Nástupce Defendera- Defender 2015 .
Re: Nástupce Defendera- Defender 2015 .
Ahoj,
nechtěl by někdo šikovný a schopný vyrobit držáky na kanystry, který by se daly z boku přidělat na nového defendera?
Místo toho plastového boxu:
https://www.youtube.com/watch?v=OcuC6pu ... erfulukltd
by se hodily dva kanystry. A na druhou stranu auta třeba lišta na stoleček, jak mají kluci z Ostravska (Rennie, xxx a další)?
mi přijde, že to není zase tak složitý, ale hezky se mi to mluví, když tomu nerozumím :-D
nechtěl by někdo šikovný a schopný vyrobit držáky na kanystry, který by se daly z boku přidělat na nového defendera?
Místo toho plastového boxu:
https://www.youtube.com/watch?v=OcuC6pu ... erfulukltd
by se hodily dva kanystry. A na druhou stranu auta třeba lišta na stoleček, jak mají kluci z Ostravska (Rennie, xxx a další)?
mi přijde, že to není zase tak složitý, ale hezky se mi to mluví, když tomu nerozumím :-D
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To by asi šlo. Problém to má jediný, aby to vypafalo slušně, tak se musí udělat víc než jeden držák.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Tak třeba se někdo přidá. Případně kdyby byla stanovená cena třeba za 5 držáků, tak já bych je zainvestoval a pak se třeba někdo přidá později, nebo to hodím na sbazar.MadTom píše: 09 črc 2021 15:59 To by asi šlo. Problém to má jediný, aby to vypafalo slušně, tak se musí udělat víc než jeden držák.
Discovery II, III, IV KTM 990 Adv, EXC400
Ještě se nedělá, ale nejspíš už se dá objednat.
-
- tel.: +420774275329
- auto: Def 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Tak se přiznejte kdo s bílou 110 s RZ defender, překáží v levým pruhu na dálnici..
Defender 110 300 tdi
Tipnu si - je to na D1? Občas jednoho podobného potkávám v levém pruhufilip91 píše: 09 črc 2021 18:54 Tak se přiznejte kdo s bílou 110 s RZ defender, překáží v levým pruhu na dálnici..
-
- tel.: +420774275329
- auto: Def 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Tak se po šesti letech chystám na dalšího Lanďáka
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Tak jsem si říkal, že shrnu pár dobrých a špatných vlastností nového defa
.
Mám ho od ledna, je to 110tka, výbava SE, motor benzín, 400 koňů. Najel jsem s ním 30 tisíc km.
Vezmu to zkrátka
Pozitivní:
- auto se super řídí, oproti D4 je podvozek výrazně vymazlenější a auto na okreskách sedí naprosto skvěle
- to auto je prostě pěkný, každé ráno k němu jdu s radostí a těším se, až ho budu řídit
- zatím jsem neměl možnost ho otestovat v těžkém terénu, ale v bahně a v lehkém terénu zatím super, terrain response funguje, pecka!
- relativně kultivovaná spotřeba - ze začátku defík žral jak blázen, skoro 20 litrů, ale už jsem se s ním naučil jezdit kolem 14 litrů, což je podle mě už docela akceptovatelný
- vnitřní uspořádání v přední části - kolem řidiče je strašně moc místa, spousta úložného prostoru, ovládací prvky zabírají jen minimum místa a zbytek je odkládací prostor, fakt super!
Negativní:
- obecně servis LandRover - koupil jsem si auto téměř za 2 mega, ale na péči o zákazníka to nemá vliv.
- nedostupnost čelního skla - mám už měsíc objednaný náhradní čelní sklo a jezdím s prasklým
- malý kufr - prostě je to malej kufr
. oproti běžným SUV je to sice pořád hodně velký, ale proti D4 je malej. Což třeba na výlety není ideální
Tak bych to asi za sebe viděl
.
Kdybych se měl rozhodnout znovu, tak si ho určitě koupím!
Ale v koutku duše doufám, že dopadne 130tka, pak bych rád vyměnil 110 za 130tku

Mám ho od ledna, je to 110tka, výbava SE, motor benzín, 400 koňů. Najel jsem s ním 30 tisíc km.
Vezmu to zkrátka

