Kupcova D1 300tdi
Moderátor: Miky_CZ
Re: Kupcova D1
Dají se někde koupit kolečka nebo sada na změnu převodu v náhodu tachometru aby mi to neukazovala najezd km -10%??
- manjana
- tel.: 737807393
- auto: DI, DII, DIII,RRL322
Nejsem si jista. Nekde se to resilo na angl.foru a muselo se menit ozubeny kolecko v LT230
Land Rover servis
737 807 393
Be strong, be happy, be merry land rover
merrylandrover@gmail.com
Diagnostika LYNX, Hawkeye Pro, Delphi
737 807 393
Be strong, be happy, be merry land rover
merrylandrover@gmail.com
Diagnostika LYNX, Hawkeye Pro, Delphi
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Dají musiš koupit kolečko do defa.
Standardně je tam tuším 23 zubů a dá se koupit 21 zubů. Je to FRC3311
Standardně je tam tuším 23 zubů a dá se koupit 21 zubů. Je to FRC3311
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
jen se zeptam tím koleclem myslíte tu krabicku s tím ctrhranem (čídlo) co je nasroubovaný jakoby za bubnem ruční brzdy?
Ebay vyplivne tohle http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-DE ... 0887472307 ale kde to na převodovce je nemám paru, ale to se najde.kubas píše:jen se zeptam tím koleclem myslíte tu krabicku s tím ctrhranem (čídlo) co je nasroubovaný jakoby za bubnem ruční brzdy?
Chystám se na pevnostní prahy, mužete mi trochu přibližit situace ve kterých by mi pomohlo mit tam ty díry na hilift.
Popravdě mě moc nenapada, když to mužu zvedat za přední a zadní nárazník.
Nehledě na to že když je tam nebudu dělat tak bych mohl ušetřit něco váhy.
Dík
- Hubert
- Kontaktovat uživatele:
Na Ebay je to asi špatně označeno ale je to toto:
http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-DE ... 565a9db46e
http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-DE ... 565a9db46e
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Trochu jsem pokročil, nainstalovan novy sportovní látkový filtr,(papírovy navlhl a turbo si ho dalo k večeři).
Konečně mi ti činští šikulove poslali display 3 in 1, ktery zobrazuje venkovní teplotu, voltmetr a hodiny, to celé navíc v s hezký zeleným podsvícením.
Puvodní hodiny se rozdělaly trochu upravil rámeček na display, puvodní dírky od ovládáni se použili pro šroubky co drži tišťak s tlačitkama nastaveni a mezi ně udělaly nové dirky na nové tlačítka. Ještě by nebylo marne dát černě šroubky at to trochu vypada.
Voltmeted má odchylka asu 0,03v takže pohoda.
Moc děkuju uživateli "PSMRZ" za pomoc při objednáni z ebay.
Ted jen doufam že to vydrží víc než ty originaly.
Cena se vším max 300kč.
Konečně mi ti činští šikulove poslali display 3 in 1, ktery zobrazuje venkovní teplotu, voltmetr a hodiny, to celé navíc v s hezký zeleným podsvícením.
Puvodní hodiny se rozdělaly trochu upravil rámeček na display, puvodní dírky od ovládáni se použili pro šroubky co drži tišťak s tlačitkama nastaveni a mezi ně udělaly nové dirky na nové tlačítka. Ještě by nebylo marne dát černě šroubky at to trochu vypada.
Voltmeted má odchylka asu 0,03v takže pohoda.
Moc děkuju uživateli "PSMRZ" za pomoc při objednáni z ebay.
Ted jen doufam že to vydrží víc než ty originaly.
Cena se vším max 300kč.
- Přílohy
-
- P3160008.jpg (390.45 KiB) Zobrazeno 7004 x
-
- P3270021.jpg (399.89 KiB) Zobrazeno 7004 x
-
- P3260011.jpg (389.59 KiB) Zobrazeno 7004 x
-
- P3270014.jpg (314.07 KiB) Zobrazeno 7004 x
Sakra jsem zapoměl na tu největší upravu poslední dobry. Děkuju Roverovi za nalepky. Ta s Churchilem je suprová.
- Přílohy
-
- P3270022.jpg (478.72 KiB) Zobrazeno 7004 x
Kupcova D1
Jsem rád že v pořádku dorazily... 

