Moderátor: Rover
JJ, to byl můj. 78. rok. Ale na prodej nikdy nebyl a není, tedy rozhodně ne do Čech. Češi jsou držgrešle, protože za ty peníze by měli nový auto, jak mi doma často připomínajíGobey píše:Potkal jsem dneska v Karlíně holandského lightweighta, myslím, že to je jeden z těch, co se tady objevil na prodej. Ročník 76, v pěkném stavu, i uvnitř vypadá velmi pěkně.
H.
PS: je majitel tady na foru?
Vítej! Další člen s duší dobrodruha, auto z toho minimalistického obrázku vypadá hezky, nemáš nějaké obrázky, abychom se mohli pokochat?Allik píše:JJ, to byl můj. 78. rok. Ale na prodej nikdy nebyl a není, tedy rozhodně ne do Čech. Češi jsou držgrešle, protože za ty peníze by měli nový auto, jak mi doma často připomínajíGobey píše:Potkal jsem dneska v Karlíně holandského lightweighta, myslím, že to je jeden z těch, co se tady objevil na prodej. Ročník 76, v pěkném stavu, i uvnitř vypadá velmi pěkně.
H.
PS: je majitel tady na foru?. A dovezl sem si ho sám po ose, vzhledem k neuspokojivé nabídce u nás.
Můj mechanik mi večer volal s očima na vrh hlavy, že na něj někdo mával z octávky a pak hodil hrábě na couvačku, aby se na to mohl podívata říkal, že má auto ze Skotska, tak sem hned věděl, která bije.
Mám, sem jeho spolumajitel.1960SeriesII píše:Ty máš 101 FC"It's a Land Rover"
Serie 3 LW Dutch - Operation Haven
101 FC - 3. Sqd RAF Germany![]()
![]()
![]()