Prosím o odvoz / prevoz / dovoz/ nákup...
Moderátor: Miky_CZ
Re: Prosím o odvoz/prevoz/dovoz/nákup...
V patek 4.3. jedu Praha - Kromeriz - Praha. Kratkou Fabii.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
nejedete někdo v krátké době trasu Brno pan Baláž ? ...
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
11.3 jedu z ostravy do prahy a13.3 zpět ,jedu velkou dodávkou takže kdyby jste někdo potřebovali něco vzít tak mi dejte vědět tel:77 66 66 811
ty jedes do Brna?tagr píše:nejedete někdo v krátké době trasu Brno pan Baláž ? ...

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
jedu pátek, sobota, vysílačku ti vezu 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Super!tagr píše:jedu pátek, sobota, vysílačku ti vezu

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Nazdar Roveráci. Potreboval by som helfnúť. Treba na to buď Disco, alebo niečo, do čoho sa zmestí záhradka cca 2,20 x 1,40m V priebehu cca 1 týždňa ju budem mať hotovú v Třebnicích, okr.Domažlice. LubošM by to pravdepodobne dokázal hodiť niekde cca 50-100km od Třebnic a mne by pomohlo, keby to niekto dokázal doviezť čo najbližšie. Aspoň niekde k Brnu. Ja ak pôjdem 550 + 550km + dialničná známka, tak sa mi tá záhradka drobec predraží... Samozrejme, nechcem to zadarmo. A hlavne, nemusí to byť hneď. Nejaký čas samozrejme počkám.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Tomas K (tkala)
Acon píše:Nazdar Roveráci. Potreboval by som helfnúť. Treba na to buď Disco, alebo niečo, do čoho sa zmestí záhradka cca 2,20 x 1,40m V priebehu cca 1 týždňa ju budem mať hotovú v Třebnicích, okr.Domažlice. LubošM by to pravdepodobne dokázal hodiť niekde cca 50-100km od Třebnic a mne by pomohlo, keby to niekto dokázal doviezť čo najbližšie. Aspoň niekde k Brnu. Ja ak pôjdem 550 + 550km + dialničná známka, tak sa mi tá záhradka drobec predraží... Samozrejme, nechcem to zadarmo. A hlavne, nemusí to byť hneď. Nejaký čas samozrejme počkám.
Já to můžu vzít 16.3. z Prahy do Žiliny. Hodil bych to na střechu....
Tom
- Acon
bingo, ešte skúsim vyriešiť dopravu do Prahy. Kam do Prahy to treba dopraviť? Predbežne ďakujem.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Tomas K (tkala)
Kamkoli...Acon píše:bingo, ešte skúsim vyriešiť dopravu do Prahy. Kam do Prahy to treba dopraviť? Predbežne ďakujem.
Tom
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
je někdo odtud ve Vsetíně? potreboval bych tam neco vyzvednout 

"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Pravidelně každý čtvrtek trasa Olomouc - Třinec -olomouc - Šumperk. Břichoplaz, ale pro přiblížení nějake drobnosti není problém. Klidně to vezmu mimo dalnici. (odry, fulnek, hranice atd atd. ) Kdyžtak SZ
- Acon
Tomášovi ďakujem, ale záhradka bude hotová až na bud. týždeň... Takže sa zasa pýtam.
Acon píše:Nazdar Roveráci. Potreboval by som helfnúť. Treba na to buď Disco, alebo niečo, do čoho sa zmestí záhradka cca 2,20 x 1,40m V priebehu cca 1 týždňa ju budem mať hotovú v Třebnicích, okr.Domažlice. LubošM by to pravdepodobne dokázal hodiť niekde cca 50-100km od Třebnic a mne by pomohlo, keby to niekto dokázal doviezť čo najbližšie. Aspoň niekde k Brnu. Ja ak pôjdem 550 + 550km + dialničná známka, tak sa mi tá záhradka drobec predraží... Samozrejme, nechcem to zadarmo. A hlavne, nemusí to byť hneď. Nejaký čas samozrejme počkám.
Ahoj Acon, tuhle neděli asi pojedu trasu Usti nad Orlici - Bratislava....pomohlo by to nějak?Acon píše:Tomášovi ďakujem, ale záhradka bude hotová až na bud. týždeň... Takže sa zasa pýtam.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Cau, 4. dubna jedeme Praha - TeheranAcon píše:Tomášovi ďakujem, ale záhradka bude hotová až na bud. týždeň... Takže sa zasa pýtam.Acon píše:Nazdar Roveráci. Potreboval by som helfnúť. Treba na to buď Disco, alebo niečo, do čoho sa zmestí záhradka cca 2,20 x 1,40m V priebehu cca 1 týždňa ju budem mať hotovú v Třebnicích, okr.Domažlice. LubošM by to pravdepodobne dokázal hodiť niekde cca 50-100km od Třebnic a mne by pomohlo, keby to niekto dokázal doviezť čo najbližšie. Aspoň niekde k Brnu. Ja ak pôjdem 550 + 550km + dialničná známka, tak sa mi tá záhradka drobec predraží... Samozrejme, nechcem to zadarmo. A hlavne, nemusí to byť hneď. Nejaký čas samozrejme počkám.

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
sakra to se máte 

- Tomas K (tkala)
Jedu znova v pondělí večer, tak když bude...Acon píše:Tomášovi ďakujem, ale záhradka bude hotová až na bud. týždeň... Takže sa zasa pýtam.

Tom
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nepojede někdo v dohledné době z Brna do Prahy - potřeboval bych něco přivézt od Kerama.
Díky
Díky
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Pojedu v uterý večer Třebíč- Praha, do Brna tro je ještě 50 km ????
V pátek 15.4. rano Teplice - Praha - Brno - Olomouc - Ostrava, odpoledne zpátky, Ráno vyjíždím v 3:00 z TP, odpoledne jak kdy, nejpozději v 15:00 z Ovy. Laguna Kombi.