jestli chces,tak te zamestnameRudaK píše:Nevadí,tak na mě zbyde ta prohlídka zámku s kolonádou

jestli chces,tak te zamestnameRudaK píše:Nevadí,tak na mě zbyde ta prohlídka zámku s kolonádou
MadTom píše:8mi válec má stejně část válců rezervních, tak se není čemu divit že na principu náhodných samozápalů, jede i na 7, 6, 5 a dost blbě na ještě méně. Ale to není to podstatné. Chtěl jsem se zeptat co že je to za nabízenou dobrotu? Doma to nějak nevaříme a na oběd v hospodě to taky nedávají tak mám trošku mezery v rozhledu.
To beruOtifant píše:s tebe udelame regulovcika a muzes ridit dopravu pred zamkem. rrc vlevo, ostatni vpravo
Už zas du s kilama navrch,tak já nicbrudr píše: Tusim ze origo toto jidlo je pripravovano z prave hovezi svickove,v celku,osolene,opeprene,zprudka orestovane,zabalene do vyvaleneho testa(receptura bohuzel zapomenuta)a potom pecena tak,aby maso bylo uprostred lehce krvave a testo upecene
je to velkaaaaaa dobrota
![]()
![]()
![]()
Noblesní vůzerik DISCOVERY ES píše:jo jo ten druhej je LSE Softdasch 95 a ještě ho asi necham v garaži pěkně umytéhoa přijedu kratkým, jestli mi teda kuna zas do rana nepřekouše 3 kably na svičky.
ještě foto vnitřku longa, když snim teda nepřijedu
Beef Wellington si samozřejmě nenechám ujít, takže se o jednu porci hlásím a děkuji za skvělý servis.Mirko píše:Pro všechny, kdo chtějí mít i večer trochu Anglie na talíři, tak jsem domluvil s restaurací "Beef Wellington"
Akorát, jelikož je náročné na přípravu, tak musím předem dát vědět, kolik porcí mají zhruba nachystat. Takže se prosím hlaste, kdo má zájem. Cena kolem 200 Kč za porci.
Jinak bude na místě na výběr z osvědčených jídel
Mirko
co vstavani! ale ten nocni navrat.....alap píše:, ale vstávat v sobotu v půl 6 bude zabíjárna