Pozitivní:
- auto se super řídí, oproti D4 je podvozek výrazně vymazlenější a auto na okreskách sedí naprosto skvěle
- to auto je prostě pěkný, každé ráno k němu jdu s radostí a těším se, až ho budu řídit
- zatím jsem neměl možnost ho otestovat v těžkém terénu, ale v bahně a v lehkém terénu zatím super, terrain response funguje, pecka!
- relativně kultivovaná spotřeba - ze začátku defík žral jak blázen, skoro 20 litrů, ale už jsem se s ním naučil jezdit kolem 14 litrů, což je podle mě už docela akceptovatelný
- vnitřní uspořádání v přední části - kolem řidiče je strašně moc místa, spousta úložného prostoru, ovládací prvky zabírají jen minimum místa a zbytek je odkládací prostor, fakt super!
Negativní:
- obecně servis LandRover - koupil jsem si auto téměř za 2 mega, ale na péči o zákazníka to nemá vliv.
- nedostupnost čelního skla - mám už měsíc objednaný náhradní čelní sklo a jezdím s prasklým
- malý kufr - prostě je to malej kufr

Tak bych to asi za sebe viděl

Kdybych se měl rozhodnout znovu, tak si ho určitě koupím!
Ale v koutku duše doufám, že dopadne 130tka, pak bych rád vyměnil 110 za 130tku

Díky za souhrn.
Já zatím nehodnotim. Najeto jen 7 tisíc. Mám 110 D250.
Nicméně pocity mám stejné jako kolega přede mnou s výjimkou servisu (zatím žádná zkušenost, kupoval sem jen pár doplňků)
Na Experience Day v Kopřivnici bylo super. To auto je velice schopné a vše funguje jak má.
Vnitřní prostor parádně zpracovaný,kufr menší ( porovnavam se Superbem).
Auto je opravdu krásné a rozhodně vystupuje z průměru.
D250 je velice kultivovaný a tichý šestiválec. Na vyšší dálniční rychlosti a hlavně zrychlení že 130 na 160 km/hod by se hodilo pár koníků navíc.
Koupil bych znovu.
Já zatím nehodnotim. Najeto jen 7 tisíc. Mám 110 D250.
Nicméně pocity mám stejné jako kolega přede mnou s výjimkou servisu (zatím žádná zkušenost, kupoval sem jen pár doplňků)
Na Experience Day v Kopřivnici bylo super. To auto je velice schopné a vše funguje jak má.
Vnitřní prostor parádně zpracovaný,kufr menší ( porovnavam se Superbem).
Auto je opravdu krásné a rozhodně vystupuje z průměru.
D250 je velice kultivovaný a tichý šestiválec. Na vyšší dálniční rychlosti a hlavně zrychlení že 130 na 160 km/hod by se hodilo pár koníků navíc.
Koupil bych znovu.
- Lenon
- tel.: 774334911
- auto: Free2 td4 aut.
K těm držákům, v jůesej to dělají. Namontuje se to , takové prodloužení, pod tu bednu/ žebřík, a máš na každé straně i kanystr. Viděl jsem to na nějakém videu, zkusím to najít.
https://www.youtube.com/watch?v=XjJT87dlYmM
Skvělý díky za tip!Lenon píše: 20 črc 2021 17:55 K těm držákům, v jůesej to dělají. Namontuje se to , takové prodloužení, pod tu bednu/ žebřík, a máš na každé straně i kanystr. Viděl jsem to na nějakém videu, zkusím to najít.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
Já myslím, že auto krásné, motor taky, jen ty "trubky" vzadu, ty jsou strašný.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Mě osobně už přijde V8 zbytečně moc, ale proti gustu...
Trubky vzadu jsou dost hrozný, kazí jinak docela hezkou zadní siluetu. Jinak já se stejně nejvíc těším na 130tku, jestli bude, chci "normální" kufr jako v D4 :-D
-
- auto: DiscoII V8
Def V8 bude asi jeden z posledných mohykánov...
V8 je dôvod, prečo sa teším na každé naštartovanie môjho D2.
Za mňa
Trubky sa dajú poriešiť. Zvuk parádny.
Za mňa
Seriový LR Discovery II V8 s mnohými závadami, ale je to láska na prvé naštartovanie.
Tak už až tak sériový nie je: podvozok od TF +2" a k tomu Hankook DynaPro M/T RT03 265/75R16 a konečne uzávierka medzidifu
Tak už až tak sériový nie je: podvozok od TF +2" a k tomu Hankook DynaPro M/T RT03 265/75R16 a konečne uzávierka medzidifu
Bude to super. Já mám šestiválec D250 a byla to volba z rozumu. V8 už je hrubě i mimo můj rozpočet
Mě přijde i V6 v novým defu dostatečný, ale okmato_srubka píše: 23 črc 2021 12:37 Def V8 bude asi jeden z posledných mohykánov...
Za mňa