Jo, zatím je tam sucho. Včera jsem to byl projet a omrknoutDiglobe píše:vypadá to, že je tam pořád nějak sucho

Moderátor: Miky_CZ
Jo, zatím je tam sucho. Včera jsem to byl projet a omrknoutDiglobe píše:vypadá to, že je tam pořád nějak sucho
já myslím že to počasí klapne a prášit se nebudecharlie.tramp píše:Jo, zatím je tam sucho. Včera jsem to byl projet a omrknoutDiglobe píše:vypadá to, že je tam pořád nějak sucho
cyril píše:Jestli se něco neposere, tak přijedu zítra dopoledne. POčítám, tak do večera nebo co. Je potřeba projet automat na defíku.
Jedu přes Kolín zítra kolem 8.low píše:Poloosa je v koline. Nepojede nahodou nekdo z okoli. Pls kdyztak zavolejte. Dik
Psal jsem Lowovi a z poloosy se vyklubal diferenciál a ten se sehnat nepodařilo, tj. akce se odvolává do odvolánípajam píše:Jedu přes Kolín zítra kolem 8.low píše:Poloosa je v koline. Nepojede nahodou nekdo z okoli. Pls kdyztak zavolejte. Dik
Od Prahy to táhne na východní Čechy, začíná se tu krutě stmívat.The Siki píše:Hosi to co se feje v Praze..... Hotove inferno!!!! Snad to pred Jihlavou uhne jinak je to bjes bjes bjes!!!!!
Noooo peknyyy saaakraHST píše:Taky jedu a vezu to asi sebou
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk