Nemyslím,že by LR byly "luxusní vozy"moon13 píše:To že si LR nedokáže k té ceduli "luxusní vozy" přidat i odpovídající počet hvězdiček za servis,
to je jen jejich hloupost.

Moderátor: Miky_CZ
Nemyslím,že by LR byly "luxusní vozy"moon13 píše:To že si LR nedokáže k té ceduli "luxusní vozy" přidat i odpovídající počet hvězdiček za servis,
to je jen jejich hloupost.
Ty si to možná nemyslíš, ale jsou tak zařazený... PS: Asi to srovnáváš s DI Cumel, to je pak jináRudaK píše:Nemyslím,že by LR byly "luxusní vozy",drahý to jó,ale luxusní ......?
Já teda luxusní auto nemám
Luxusní jsou myslím RR
Já mám většinou zařazený Drivemoon13 píše: jsou tak zařazený...
Naprostej souhlas,když prostě LR jako značka není schopná si svých nových zákazníků vážit natolik, aby zajistila dodávání dílů dřív než za dva měsíce, tak je potom pro mě každej servis špatnej ikdyž to není jeho chyba. Myslím, ale že by mělo být ve vůli i těch servisů aby tlačili na značku, aby se ty podmínky změnily.moon13 píše: A dál? Tady tím psaním stejně nikdo nic nezmění, to se musí změnit politika LR na ostrovech ( nebo v Indii ).
Přesně tak, kluci.George 1 píše:Naprostej souhlas,když prostě LR jako značka není schopná si svých nových zákazníků vážit natolik, aby zajistila dodávání dílů dřív než za dva měsíce, tak je potom pro mě každej servis špatnej ikdyž to není jeho chyba. Myslím, ale že by mělo být ve vůli i těch servisů aby tlačili na značku, aby se ty podmínky změnily.moon13 píše: A dál? Tady tím psaním stejně nikdo nic nezmění, to se musí změnit politika LR na ostrovech ( nebo v Indii ).
Technikem Cartecu Brno panem Lewandowskim mi bylo sděleno, že můj dotaz na "schválení žlutý nafty" posílali do Salzburgu, ale zatím žádná odpověď.MadTom píše:Cenu prohlídky komentovat nebudu, ani tvoji opravu, hlavně že to jede. Mám dotaz z jiné strany - už jsi zjistil něco kolem ježdění na tu "žlutou" naftu co se teď prodává? Posledně jsi psal tuším, že jsi se dotazoval v Rakousku.
Já vím naprosto přesně,že si D4 nekoupím ........cyril píše: Doufám, že jsem nikoho moc nevystrašil a D4 si klidně koupí....
petr_p píše: Ale co by clovek chtel za ty prachy, ze .....![]()
Krásná teda je, jen co je pravda, ale někdy jen tohle bohužel nestačí, ne každýmu se chce kupovat těch banánů víc než je potřebacyril píše:No řekněte...není ta D4 krásná?
Myslím jestli D4 nebo D3 je úplně jedno, ta elementární spolehlivost není ani u jednoho, Mě např v Thetu se ozvalo ložisko na předním kole a než jsem se dostal do Černé Hory odešlo na tom kole i čidlo ABS a celá komunikace v autě šla do hájeTomas K (tkala) píše:Jedna věc jsou banány a druhá věc je o tom, že se na to auto musím při cestování alespoň elementárně spolehnout. Chtěl bych vidět zásah LR asistence třeba v Albánii v Thethu... Nicméně pro tu srandu jsem si pořídil i asistenci ACA a příště si na výměnu píchlý gumy právě v Thethu něho zavolám, budu se uprímně bavit a nebudu se potit ve vedru při spravování...
Zatím mi vychází moje volba nekoupit D4 ale jednu z posledních D3 (v době, kdy už se D4 dělala a moc se mi líbila) jako volba dobrá... Doufám, že i D4 vychytají dřív, než na ní dojde.
Tom