- Hubert
- Kontaktovat uživatele:
Ty hodiny 3 v 1 jsem už dával do free a je to dobrá vychytávka jediné mínus je že v noci trošku oslňují.
jj sviti to celkem dost, ale to bych neviděl jako problem, stačí to přelepit tmavši folii na autoskla.
Poprosil bych nějákého dobrodince s original napisem LAND ROVER na kapotě a DISCOVERY na kufru jestli by byl tak hodný a změřil mi jeho délku.
Děkuji
Děkuji
Našel jsem manžetu, asi to bude na saltrpaku a asi automat D1, jestlise to hodí i jinam netuším. Je mě to na ......
Kdo to chce?
Btw dělají se na D1 rozšiřujici lemy 30mm?
Zrovna dloubám nárazník a chtěl bych si to už nachystat.
Kdo to chce?

Btw dělají se na D1 rozšiřujici lemy 30mm?
Zrovna dloubám nárazník a chtěl bych si to už nachystat.
- Přílohy
-
- P1010041.jpg (389.1 KiB) Zobrazeno 6437 x
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
jenom 50 a 75 mm
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
K zamyšlení - nepasovaly by tam originály co jsou na D2? Těch by myslím mohlo být starších k mání dost.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Přesně, ty tvary budou tuty stejný, akorát se DII nedělá třídveřová.MadTom píše:K zamyšlení - nepasovaly by tam originály co jsou na D2? Těch by myslím mohlo být starších k mání dost.
Ale že tu diskošku Kupec zvelebil panečku... jaká to byla hujda.

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Dneska jsem to zjištoval pry se vyrabi nebo spíš vyraběly 30mm na D1 ale laminatove.
Nicméně jsem taky uvažoval nad těma z D2 a i Land jirka mi dnes říkal že by to mohlo celkem pasovat. Takže se patrně vydám touhle cestou.
Pls mohli by jste mi změřit kolik ty lemy přečnívají na přední časti blatníku, jak je to napojené na nárazník, abych si podle toho nachystal pevnostnak.
Davo dík, však ta tvoje D2 taky není k zahození, mám uložených par fotek tvoji zahradky a s tvým laskavým svolením mi bude od pondělka k inspiraci
A hádanka dnešního večera.... Copak to bude, a bude to držet nebo to odletí??
Nicméně jsem taky uvažoval nad těma z D2 a i Land jirka mi dnes říkal že by to mohlo celkem pasovat. Takže se patrně vydám touhle cestou.
Pls mohli by jste mi změřit kolik ty lemy přečnívají na přední časti blatníku, jak je to napojené na nárazník, abych si podle toho nachystal pevnostnak.
Davo dík, však ta tvoje D2 taky není k zahození, mám uložených par fotek tvoji zahradky a s tvým laskavým svolením mi bude od pondělka k inspiraci

A hádanka dnešního večera.... Copak to bude, a bude to držet nebo to odletí??

- Přílohy
-
- Fotografie0424.jpg (114.99 KiB) Zobrazeno 6325 x

Poláci dělaj kopie Buschwackerů, jednou jsem je sehnal na Patrola (origoš se na Patrola nedělají, na LR myslím taky ne, nebo max na Defíka)
Jsou parádní: http://www.bushwacker.com/search-result ... ent_part=0
Problém je, že ten web kde byly už nežije a nemůžu to najít...
No road? No problem...
Zas kousek hotov. Ted mě jen napadlo že nárazník chci dávat na ty deformační zony ale naviják jsem si navařil přimo do rámu, Doufam že to nebude mít takovoo silu aby to dělalo problémy 

- Přílohy
-
- P1010045.jpg (505.67 KiB) Zobrazeno 6261 x
-
- P1010046.jpg (485.17 KiB) Zobrazeno 6261 x
-
- P1010047.jpg (437.38 KiB) Zobrazeno 6261 x