Rudo, já vím, jenom jedna je opravdu první originálka - ta tvojeRudaK píše:MOPADŽI píše:Nádherný origo Cumel Trophy.
Ten by jsem mně také líbil
Nechcu vám brát vítr s plachet,ale CUMEL TROPHY je jen jedna

Moderátor: Miky_CZ
Rudo, já vím, jenom jedna je opravdu první originálka - ta tvojeRudaK píše:MOPADŽI píše:Nádherný origo Cumel Trophy.
Ten by jsem mně také líbil
Nechcu vám brát vítr s plachet,ale CUMEL TROPHY je jen jedna
Do PD chodím často, môžem prísť na kolaudáciu?Jacko píše:Tak som sa aj ja stal majitelom Land Rovera - Discovery 1 , 2,5tdi, r.v.:1992, dovezený bol z Talianska a má najazdené cca 315 000km. Karoséria je v celkom slušnom stave,akurát ju treba vyleštiť,ale to bude asi budúci týždeň.Už som jedného Off roada mal - Jeep Cherokee,ale kamarát mal RRC a neskutočne dobre sa v tom vozilo,tak som sa aj ja nechal nahovoriť. Inak auto bolo kupované od predajcu Land Roveru v Modene a má poctivé kilometre. Pozeral som tu na fore a niektoré kúsky sú naozaj nádherné. Teraz mám v pláne kompletnú kontrolu a servis a montáž alarmu s pagerom - zabúdam zamykať auto...
tak to je smíšený pocit.....zda blahopřát nebo upřinmou soustrastkrtek007 píše:Pánové (a dámy??), 10.11.2009 v podvečerních hodinách došlo ke slavnostnímu překročení magické hranice ...
Musím zaklepat, ale žádné stařecké nemoci zatím nepociťujeme ...já ani diskárna
will.26 píše:tak to je smíšený pocit.....zda blahopřát nebo upřinmou soustrastkrtek007 píše:Pánové (a dámy??), 10.11.2009 v podvečerních hodinách došlo ke slavnostnímu překročení magické hranice ...
Já jednoznačně blahopřeji !!!! LR jsou jako víno , čím starší tím víc sedimentu (spalin), vůně ( ze spalin ) ,tmavší barvy ( trocha víc kouře ) a hlavně chuti ( chutná tak , že se s ním už nerozloučíš ...možná proto , že ho už neprodaášwill.26 píše:tak to je smíšený pocit.....zda blahopřát nebo upřinmou soustrastkrtek007 píše:Pánové (a dámy??), 10.11.2009 v podvečerních hodinách došlo ke slavnostnímu překročení magické hranice ...
jj tyhle http://www.tiptyre.cz/pneumatiky/nova-p ... -115L.htmlLand Jirka píše:Zdar Honzo, žeprej máš už i nový kola a gumy.
Na VMP se taky chystámJenda píše: Uz abych si dodelal ten lodni ridicak![]()
Honza