ale mijeli jsme se mimo zorne pole vztycenych palcu. Skoda. Urcite by ti jeden plesoun v D4 zvednul naladu usilovnym mavanim.

Ackoliv mam dojem, ze spis defika vyfasovala nejaka kocena na rodinnej nakup.
luque: mam dojem, ze jsem te zahlid v tu nedeli. Ale mijeli jsme se mimo zorne pole vztycenych palcu. Skoda. Urcite by ti jeden plesoun v D4 zvednul naladu usilovnym mavanim.

Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
V nedeľu 11.7.2010 som absolvoval cestu Žilina - Katusice pri Mladej Boleslavi (800km) a späť. Cestou tam 1xdisco1 neodzdravil a 1xdefík to samé a ešte čumel ako puk
. Cestou späť 1xRR vínovej farby - neodzdravil, 2x disko - neodzdravil. Niekoľko free asi 7ks ale jeden na moje obrovske prekvapenie pozdravil a dokonca ako prvý
. Čiže celkovo veľké sklamanie
. Asi nikto z nich nebol z fóra
alebo všetci za volantom
.
Lugue: Musíš jezdit přes Púchov , u nás Tě 3ks Dll určitě pozdraví. V Bytčici jsem Tě taky ještě nepotkal....

Lugue: Musíš jezdit přes Púchov , u nás Tě 3ks Dll určitě pozdraví. V Bytčici jsem Tě taky ještě nepotkal....
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj to jsem byl já vracel jsem se z Prostějova s manželkou.Geo píše:Dnes v podvecer pri najezdu (Hranice na morave) na dalnici OL - OV jsme na sebe poblikali s cervenym RR sport.
Zdar Radek