Prestice 2008

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Matador
Kontaktovat uživatele:

Vydarená off road akcia!

#161 Příspěvek od Matador » 27 čer 2008 09:22

S trošku dlhším časovým odstupom, môžem napísať, že stretnutie majiteľov značky Land Rover, ktoré som navštívil bolo super! Myslím, že všetci, ktorí prišli mali možnosť otestovať niečo zo svojho jazdeckého umenia a vyskúšať čo ich "anglický miláčikovia" dokážu. Kto chcel mohol si zastrielať, eventuálne si vystreliť z niekoho vo svojom okolí 8) Verím, že o rok sa budem môcť zúčastniť opäť a prispieť svojou troškou k dobrej nálade a výsledkom podujatia.... Organizátori sa síce poriadne zapotili, ale výsledok stál za to. Možno malé doporučenie... pred vyhlasovaním výsledkov je vhodné upozorniť účastníkov na presný čas odovzdávania cien a dodržať ho :idea: . Každý z víťazov má predsa nárok na svojich 5 minút slávy pred nastúpeným publikom. Pozitívne hodnotím účasť zástupcov médií... vidieť, že o uvedenú akciu bude určito i do budúcna záujem. Takže myslím, že o rok treba uvažovať o rozšírení areálu alebo zmene priestorov konania akcie :D ... ale potom sa môže vytratiť taký ten rodinný duch a atmosféra, ktorá by tejto akcii určito veľmi chýbala... Držím palce Davide & organisation company a verím, že o rok sa uvidíme opäť. Zdravím aj Aleša!
4x4x4 ... vysvetlím na vyžiadanie :-)

david disco td5
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od david disco td5 » 03 črc 2008 23:42

Bohužel mám špatné zpávy.Nejen že nehrozí rozšíření areálu pro LRC 2009, naopak je konání dalšího ročníku zásadně ohroženo. Majitel pozemku, kde se konala jízda zručnosti mi pro příští rok zakázal vstup na jeho pozemek jelikož jsem ho před akcí nechal posekat mulčovačem, což by ani tak nevadilo jako to, že traktor omylem posekal 4 řady malých smrků v oblasti, kde kotvil balon. Dále jsou poškozeny stromky na příjezdové cestě ke kopci- jak se tam L.R. míjeli. Náhradou za způsobenou škodu jsem nabízel výsadbu několika násobku nových stromků- bez úspěchu. Finance nezabírají- majitel je starší pán a bere to jako morální újmu, navíc je to judr. Zvažuje trestní oznámení. V současné době tedy není kde jízdy provozovat. Mám- li zůstat u své původní myšlenky, že LRC je střelecká soutěž pro majitele L.R. spojená s off roadem potřebuji prostor, kde je schválená střelnice a pozemek vhodný pro trialy a to vše na malém prostoru s ohledem na zbytečné přesuny, o nezbytném tech. zázemí jako má střelnice KVZ Přeštice ani nemluvím.

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od low » 03 črc 2008 23:46

kurva.
Kdyby doslo na dohodu s vysadbou stromku, tak dej vedet. Myslim, ze lehka brigada by nikomu neuskodila.
Snad se to podari urovnat, aby tato kultovni akce mohla dal pokracovat. Nezbyva, nez drzet palce. Low

karel

#164 Příspěvek od karel » 04 črc 2008 06:40

Tak taková věc je vždy nepříjemná, protože prostoru k ježdění stále ubývá a majitelé často těžce nesou nějaké to lehké poškození.Nezbývá než doufat, že starý pán vychladne a přistoupí na nějakou kompenzaci, protože ikdyž jsem se Přeštic nezúčastnil beru tuto akci jako jednu z hlavních pro všechny majitele LR :idea:
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!

ALF
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od ALF » 04 črc 2008 07:34

karel píše:Tak taková věc je vždy nepříjemná, protože prostoru k ježdění stále ubývá a majitelé často těžce nesou nějaké to lehké poškození.Nezbývá než doufat, že starý pán vychladne a přistoupí na nějakou kompenzaci, protože ikdyž jsem se Přeštic nezúčastnil beru tuto akci jako jednu z hlavních pro všechny majitele LR :idea:
Napsals to Karle přesně, opravdu asi nezbyde než doufat, že starý pán vychladne...:-)

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od Luboš M. » 04 črc 2008 10:47

No tak to je mazec.Nesložíme se mu na nějakou SIII? Každej by dal po 100,- a jezdit by mohl s námi :lol: . Docela se divím že u někoho ještě funguje morální ujma a obzvlášť když někdo mává penězi. Napadá mi ještě možnost koupit od Stavrose tu jeho parcelu, psal tady na foru že je tam nějaká střelnice v cajku :lol: :lol: :lol: . Jinak si myslím že by nebyl špatný prostor v Dobřanech, což je celkem blízko ale bohužel bez střelby :cry: .Davide držím palce aby se soutěž příští rok opět konala a bylo to všechno v poho..... Luboš M.

