horo, fidzi, kubrtos, visby ? nebo kdokoli, kdo by měl zájem o cestu
vzhledem k rozložení účastníků - Morava, Vysočina
Moderátor: Miky_CZ
Možná se domluvíme. Zítra bych ti dal vědět.nrsteve píše:ak nema niekto platiacehospolujazdca tak ja sa hlasim....
uzavery nepotrebujes, navijak mame my. stacia poriadne gumy a snorchel;-)Čáryfuk píše:Zdravím a pozdravuji, také bych se rád připojil k výletu - buď jako spolujezdec nebo se svojí DII. Z toho co jsem pročetl, tak bude možná trochu náročnější terén, proto si nejsem jist, jestli by to moje beruška zvládala. Mám ji bohužel bez uzávěr a navijáku. Ostatní není problém... No asi by se ukázalo v dubnu na srazu..
Ahoj, kdybys chtěl, tak mám volný místo v autě. Jen za naftu, takže cca. 8000.Čáryfuk píše:Zdravím a pozdravuji, také bych se rád připojil k výletu - buď jako spolujezdec nebo se svojí DII. Z toho co jsem pročetl, tak bude možná trochu náročnější terén, proto si nejsem jist, jestli by to moje beruška zvládala. Mám ji bohužel bez uzávěr a navijáku. Ostatní není problém... No asi by se ukázalo v dubnu na srazu..
Pomalu totéž jsem mu teď napsalvisby píše:uzavery nepotrebujes, navijak mame my. stacia poriadne gumy a snorchel;-)Čáryfuk píše:Zdravím a pozdravuji, také bych se rád připojil k výletu - buď jako spolujezdec nebo se svojí DII. Z toho co jsem pročetl, tak bude možná trochu náročnější terén, proto si nejsem jist, jestli by to moje beruška zvládala. Mám ji bohužel bez uzávěr a navijáku. Ostatní není problém... No asi by se ukázalo v dubnu na srazu..
Ale dají a o hodně víc. Sice mám spoustu ND, ale nic jsem ještě nepoužil, kdybych neměl tak by to bylo jasné. Ta RJ (td5) není zapotřebí, ale zkušenosti některých z brodění nejsou dobrémajkro píše:Kdyz ctu co je potreba vezt sebou, kdyz jedu a vylet s LR, tak me to celkem odrazuje, to jsou veci v minimalni hodnote 50k schovane v kufru.. To ty auta vazne nedaji 10 000 v kuse?