mám svoji, ale musel bych do ní zapřáhnout mladýhofavore píše:Taky jsem nevydržel a jel se projet,zkontrolovat les a stromky na vánoce.Parádní odpoledne!Nemám poslat tu kurtu zpátky?Tohle vypadá že jí užíješ víc?!!!!

Moderátor: Safraporte
mám svoji, ale musel bych do ní zapřáhnout mladýhofavore píše:Taky jsem nevydržel a jel se projet,zkontrolovat les a stromky na vánoce.Parádní odpoledne!Nemám poslat tu kurtu zpátky?Tohle vypadá že jí užíješ víc?!!!!
Koho? Tebe?tagr píše:Je fajn že jste se přestali bát
No já jen, že jsi s námi jednou byl a co tak čtu, tak to podáváš způsobem, že nebýt tebe, tak bychom ani nesjeli z asfaltky.tagr píše:ne jezdit do terénu
a ne
jen tak opatrně , ale pořádně zkoušet
mně ne není důvod
Dělal jsem přes 8 let na Božkově, tak jasně že jsem tam občas jezdíval ... ale - jen v létě a s břichoplazemDrakes píše:Já mému drobečkovi zpříjemňuji a sobě zkracuji ranní cestu do práce přes vyhlídku, co je nad Božkovem do Koterova. Vždy, když to přes noc zapadá, docela fajn adrenalin, zvláště je-li zaváto a nafoukáno. Už jste to tam zkusili?
Ahoj, sejit se nebude problem, ale jezdeni vidim az po Novem roce (leda by to nekdo usporadal). Pokud bys mel ale zajem, tak se chci pristi rok podivat na nektery z tech orientacnich zavodu co o nich pisou na offroad foru. Tak bychom tam treba mohli vyrazit.norek píše:Cauky poridil jsem RR 4,6 a chtel bych se nekde s vama projed pokecat posedet:beer
S tutim autem se mi nechce jezdit nejakej brutalni teren zatim
Ok tak kdlidne po novem roce ja jsem hodne jezdil do dobran a za klatovy a kolem svihova ale to jsem proste vzal auto a nekde jsem ho vzdycky utopil nebo kdyz jsem to provratil tak mi to bylo jednoSafraporte píše:Ahoj, sejit se nebude problem, ale jezdeni vidim az po Novem roce (leda by to nekdo usporadal). Pokud bys mel ale zajem, tak se chci pristi rok podivat na nektery z tech orientacnich zavodu co o nich pisou na offroad foru. Tak bychom tam treba mohli vyrazit.norek píše:Cauky poridil jsem RR 4,6 a chtel bych se nekde s vama projed pokecat posedet:beer
S tutim autem se mi nechce jezdit nejakej brutalni teren zatim
No jestli to nemáš předělané na plyn, tak s tím nemůžeš ani na louku - ten tvůj RR by totiž sežral i všechnu trávu v okolínorek píše:Ale ted jak jsem poridil RR tak jsem si myslel ze si to predelam na offroad ale nejak je mi toho auta lito tak ze bych jen tak s vama brouzdil.
Jo docela to zere noSafraporte píše:No jestli to nemáš předělané na plyn, tak s tím nemůžeš ani na louku - ten tvůj RR by totiž sežral i všechnu trávu v okolínorek píše:Ale ted jak jsem poridil RR tak jsem si myslel ze si to predelam na offroad ale nejak je mi toho auta lito tak ze bych jen tak s vama brouzdil.![]()
A teď vážně - po Novém roce se určo něco vymyslí ... i kdybychom se měli jen sejít na opečení buřta