Moderátor: Miky_CZ
no v podstate ten skutočný "off-road" si zažíval len ten prvý v kolóne...po domácky "prerážač"...ostatní si užívali prostredie. Keď bolo najhoršie, povolala sa operatívne tá 90-ka fréza, čo tu kolega spomenul, a išlo sa ďalej...Gusto píše:ten sneh nebol az tak hrozny,ako Patrik hovoril...
sneh nikdy nieje tak hrozny ako sa hovoriGusto píše:ten sneh nebol az tak hrozny,ako Patrik hovoril...
priatelko chybal si, ale zas nam ostalo viac papaniceGusto píše:ked tak na to pozeram,tak nabuduce urcite dojdem...
vidim,ze to bola pekna akcia a velmi sa vidarila... este viac ma mrzi,ze som prepasol moznost sa stretnut s dobrou partiou...diesel píše:no v podstate ten skutočný "off-road" si zažíval len ten prvý v kolóne...po domácky "prerážač"...ostatní si užívali prostredie. Keď bolo najhoršie, povolala sa operatívne tá 90-ka fréza, čo tu kolega spomenul, a išlo sa ďalej...Gusto píše:ten sneh nebol az tak hrozny,ako Patrik hovoril...
....niečo sme museli aj vynechať...čo bolo nepriechodné pre cca 50% kolóny vzhľadom na "obutie" a stav uzávierok
V podstate "tá 90-ka fréza", ako píšeš, bola vybavená len mohutnými reťazami....to len pre info na téma aké reťazy. Nikde som nepoužil ani zadnú a ani prednú špéru a to len preto, pretože som chcel, aby som držal rovnú stopu v snehu a nestracal driftom rýchlosť. Išiel som za DanoDef a ten mal asi zapnutý zadok a videl som, ako mu odhadzoval zadok / vyzralo to superdiesel píše:no v podstate ten skutočný "off-road" si zažíval len ten prvý v kolóne...po domácky "prerážač"...ostatní si užívali prostredie. Keď bolo najhoršie, povolala sa operatívne tá 90-ka fréza, čo tu kolega spomenul, a išlo sa ďalej...Gusto píše:ten sneh nebol az tak hrozny,ako Patrik hovoril...
....niečo sme museli aj vynechať...čo bolo nepriechodné pre cca 50% kolóny vzhľadom na "obutie" a stav uzávierok
Napadaný sníh a náhradní ježděníPavelU píše: Je vidět, že když se chce a když to zůčastněné baví, tak není překážkou ani napadaný sníh ani náhradní plán ježdění.![]()
Založil som aj optikuWojto píše:V nedeľu som čistil Discoverku a toto som mal na chladiči:
Sračky ,zelina, kentus , humus a všeličoluque píše:Založil som aj optikuWojto píše:V nedeľu som čistil Discoverku a toto som mal na chladiči:ale neviem rozoznať, čo to tam máš
.