No vrátíš se ke kořenům buď Classic nebo Serie 3Neklan píše: 29 led 2017 08:53 .....a ještě dlouho mi vydrží, protože fakt nevím, jaké bude moje příští auto na normální ježdění. Za mě - RIP Discovery![]()

Moderátor: Miky_CZ
No vrátíš se ke kořenům buď Classic nebo Serie 3Neklan píše: 29 led 2017 08:53 .....a ještě dlouho mi vydrží, protože fakt nevím, jaké bude moje příští auto na normální ježdění. Za mě - RIP Discovery![]()
Ty potenciální kupce spíš bude zajímat ( napříč znackama ) počet USB portů, různý elektronický pípátka, nepoužitelné udělátka a zbytečnosti, konektivita je také moderní a používané slovo, určitě to nebude a ani nepůjde se zabývat jaký gumy, jak to zvednou, vylepšit.Neklan píše: 29 led 2017 08:53 Současní potencionální kupci D5 ale obvykle nechtějí ono typické houpání D3 a D4, takže počítejme s tím, že se skoro půl tunou váhy ztratíme i tyto typické jízdní vlastnosti D4. Projev bude mnohem dynamičtější, nebude rozhodně nepohodlný, ale zkrátka jiný. Na pohled vypadá ve skutečnosti lépe než na fotkách, ale pořád je to šílený kosmonaut. D4 vypadá vedle D5 jako veterán. Ten vysoký profil pontonu je fakt šílený - je to jeden z prvků designu, který protože fakt nevím, jaké bude moje příští auto na normální ježdění.
Dnes jsem poprve videl Velar a musim uznat, ze je to naprosto krasne auto. Soucasny design LR mi vubec nevadi, naopak mi pripada, ze to vybrusuji k dokonalosti. Druha vec pak uz samozrejme bude kvalita zpracovani, odolnost, jizdni vlastnosti a spolehlivost.Mirko píše:Já naopak vítám ten designový pokrok a vidím obrovský rozdíl mezi Evoquem a Velarem. Ty zeštihlené boky, ty vypouklé blatníky - hodně povedený současný design. Tvary, které dříve šli vyrobit z plechu jen drahou ruční práci, lze dnes přesně lisovat a to dělá ten rozdíl. Opravdu je to designový jazyk karosářských manufaktur a připomíná mi tou protáhlosti i eleganci poslední studií od Maybachu Vision 6. Poprvé jsou také nějak inteligentně zakomponované "šikmé oči" které uvedl Evoque a navíc přední mříž si konečně zas vystačí s jednou texturou a ne prolínáním dvou nesourodých prvků.
Ten zakomponovaný displej je třešnička na dortu a v této oblasti mělo JLR dle všech testů hodně co dohánět.
Já tím nechtěl říct, že Velar není hezký. Myslím, že naživo to bude naprosto úžasný auto s něčím, co tu od LR ještě nebylo a tvoje srovnání se studií Maybachu je vcelku trefné (bude to taková LandRoveří opulence pro exhibouše a pozéry). U LR poslední dobou vědí moc dobře co dělají i přes nářky staromilců a kritiků kvality. A to je dobře, protože čísla jdou nahoru a nemusíme se bát, že by nám LR zkrachoval. A že k tomu párkrát neměl daleko.Mirko píše: 02 bře 2017 20:26 Já naopak vítám ten designový pokrok a vidím obrovský rozdíl mezi Evoquem a Velarem. Ty zeštihlené boky, ty vypouklé blatníky - hodně povedený současný design. Tvary, které dříve šli vyrobit z plechu jen drahou ruční práci, lze dnes přesně lisovat a to dělá ten rozdíl. Opravdu je to designový jazyk karosářských manufaktur a připomíná mi tou protáhlosti i eleganci poslední studií od Maybachu Vision 6. Poprvé jsou také nějak inteligentně zakomponované "šikmé oči" které uvedl Evoque a navíc přední mříž si konečně zas vystačí s jednou texturou a ne prolínáním dvou nesourodých prvků.
Ten zakomponovaný displej je třešnička na dortu a v této oblasti mělo JLR dle všech testů hodně co dohánět.
Hezky napsaný článek!D5 je z mého pohledu opravdu ošklivá,další z podivných póz dnešní doby plné náhražek,řízené životnosti a nafouklých tvarů bez oken...
Třeba jen není D5 fotogenickápojir píše: 24 bře 2017 07:16 Taky jsem vcera v Brne potkal tu D5. A podle me vypadala celkem fajn. Dost majestatne.