Zkurveny lendrouvry :-(
Moderátor: Miky_CZ
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkurveny lendrouvry :-(
Diglobe: to mas z toho, ze se v tom furt vrtas.....
))

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Vlasto ty jsi problemovej týpek 

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tak u nás po dlouhé době taky něco. Cestou ze Zábřehu nefungovala dálková světla. Ještě že je na střeše LED rampa. Včera jsem sundal volant, rozebral a opravil páčku a zase svítíme. Až sem pohoda, akorát airbag jsem musel odvrtat, protože posledně když dělali v servisu geometrii a přesazovali volant, tak na jednom z Torx šroubů okousali hrany. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- kocab
- tel.: 606187131
- auto: Disco II, MINI
Zdar, DII TD5, včera mi při táhání přívěsu za jízdy vytekl olej z automatu, od chvíle, co špatně začal řadit po zastavení asi 2km, nešlo to moc poznat, někde z přední části kolem trubek, nesetkal se někdo s podobným, nějaká zkušenost, nebo už je automat v háji? Děkuji
Re: Zkurveny lendrouvry [emoji20]
Mrkni na potrubí chladiče automatu. Pak dolij olej a uvidíš buď pojede nebo ne.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62
Tak - tak
Popozeraj po trubkach od automatu po chladic.
Ja som kedysi mal podobny problem. Nasiel som predratu trubko-hadicu pred chladicom.
Vymontoval som a zaniesol do predajne kde robia hydraul.hadice a pekne za par korun mi to urobili na počkanie.
Popozeraj po trubkach od automatu po chladic.
Ja som kedysi mal podobny problem. Nasiel som predratu trubko-hadicu pred chladicom.
Vymontoval som a zaniesol do predajne kde robia hydraul.hadice a pekne za par korun mi to urobili na počkanie.
Ex- D2 4.0 V8 - LPG
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
- kocab
- tel.: 606187131
- auto: Disco II, MINI
Dík, našel jsem uvolněnou trubku od chladiče, povolenou o tři závity, zkusím dotáhnout, snad to se ztrátou oleje nepoškodilo převodovku.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Tak jsem včera hrdě hlásil 333333km,a dneska žačne chcát jak Dunaj regulator tlaku paliva.
U free1 prdla horní hadička topení, no byla stará a asi na to měla nárok, Littep 4x4 zafungoval, no o ceně se nebavím, ale proč sem píšu hadička je takový jako roh, má tři konce a neuvěříte každý konec má jiný průměr, tak toto může vymyslet jenom angličan. No doma to neuděláš a možná proto to tak maj. ( kdyby byl někdo zručnější mež já a to budete všichni tak asi joo, ale potřebuje k tomu vybavenou dílnu bo znáte hlášku z filmu Na samotě u lesa : to máte................................. 

- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Podobný případ
Včera po návratu z přírody zastavím, jdu otevřít vrata, najednou z auta pára a pod autem kaluž
Prdla jedna z hadic co jde podle bloku pod motor k trubce. Dole je na vodní pásku nahoře trojkolínko kde jsou do stran nějaký rychlo spojky a dolu tato hadice nalisovaná plechovým kroužkem. Hadice v ohybu prodřená, držela už silou vůle.
LR005564 v nabídce u nás jsem nenašel, objednáno z ebay, uvidíme kvalitu... Možná kdyby se někomu válel díl doma za rozumnou cenu
Pohled shora

LR005564 v nabídce u nás jsem nenašel, objednáno z ebay, uvidíme kvalitu... Možná kdyby se někomu válel díl doma za rozumnou cenu
Pohled shora
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
Ta “rychlospojka” je uplne na HOVNO. Pozor. Najlepsie vymenit za iny system hadic, alebo vymenit komplet potrubie. Inak to povoli v najlepsej chvili niekde na dovolenke alebo v lese.... !
Sent from my iPhone using Tapatalk
LRservis.sk Bratislava
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
- bata
Dik za info.mipr píše: 29 říj 2020 15:14 Ta “rychlospojka” je uplne na HOVNO. Pozor. Najlepsie vymenit za iny system hadic, alebo vymenit komplet potrubie. Inak to povoli v najlepsej chvili niekde na dovolenke alebo v lese.... !
- bata
Myslíš že by šlo nerozpojovat ty originál rychlospojky dokud držej a u tý spodníhadice rozříznout (rozstřihnout) ten kroužek a dát tam tu novou hadici na šroubovací vodní pásku?mipr píše: 29 říj 2020 15:14 Ta “rychlospojka” je uplne na HOVNO. Pozor. Najlepsie vymenit za iny system hadic, alebo vymenit komplet potrubie. Inak to povoli v najlepsej chvili niekde na dovolenke alebo v lese.... !
Naposledy upravil(a) bata dne 31 říj 2020 12:30, celkem upraveno 1 x.
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
Ja by som tu rychlospojku nahradil. Kludne aj kovovou sk-paskou. Hlavne ju tam nedavaj spat, resp demontuj staru a vyries. Pozor na priemery hadic. Tie rychlospojky a odbocky redukuju priemer, t.j. aj prietok. To treba zachovat...
LRservis.sk Bratislava
- Gumidek2012
- auto: DISCOVERY 1
Tak jsem už cca 14 dní bez LR. Naložím psy, sednu do auta a nic. Koukám, že mi naskočila nová červená ikonka s klíčem. Tak zase psy ven, ti koukali, že výlet nebude. Ještě více jsem koukal já. Našel jsem kartičku s kódem a nic. Teď už to stojí v servise a snad to zprovozní. 

