Dobrák

Moderátor: Miky_CZ
Jěště,že tam mám ty pruhy,bych si ji za chvíli nepoznalDobrák píše:Jojo viděl jsem , že tady rotuješJeště mám jeden sestřel tvojeho stroje ráno z okna
Krom červené tam stavá i Modrá (skoro bych řekl, že stejný majitel) Ještě tam přibude přišti rok jeden kousek z mojí stáje, doufejme
zdar, to sem byl jáBigi píše:dnes těsně před osmou, nábřeží, u Hiltnu, bílý Defík se zahrádkou... kdo to ?
Určo rád pokecám o LR ale budu teď pár týdnů mimo republiku, takže spíš potom.Bigi píše:Tvůj je taky príma, co se někde někdy "srazit" ??
počkámKRANG píše:Určo rád pokecám o LR ale budu teď pár týdnů mimo republiku, takže spíš potom.Bigi píše:Tvůj je taky príma, co se někde někdy "srazit" ??
Ta stodesítka je takovej můj stěhovák, kterej pujde asi taky do světa. Můj opravdovej miláček je pruhovaná devadesátka - Zebra
ano mavali sme si o dusu,siel som akurat z prace bol som vylozzi kamino v Spiskej Novej Vsi.ROMOMAN píše:A S ,,DISCORK" SME SI KRÁSNE ZAMÁVALI V SOBOTU VO VRÚTKACH.....
RÁD BY SOM...ALE BOHUŽIAL TO NIE JE MOJEdiscork píše:ano mavali sme si o dusu,siel som akurat z prace bol som vylozzi kamino v Spiskej Novej Vsi.ROMOMAN píše:A S ,,DISCORK" SME SI KRÁSNE ZAMÁVALI V SOBOTU VO VRÚTKACH.....
to ty stavias pod Partizanskym cintorinom tu stavbu?casto tam vidim RR P 38.