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od erik » 04 črc 2008 11:02

Omluvny dopis a podpisy nas vsech- jako kajici se petice- to by snad mohlo mit nejakou "moralni" vahu...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

david disco td5
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od david disco td5 » 04 črc 2008 11:26

erik píše:Omluvny dopis a podpisy nas vsech- jako kajici se petice- to by snad mohlo mit nejakou "moralni" vahu...
i to budu zvažovat

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od erik » 04 črc 2008 11:59

david disco td5 píše:
erik píše:Omluvny dopis a podpisy nas vsech- jako kajici se petice- to by snad mohlo mit nejakou "moralni" vahu...
i to budu zvažovat
Jako dulezitou vetu povazuju prave to, ze LR isti maji vztah ke krasam prirody .
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od MOPADŽI » 06 črc 2008 11:14

Tak to je nepříjemné :cry: Přikláním se k "petici" jak navrhuje erik. Myslím si, že by nebylo na škodu vytvoření i jakés takés "komise", která by dotyčného pána navštívila a pokusila by se "naladit" na pozitivní vlnu.
A jak by lo již zmíněno, případné brigády i dalšího, když bude potřeba, se rád zůčastním. Můžeš se mnou tedy Davide, počítat.
Mimochodem, včera jsem po nějaké době zhlédl film v televizi. Jmenovalo se to Mušketýr, takže: Jeden za všechny, všichni za jednoho :!:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

david disco td5
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od david disco td5 » 06 črc 2008 22:01

Současná situace je skutečně vážná- pro rok 2009 zákaz vstupu na zmíněný pozemek. Kombinace brigády (výsadba a vyžínání) + petice či omluvný dopis může pomoci. Konečné rozhodnutí je ovšem na majiteli. Děkuju všem za rady, tipy a hlavně podporu!

Jan Kucera
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od Jan Kucera » 08 črc 2008 22:11

se mnou samo taky,konecne treba vyuziju vojenskou lopatku na neco jinyho nez na nedustojne vyhrabavani stroje ktery sem svym umem zahrabal :lol: :lol: 8)
"I pád na držku je pohyb dopředu"

Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)

svíťa

#173 Příspěvek od svíťa » 14 črc 2008 08:30

hmmm tu lopatku taky rád opráším a rád přijedu pomoct, takové pěkné setkání se povede málokdy,pokud nic na majitele nezabere pak to bylo moje první a zároveň poslední setkání v Přešticích. Hodně štěstí do jednání.

Hanka

čas tak letí...

#174 Příspěvek od Hanka » 14 črc 2008 13:33

Po dlouhé době jsem otevřela fórum a zas je mi fajn při pohledu na fotky. Ať to fotil, kdo chtěl, ta atmosféra tam je a já mám radost, že se to povedlo, i když víme, že by šlo i něco vylepšit. Teď teda držím palce, aby válka o pozemek byla s vítězstvím na naší straně a pokud bude potřeba sázet, rovnat, hrabat, očekávám pozvánku...
Hanka

favore

#175 Příspěvek od favore » 16 zář 2008 08:37

Zdravím a ještě k Přešticím-púvodně jsem se chtěl jen zastavit,měl jsem ten den jinýprogram,začalo se mi tam tak líbit že jsem vydržel až do podvečera.Mrzí mi proto jaké problémy mají pořadatelé tak bezvadné akce.Také vlastním nějaký pozemek a lesy a je mi líto každého stromku,ale dělat ztoho takový humbuk,nechápu!Stačí jednou nenamazat proti okusu a srnčí už se postará aby tam nic nerostlo.Každej jsme ale jinej.Mám freelendera,byli jsme tam tuším tří.Ti z těch větších je sice brali jako nedonošený sourozence ale malej brácha je pořád brácha ne?!Doufám že se problémy vyřeší a pokud se bude konat znova-samozrejmě přijedu!

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od default » 16 zář 2008 23:46

Tedy letos jsem chybel, ale - i ja jsem majitelem pozemku, na kterem jsem mel urcite problemy s nezvanymi navstevniky. Je to (moje!) pole a jezdili mi pres nej nejaci "cizi" JeZeDaci. Takze toho pana zcela chapu. Zkusme ho ale prosim oslovit nikoli petici, ale nejlepe osobnimi dopisy. Je-li to starsi vzdelany pan tak jiste oceni rucne psane dopisy ucastniku, mezi kterymi vynikne napr. nekolik dopisu od nezneho pohlavi. Samozrejmosti je nahrada zpusobenych skod. Rad bych se do Prestic opet nekdy podival - tak trosku jsem se tam zamiloval do jedne a jedinecne damy z produkce nejmenovane zbrojarske firmy. Ta ladnost, optika, vyvazeni, atd, - proste nadhera. Tomu muze konkurovat snad jen automaticka opakovaci brokovnice....
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

Odpovědět