co chces ladit na LPG (aky system pouzivas)? Pokial ide iba o pozapajanie komponentov naspat, tak som si isty, ze to dokazes aj poslepiacky
"Ladenie" LPG (neriadeny OMVL s obyc zmiesavacom - presne ten kit co montovali RPI) v mojom RRC prebiehalo velmi komicky...Vo stvrtok po praci sme mali odchadzat do Srbska na Srbsku trophy...V ten stvrtok nad ranom som dokoncil montaz LPG...auto nastartovalo a na LPG to chytilo a islo hned na prvy pokus...cca 3-4 hodiny pred odchodom (tzn. ten stvrtok cez obed) som bol dotankovat LPG a pri tej prilezitosti som si povedal, ze na to hodim ocko a trosku to poladim...trosku som sa s tym babral, utrhol skrtuku na nastavovanie citlivosti a este som spravil nieco...a auto zdochlo....V panike som rychlo zhanal akehokolvek plynara, ktory by bol ochotny sa na to pozriet. Uz som bol rozhodnuty aj kupit cely novy LPG system, keby to bolo nutne...nakoniec som nasiel chlapika, priviezol auto...chlapik otvoril kapotu a doslova hned spustil, ze "vsak Vam to ani fungovat nemoze"...mna oblial studeny pot, co som posral a on, ze tu mate vypadnuty kablik od uzatvaracieho solenoidu...

Skoro ma prekotilo, ze som si to nevsimol...zapichli sme naspat, LPG zacalo fungovat, mne sa ulavilo a vyrazili sme do Srbska...Najblizsie som sa odvazil otvorit kapotu a pozriet na plyn - trosku priskrtit (motor isiel nenormalne, ale zdalo sa mi, ze to dost zerie...), az ked sme prekrocili Srbske hranice.

V skratke som chcel iba povedat, ze som neladil vobec nic.