NEVÁŽNĚ
Moderátor: Miky_CZ
Ze života
Dlouho jsem přemýšlel kam to dát jestly sem nebo do kuriozit.Rozhodněte sami.Dnes mi cikán do práce donesl Dělostřelecký granát do německé 88 mm.Tříštivě trhavý typoval bych.Inu po pár desítkách letech v zemi kde v klidu spinkal než.....,člověk nikdy neví co se mu po tom honí v zapalovači.Na dotaz kdes to vzal.Odpověděl bagr vykopal a s ostatním šrotem mi to přivez.Na další dotaz" Výš vůbec co to je"s ledovým klidem odpověděl no takové to načem se to ( po mé nápovědě)jooo kovadlyna
na což jsem šel do kolen.Po ohlášení PČR a přijetí moto hlídky prohlásili až to někam hodím v kovošrotě super nápad bo by bylo asi
.....Tak posuďte sami kam s tím. S pozdravem SWED

Re: NEVÁŽNĚ
Chlápek se nechá zmrazit. Probere se v roce 2050 a vyrazí do města. Najednou kouká, že všude visí cedule "Lovecká sezóna Cikánů začala". A tak si říká, "konečně, super". Pádí do loveckého obchodu a koupí si bouchačku. Zaklekne do křoví a vyčkává. Najednou přiběhne parta pěti cikánů, vrhnou se na popelnice a jedou. Chlápek vyskočí, všechny je postřílí a je štěstím bez sebe. V ten moment se ozvou houkačky a přijedou poliši. Policajt: "Pane, to vy jste postřílel tyhle cikány?" "Ano, není to super?" "Jistě, ale bude to pokuta, za každého mrtvého 200Kč, takže celkem zaplatíte1000 korun." "Ale vždyť je sezóna, ne?" "To je, ale nesmí se střílet u krmítka".
Bohužel to nebyl vtip,ale realita
dnešního dne.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Tenhle vtip kravina, ale mne dostal
Běží zajíc kolem potoka, napije se, vyhoní si ho a povídá: ,,jojo, chlast a ženský, to je moje".
Běží zajíc kolem potoka, napije se, vyhoní si ho a povídá: ,,jojo, chlast a ženský, to je moje".
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Tim píše:Tenhle vtip kravina, ale mne dostal![]()
Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
We apologize for the mistake in the report about the death of Bin Laden. There was a typo. Bin Laden is dad. Additionally, congratulations!
Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
Sem si zase poprskal monitorpowl píše:We apologize for the mistake in the report about the death of Bin Laden. There was a typo. Bin Laden is dad. Additionally, congratulations!
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
A další podobné: http://zpravy.idnes.cz/internet-se-bavi ... _krimi_wlk" onclick="window.open(this.href);return false;powl píše:We apologize for the mistake in the report about the death of Bin Laden. There was a typo. Bin Laden is dad. Additionally, congratulations!
Land Rover Discovery 2 Td5
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
už nějakou dobu dělám cestovku batmanovi 
H.
H.
- Přílohy
-
- obrázek-3.JPG (92.82 KiB) Zobrazeno 3342 x
-
- obrázek-4.JPG (90.38 KiB) Zobrazeno 3342 x
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak ho dej na noc do garáže, dnes má mrznout!!!
- Tim
Prosím přeložit, ich špreche nur dojčpowl píše:We apologize for the mistake in the report about the death of Bin Laden. There was a typo. Bin Laden is dad. Additionally, congratulations!
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
jo a ráno nastartuju a ozve se zase mňoukáníMartin T píše:Tak ho dej na noc do garáže, dnes má mrznout!!!
H.
- Přílohy
-
- obrázek-3.JPG (115.82 KiB) Zobrazeno 3285 x
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevím jestli to myslíš vážně, ale tak:Tim píše:Prosím přeložit, ich špreche nur dojčpowl píše:We apologize for the mistake in the report about the death of Bin Laden. There was a typo. Bin Laden is dad. Additionally, congratulations!![]()
We apologize for the mistake in the report about the death of Bin Laden. There was a typo. Bin Laden is not dead. Bin Laden is dad. Additionally, congratulations!
Omlouváme se za chybu ve zprávě o smrti Bin Ládina. Byl to překlep. Bin Ládin není mrtvý (=dead). Bin Ládin je táta(=dad). Dodatečně, gratulujeme.
Land Rover Discovery 2 Td5
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
nevim jestli to neni prevazne vazne nez nevazne:-D
http://www.videacesky.cz/skece/goofy-motormania" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.videacesky.cz/skece/goofy-motormania" onclick="window.open(this.href);return false;
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Putoval pán Boh po svete a pomáhal ľuďom. Ako tak išiel zašiel na púšť a
stretol černocha ako plače pri aute. Tak sa ho pýta : " A Tebe čo sa
stalo?!" a černoch na to : " Ale pokazilo sa mi auto a veziem stravu pre
celú moju rodinu a ako teraz dojdem domov?"
