jo to jsou kluci z olomouce,jsou v pohodě ostatně jako všichni briti

P.S. to že moje disko není po vizuální stránce krasná neznamená že ji nemám rád:-)
Moderátor: Miky_CZ
tenhle brod znám to jsem jezdíval na kole. ale ne když bylo 120 vody... dá se tam jet ještě víc těch brodů - dál proti proudu ve směru na Průhonice jestli si nepletu směr tokuTonny píše:si tak dneska jedu z práce, ikdyž to bylo dál, vzal jsem to zkratkou a trošku se mi to zvrtlo
bohužel jsem byl sám, takže nemam žádné foto, ale kochal jsem se z okna výhledem, jak se mi voda postupně přelejvá přes kapotu, pak to začlo šplouchat dovnitř skrz topení a ventilaci a v nejhlubší části mi to trošku ohodilo vodou i okno :-D
kdyby si to chtěl někdo z pražáků střihnout, tak je to tady
http://mapy.cz/#x=14.562985&y=50.029837&z=18&l=3&c=h" onclick="window.open(this.href);return false; ale já to neřekl, páč je tam prý nějaká bílá cedule s červeným kroužkem okolo či co![]()
jinak dle mého střízlivého odhadu je tam teď po deštích tak 120-130 vody
PS: snorchl zafungoval naa uvnitř filtboxu není ani kapička
mam to 2 km.. vezmu kameru.. ale musí to být rychlá akce... nemůžeme se tam moc vystavovat.. chcete teda někdo přijet?Bebop píše:Takže Tonny jedeš? když už máš natrénováno?? Nebo Klabus, Pajam, Pavel Paparuru..?? Sám nepojedu