- Trewor - ségra
- auto: D2
U mě nastal snad poločas rozpadu nebo co. Od kopě bráchou v roce 2019 byla D2 spolehlivá a jen mi přišla do rukou tak se měnil startér a baterka.
Před třemi týdny mi z ničeho nic padla do nouzáku a šla točit jen do 1500, při přidání nad cca 2000 přestala reagovat na plyn a po chvíli zdechla. Nastartovat šla v pohodě a do 1500 ot bez problémů, jen svítilo grilovaný kuře.
Dle rad jsem vyměnil palivový filtr a pak už jsem ani přes opakované odvzdušňování nemohl nastartovat. Delphi diagnostika vyhodila problém na vstřikách 1 a 2, po smazání opět jen na 2. Po laborování s kabelama od jednotky, svazkem ke vstřikům v hlavně a přívodu nafty nakonec pomohla výměna snímače otáček na setrvačníku.
No ale ujel jsem 9 km a opět kontrolka motoru ale ze začátku bez projevů. No a po dalších 5 to bylo horší a horší až to nešlo přes 2000 ot a chvílema jsem byl rád že jedu 40. Po zaparkování už nešla natočit.
Samozřejmě už byla tma tak jsem koukal s čelovkou až jsem objevil že kabel do kenektoru k tomu čidlu má vysunutý těsnění. No a to těsnění bylo jediné co tam drželo utrhnutý kabílek. Někdo tam totiž dal stíněný kabel, navíc krátký s opravdu tenkými vodiči. Naštěstí je hnedle vedle stejný konektor jako příprava na nezávislé topení. Takže jsem ho napojil a těšil se že budu zase v klidu jezdit.
No a za dva dny jsem ujel sotva 100km a přestala topit. Po otevření kapoty bylo kolem bandasky chladičky mokro a voda nikde. Po pauze na vychladnutí jsem dojel 6km domů a dneska jsem dolil skoro 5 litrů
Docela mě štve že ten krám nemá snímač hladiny chladičky. S tím kolik to stálo nový bych čekal že nebudou šetřit na čidlu za pár korun.
Před třemi týdny mi z ničeho nic padla do nouzáku a šla točit jen do 1500, při přidání nad cca 2000 přestala reagovat na plyn a po chvíli zdechla. Nastartovat šla v pohodě a do 1500 ot bez problémů, jen svítilo grilovaný kuře.
Dle rad jsem vyměnil palivový filtr a pak už jsem ani přes opakované odvzdušňování nemohl nastartovat. Delphi diagnostika vyhodila problém na vstřikách 1 a 2, po smazání opět jen na 2. Po laborování s kabelama od jednotky, svazkem ke vstřikům v hlavně a přívodu nafty nakonec pomohla výměna snímače otáček na setrvačníku.
No ale ujel jsem 9 km a opět kontrolka motoru ale ze začátku bez projevů. No a po dalších 5 to bylo horší a horší až to nešlo přes 2000 ot a chvílema jsem byl rád že jedu 40. Po zaparkování už nešla natočit.
Samozřejmě už byla tma tak jsem koukal s čelovkou až jsem objevil že kabel do kenektoru k tomu čidlu má vysunutý těsnění. No a to těsnění bylo jediné co tam drželo utrhnutý kabílek. Někdo tam totiž dal stíněný kabel, navíc krátký s opravdu tenkými vodiči. Naštěstí je hnedle vedle stejný konektor jako příprava na nezávislé topení. Takže jsem ho napojil a těšil se že budu zase v klidu jezdit.
No a za dva dny jsem ujel sotva 100km a přestala topit. Po otevření kapoty bylo kolem bandasky chladičky mokro a voda nikde. Po pauze na vychladnutí jsem dojel 6km domů a dneska jsem dolil skoro 5 litrů

Docela mě štve že ten krám nemá snímač hladiny chladičky. S tím kolik to stálo nový bych čekal že nebudou šetřit na čidlu za pár korun.
- Lenon
- tel.: 774334911
- auto: Free2 td4 aut.
Tak m auto řeklo, že potřebuje vyčistit dpf. Tak si tak jedu a vypaluju a najednou nouzák, omezený výkon. Dojedu na nejbližší pumpu,zhasnu a už nenastartuju, auto jen točí a nenaskočí. Dotáhli jsme diagnostiku. Ta načetla všechno, jen ne jednotku motoru. Takže asi budu hledat jednotku. Nevíte o nějaké někde?
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Tak dalsi dilek do skladacky. Aneb jak mit klidny vecer 

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Toto isté som zažil niečo viac ako pred dvomi rokmi vo francúzsku
Velmi zlé spomienky,,,,ale so šťastným koncom

Velmi zlé spomienky,,,,ale so šťastným koncom

co, pokazil se člun?