" Neboj sa nič ja som pán Boh ja ti pomôžem!" . A o chvíľu už auto
štartovalo! Černoch celý šťastný sa pomodlil, poďakoval a uháňal domov.
Pán boh putoval ďalej a zašiel do Ruska. Tam pred chatrčov plakal skoro
zamrznutý Rus. Tak sa ho pýta : " A Tebe čo sa stalo?" " Ale zlodeji mi
včera pokradli drevo a mrznem aj s celou mojou rodinou!" odvetil Rus.
" Neboj sa nič ja som pán Boh ja Ti pomôžem!" A zrazu bolo pred chatrčov
plno dreva! Rus sa poďakoval, pomodlil a zakúril!
Pán boh putoval ďalej a zablúdil Na Slovensko priamo do Bratislavy! A tam v
priekope plače chlapec v hokejovom drese. Pán Boh sa ho pýta: A Tebe čo sa
stalo? Neplač ja Ti pomôžem ja som pán Boh!". A chlapec na to : " Ale v
piatok hráme s Českom hokej a potrebujeme vyhrať!" A v tom si sadol pán Boh
k chlapcovi a začali plakať spolu!
stretol černocha ako plače pri aute. Tak sa ho pýta : " A Tebe čo sa
stalo?!" a černoch na to : " Ale pokazilo sa mi auto a veziem stravu pre
celú moju rodinu a ako teraz dojdem domov?"
" Neboj sa nič ja som pán Boh ja ti pomôžem!" . A o chvíľu už auto
štartovalo! Černoch celý šťastný sa pomodlil, poďakoval a uháňal domov.
Pán boh putoval ďalej a zašiel do Ruska. Tam pred chatrčov plakal skoro
zamrznutý Rus. Tak sa ho pýta : " A Tebe čo sa stalo?" " Ale zlodeji mi
včera pokradli drevo a mrznem aj s celou mojou rodinou!" odvetil Rus.
" Neboj sa nič ja som pán Boh ja Ti pomôžem!" A zrazu bolo pred chatrčov
plno dreva! Rus sa poďakoval, pomodlil a zakúril!
Pán boh putoval ďalej a zablúdil Na Slovensko priamo do Bratislavy! A tam v
priekope plače chlapec v hokejovom drese. Pán Boh sa ho pýta: A Tebe čo sa
stalo? Neplač ja Ti pomôžem ja som pán Boh!". A chlapec na to : " Ale v
piatok hráme s Českom hokej a potrebujeme vyhrať!" A v tom si sadol pán Boh
k chlapcovi a začali plakať spolu!
Víte,proč se všichni bojí Gejzi Lakatoša z 1.B ???
Protože má tatu v 8.A
Bin Ladena prozradil kurýr. Když už Američané nevěděli, jak dopadnout bin Ladena, tak využili lsti a pozvali ho do šou Ester Janečkové - Pošta pro tebe. Pak už bylo snadné sledovat pošťáka Ondru, jak jde doručit pozvání do pořadu. Bohužel, kvůli zavraždění bin Ladena se již nedozvíme, zda pozvání do pořadu přijal a zda věděl, kdo si pozval - zda první láska, bývalí spolužáci, vzdálený příbuzný či jednotka U.S. Marine Corps.
Protože má tatu v 8.A
Bin Ladena prozradil kurýr. Když už Američané nevěděli, jak dopadnout bin Ladena, tak využili lsti a pozvali ho do šou Ester Janečkové - Pošta pro tebe. Pak už bylo snadné sledovat pošťáka Ondru, jak jde doručit pozvání do pořadu. Bohužel, kvůli zavraždění bin Ladena se již nedozvíme, zda pozvání do pořadu přijal a zda věděl, kdo si pozval - zda první láska, bývalí spolužáci, vzdálený příbuzný či jednotka U.S. Marine Corps.
http://www.youtube.com/watch?v=1aHmTZyA ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Manželský pár leží večer v posteli.
on : Chtěl bych se s tebou pomilovat.
ona: Ale miláčku, víš přece, že mě bolí strašně hlava.
on: Ticho! Nevidíš že telefonuju ?
on : Chtěl bych se s tebou pomilovat.
ona: Ale miláčku, víš přece, že mě bolí strašně hlava.
on: Ticho! Nevidíš že telefonuju ?
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
- Tim
Plavčík na zaoceánské lodi. ,, Kapitáne, máme na lodi buzeranta!! " ,, Jak jsta na to přišel plavčíku? " ,, No, když jsem kormidelníkovi kouřil péro, bylo cítit po hovnech "
A tady jeden břichomluvec, co mě vážně dostal...
http://www.youtube.com/watch?v=coIM-OaEEzQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=wULzphFu ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
A tady jeden břichomluvec, co mě vážně dostal...
http://www.youtube.com/watch?v=coIM-OaEEzQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=wULzphFu ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;